Filtre

Prettig en vakkundig geholpen.

Voor het eerst in de winkel geweest en ons verbaast over het enorme aanbod. Wij hebben een wel overwogen keus kunnen maken en zijn voor de details prettig en vakkundig geholpen door een medewerker. Spullen staan ondertussen al weer een paar dagen in de tuin en we genieten er met volle reuen van. Zal ook door het mooie weer komen.

Alles klopt

Bestelling, levering, communicatie klopt allemaal. Niets negatiefs te melden. Top dus

Perfeect geregeld.

Snel en goed geleverd, ales compleet.

Netjes geholpen En erg meegaand

Alles perfect geregeld

Na telefonisch contact werd ik gelijk teruggebeld door een medewerkster die mij heel vriendelijk te woord heeft gestaan en het probleem heeft opgelost.

Een super mooi product

Wat een mooie parasol, helemaal top.

Fijne service

Bestellingen ging gemakkelijk. Telefonisch contact verliep vriendelijk en duidelijk. En de video, per mail, voor de montage was super! Fijn bedrijf dus!!!

Vriendelijke bezorger. Kwam op afgesproken tijd.

Betrouwbaar

We zijn tevreden over de website, de levering, de kwaliteit van de kussens. Kortom alles was top!

Met moederdag een heel blije moeder!

Ik ben dik tevreden. Moederdag kan niet meer stuk. Vorig jaar waren de stoelen uitverkocht dus had ik alleen een tafel maar dit jaar de stoelen!

Klantvriendelijk en zeer gastvrij.

Er is goed meegedacht aan oplossingen en bij een laatste artikel ging er een briefje op met verkocht zonder nog zeker te weten of er het zouden doen. Maar om te voorkomen dat tijdens onze winkelbezichtiging iemand anders het zou kopen.

Zelfs de vogels in de tuin zijn blij met Kees Smit !

Twee dagen na plaatsing van "Sunyard Vogel Nestkastje" was het nestje al bezet door 2 koolmeesjes !

Megamooi bedrijf met supergroot aanbod!

Vanuit Drachten naar Kees Smit Amersfoort gereden met als doel 4 stoelen bij onze witte Hartmann Sofie tafel! Binnen een half uur gevonden..besteld en betaald. En..na 2 dagen stonden ze thuis al te pronken!!

Prachtige collectie tuinmeubelen

Een bezoek aan de showroom is bijna een uitje. Veel keus, prachtig assortiment en gastvrije ontvangst met koffie/thee en krentewegge. De tuintafel werd snel geleverde en heeft inmiddels een mooi plekje op het terras.

Super ervaring

Helemaal top !!!

Heb tuinstoelen een paar jaar geleden stoelen gekocht maat de doppen onder de stoelen waren op. Gebeld en kreeg 24 nieuwe doppen zonder verzendkosten. Dus ik zeg prima service.

Goedp

Snel en vriendelijk geholpen

Wij werden snel geholpen bij het uitzoeken van een kist voor onze buiten kussens. We moeten even wachten zodat de bestelling kon worden verwerkt, intussen werden we voorzien van lekkere koffie en een stukje Twentse krentenwegge. Super service!

Blij mee.

Snelle levering. Blij mee

Gedaan wat ze beloofden.

Ik heb gebruik gemaakt van een goede aanbieding. Klopte met de omschrijving....

Prachtige meubelen uitstekende service

Wij konden zelfs beslissen wanneer we de meubels geleverd wilden hebben. Achteraf betalen, geen probleem!

Snel, correct en op tijd bezorgd

Altijd een goede en snelle bezorging bij het online bestellen. Vriendelijk personeel bij de bezorgdienst, top.

Top kwaliteit

Heerlijke producten, al onze tuinmeubels komen er vandaan. Kwalitatief hoogwaardig en snelle levering.

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Zeer tevreden met mijn tuinstoelen

Zeer tevreden erg blij mee Goeie service sneller ontvangen

Kiyoh Anmeldelser