Filtre

Niets op aan te merken!

Klantreis goed voor elkaar! Duidelijke website, van tevoren een filmpje ontvangen met de instructies om het product in elkaar te zetten en uiteindelijk bezorgd door een super nette bezorger. Top!

Levering ok. Maar geen handleiding

Geen handleiding bijgesloten. Via YouTube filmpjes uit moeten zoeken. Wat op youtube door 1 man wordt gedaan kan in werkelijkheid niet. Minimaal 2 liefst 3 personen nodig voor montage ...

Top product, snel geleverd

Snelle levering, mooi product, we zijn er erg blij mee

Snelle levering en mooie spullen

Goed telefonisch contact en een super snelle levering

Snelle levering met vooraf uitgebreide communicatie over het tijdstip en op de dag van levering zelfs tot op de hoek vd straat!!

Comfortabel en mooi

Goede service, vriendelijk personeel en verstand van zaken. Prachtige diner set gekocht. Heel blij mee

Super mooie stoelen en konden worden afgeleverd op een door mij gewenste tijd

Mooie producten, flexibele afhandeling.

Mooie producten, flexibele afhandeling. Loopt nog een afhandeling van een schade gevalletje aan een deelproduct.

Prima product en levering

Prima product

Heel tevreden!

Mooie showroom in Amersfoort, waar personeel ook duidelijk onze vragen kon beantwoorden. Bezorging was ook vlekkeloos en behulpzaam.

Snelle levering en alles zoals verwacht.

De bestelling ging makkelijk. Alles was snel en keurig op tijd. De bankjes waren makkelijk in elkaar te zetten en zien er erg goed uit. Kortom, zeer tevreden.

Leuk assortiment met ruime keuze en snelle service

Een duidelijke website met veel fotomateriaal zodat je het product goed kan beoordelen. Met een heldere omschrijving kun je je keuze snel en overwogen maken. Als daarna blijkt dat de levering snel is en de producten mooi verpakt worden bezorgd, kan ik alleen maar tevreden zijn!

goede duidelijke snelle mannier van werken

Goede duidelijke snelle mannier van werken, snelle afhandeling order, En goede informatie vwb het transport.

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Onze kussenbox van Biohort is netjes en snel bezorgd.

Van begin tot eind helemaal perfect!

Helemaal top......super blij mee!

Snelle levering en perfect verpakt

Bestellen je aankoop volgen en de bezorging helemaal top.

uitzoeken ,daarna je aankoop kunnen volgen .Op de hoogte worden gehouden dat ze bijna voor de deur staan en service bij de aflevering Prima geregel en verzorgt.

Zeer tevreden!

Al onze tuinmeubelen en toebehoren kopen wij bij Kees Smit. We zijn bij ieder bezoek en iedere aankoop zeer tevreden!

Zeer goede service

Ik had een vraag over mijn bestelling, uitstekend en netjes geholpen door de klantenservice. Top

Alles volgens afspraak, product voldoet geheel aan de verwachting

Alles conform verwachting

Vlot geleverd

Mijn bestelling snel en volgens afspraak geleverd.

Snelle levering. Netjes verpakt.

Goede kwaliteit en snelle service!!

Meer dan dit wil je toch niet …..

super service!

We waren in Venlo en werden daar iedere keer heel vriendelijk ontvangen en geholpen. Een pluim voor het team in Venlo!!!

Kiyoh Anmeldelser