Filtre

Vlot geleverd en goed verpakt

Prima product heel snel geleverd en goed verpakt..

Van a tot z goed geregeld

De communicatie was goed,alles volgens afspraak. Dit bedrijf is zeker een aanrader

Verkopers met kennis van zaken.

Ook telefonisch goed bereikbaar.

Smit tuinmeubelen doen wat ze zeggen

Duidelijke informatie aan de hand van een instructie filmpje. Dan heb je de papieren handleiding niet meer nodig

Goede service en duidelijke informatie over de levering. De transporteur was ook zeer duidelijk mbt de levering die zeer goed was.

Alles goed geregeld!

Alles volgens afspraak, correcte levering en mooi solide product.

Goede service, snelle levering.

Snel besteld en geleverd

Bestelling was snel ontvangen

Alles netjes geleverd en gratis!!

Niet een super snelle levertijd, maar dit wordt goed gecommuniceerd. Pakket goed ingepakt, mooie tuinkussens, erg tevreden

de bezorging was op het geplande tijd stip, wat ik kocht bevalt prima. snelle aflevering van de bestelling , mijn dank!!

Wat een service en betrokkenheid!

Kees Smit tuinmeubelen is een zaak die meedenkt met de klant, vriendelijk en alle stappen van levering meldt aan de klant. Zeer tevreden en goed adres om door te geven aan anderen .

Mooie stoelen

Snelle levering ziet er mooi uit.

Blij met mijn aankoop

Een tafel voor buiten gekocht. De website is overzichtelijk, snelle levering/duidelijke communicatie wanneer het geleverd wordt en uiteindelijk een mooie tafel in de tuin!

Goede advies gekregen en een vlotte levering

Mijn ervaring is zeer goed met de aankoop en advies

Goede kwliteit op tijd geleverd

4 aluminium tuinstoelen gekocht vanaf de site . Als ze geleverd zijn blijkt de kwaliteit zoals ik verwacht had. Mooie stevige stoelen die uitstekend verpakt aankwamen

Snelle bezorging en goed product!

Ik zal dit zeker aanbevelen bij anderen.

Perfecte service.

Omdat bij het eerste tafeltje de schroeven ontbraken heb ik een e-mail gestuurd en kregen wij een nieuw tafeltje toegestuurd met schroeven.

Uitstekende service

In de XL store goed geholpen, uiteindelijk online een bestelling geplaatst. Product werd snel geleverd maar er zat een fabricage fout in. Bericht gestuurd en binnen 2 dagen is het opgelost en is er een vervangend artikel onderweg. Top service!

Supermooie en stevige hobbybox voor kussens

Box voldoet aan de verwachtingen, alleen de kleur op de website lijkt soms anders dan in werkelijkheid. Wellicht dat ik het zelf gemist heb, maar de pootjes zijn niet makkelijk waterpas te krijgen.

Via de webshop een balkonparasol gekocht. Snel geleverd door een keurige chauffeur. Prima op tijd. Parasol voldoet aan onze verwachtingen. Heel veel keus. Dank Kees Smit! Wij zitten heerlijk in de schaduw.

Goede kwaliteit, snelle levering

Meerdere keren wat besteld, elke keer helemaal naar tevredenheid, snel en netjes.

mooie parasol

de hoes is moeilijk om er op te krijgen

Uitstekend geregeld en snel geleverd.

Keurig ingepakt in een stevige doos.

Goed product, snel geleverd

Een nieuwe hoes voor onze Madison parasol besteld. Duidelijk was welke hoes hier geschikt voor was. Na bestellen binnen enkele dagen in huis. Prima product.

Kiyoh Anmeldelser