Filtre

Nette bezorgservice

Hele heldere communicatie

Snelle afhandeling van het bestelde artikel

Heldere communicatie mbt bezorging. Netjes bezorgd en afgeleverd. Keurig op de gewenste plaats gezet (60kg).

Super service

Snelle aflevering en een mooie parasol geleverd.

goede service

goede service en vriendelijke prima bezorging

Goed product en vlot geleverd na goede informatie.

De bestelde parasolvoet voldoet aan mijn verwachtingen. De informatie over het product en de levering was ook goed. Hij werd binnen een week aan huis geleverd. Het is eindelijk een zware en degelijke uitvoering.

We hebben online een tafelsetje gekocht. Ging makkelijk en eenvoudig. Wel bleken het drie pakketten die niet tegelijk bezorgd werden. Was even gedoe met zorgen dat je thuis was. Dit was me met het bestellen niet opgevallen.

Bezorging erg verwarrend

De bezorging was erg verwarrend dag van bezorging steeds anders

Goed en snel geleverd.

Zeer goede nazorg

Parasol bleek na 2 dagen een hapering te hebben, na contact werd deze gelijk omgeruild. TOP.

Top service!

Artikel werd snel geleverd, duidelijk communicatie, wat waar en wanneer/

Prachtige tafel, goede betrouwbare levering en goede communicatie

Zeer goede ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen. Duidelijke tijd voor levering afgesproken. Deze werd netjes nagekomen. In de tijd tot levering werden instructie filmpjes en onderhoudstips gestuurd. Tafel met onderstel was goed verpakt, duidelijke instructies om het in elkaar te zetten. Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Wij zullen hier zeker vaker bestellen. Eerst in de winkel gekeken en daarna besteld

Snelle levering van de kussenkist. Helaas was een onderdeel beschadigd, maar gelijk na contact een goede oplossing. Prima service!

Heel snel geleverd

We vochten samen om de enige comfortabele tuinstoel maar vonden toen een mooie aanbieding bij Kees Smit. Bestelling werd razendsnel afgeleverd dus we kunnen nu na ons werk heerlijk van de zomeravonden genieten in elk onze eigen standenstoel van Hartman!

Gigantische keuze. Winkelen zonder lastig gevallen te worden. Aflevering waar diverse vervoerders een voorbeeld aan kunnen nemen.

Verwachtingen zijn voldaan.

Na de bestelling prima op de hoogte gehouden van de verdere afloop zoals transport en levering. Levering is uitgevoerd voor de vooraf gestelde leverdatum en levertijd.

Prima opgelost

Bestellen, betalen en bezorgen is goed voor elkaar. Transporteur hield ons ook heel goed op de hoogte van juiste tijd voor levering. Bij het openen van de verpakking na aflevering bleek geleverde tuintafel enkele krassen te hebben. Bij contact met de klantenservice prima geholpen om te komen tot een passende oplossing/compensatie.

Snel en goed geleverd. Uitstekende kwaliteit

Goed en snel geleverd

Ruime keuze, snelle levering

Een paar extra tuinstoelen bijbesteld. Destijds de keuze in de winkel gemaakt na wat proefzitten. Nu online besteld. Stoelen werden binnen een paar werkdagen geleverd en waren wederom zeer netjes verpakt.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Kees was de goedkoopste na veel zoeken naar grootte en prijsverschil. Was alleen te zwaar voor de pakketbezorger.

Goed bedrijf met brede sortering.

Positief!

Vanaf bestellen tot levering is de service perfect en ook de kwaliteit van de spullen is perfect!!

Kiyoh Anmeldelser