Klantvriendelijk

Telefonisch ontzettend vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Dat maak je niet vaak meer mee.

Volgens afspraak geleverd

Netjes en snel volgens afspraak geleverd

Vlotte afhandeling en personeel net verstand van zaken.

Prima.

Voordelig en snelle levering

Had de Suncomfort Flex- Roof parasol besteld , die bij Kees Smit het best geprijsd was . Werd goed op de hoogte gehouden over wanneer de parasol bezorgd zou worden . Dit is allemaal perfect verlopen . Ik ben zeer tevreden over Kees Smit , qua prijs en snel leveren van mijn parasol . Ik beveel Kees Smit absoluut aan .

Perfect .

Heel behulpzaam. Toppie.

Beter dan verwacht

N.a.v. de montagevideo kon ik ervan uit gaan dat alleen de wieltjes nog gemonteerd moesten worden onder de stoel, echter die bleken er reeds onder te zitten. Dus direct klaar voor gebruik. Stoel was keurig verpakt, dus helemaal tevreden.

Super kwaliteit en service

Al vaker wat bij Kees besteld. Super kwaliteit en snelle levering.

product precies als verwacht

Ik kom zeker terug!

Prima product.

Mooie prijs snelle levering

Alles liep snel en goed

Snelle en goede levering en service

Spullen netjes in de tuin gebracht op de 1e etage. Super.

Duidelijke website en makkelijk om te bestellen.

Wij hebben een tuinset besteld. Online makkelijk en een overzichtelijke website. Inmiddels ook keurig en onbeschadigd afgeleverd. De komende weken kon je voor het afleveren alleen kiezen uit dinsdag of donderdag. Terwijl er bij ons thuis op maandag en woensdag altijd iemand thuis is. Er werd wel de dag vóór levering een tijd aangegeven waarin ze langs zouden komen. Prima, fiets ik wel even van het werk naar huis. Zijn ze een uur eerder langs gekomen. Puur mazzel dat onze dochter nog net thuis was. Bel dan even !!!! Vandaar 4 sterren. Verder een keurig bedrijf. En vooral goede kwaliteit.

Op internet twee tuinstoelen besteld. Werden keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Zitten prima.

heb lang gezocht en dit was precies wat ik wilde hebben

bestelling was precies op tijd zoals aangegeven.

Net geen dikke 10!

Een fijne website, met een goed assortiment, waarbij duidelijk is dat het niet over de standaard meubels gaat die je bij de discounters ziet. Het selecteren is simpel, het bestelproces is makkelijk, maar wat is dan dat minpuntje. Het was voor mij niet geheel duidelijk waar ik een bezorgdatum kon opgeven en ik schrok dus toen ik de bestelling "doorklikte", want ik dacht "oef, nu staan ze overmorgen misschien al wel op de stoep, maar ik wil mijn bestelling pas over 2 weken". Dat bleek allemaal geen probleem te zijn, want je moet de bezorging nog inplannen wanneer je een bericht krijgt van de transporteur en dat kan op een datum die zelfs ruim 2 weken in de toekomst ligt. Alles was dus uiteindelijk top.

Fantastisch!

Snelle en goede service, goed verpakt en een vriendelijke bezorger !

Goede prijs kwaliteit verhouding,snelle transport service en degelijk verpakt

Service is zoals het hoort

Mijn bestelling ( betonnen parasolvoet) was doormidden bij bezorging. Een telefoontje en het werd geregeld dat er een nieuwe wordt geleverd. Geen probleem of wantrouwen naar bezorger of klant toe over hoe het komt dat het stuk is.

Vriendelijk personeel en ook het telefonisch contact ging vlot en soepel. Naderhand nog e.e.a telefonisch gewijzigd m.b.t. de offerte. Dat was geen enkel probleem. Enig puntje is dat je de vervoerder moet bellen om een afspraak te maken indien je de spullen op langere termijn wilt ontvangen. Maar ook dat (telefonisch) contact is heel goed verlopen. Bezorging op korte termijn gaat gemakkelijk via mail.

Top bedrijf

We hebben opbergbox voor de tuin besteld. Netjes op de hoogte gehouden van onze bestelling. Mooi op afgesproken dag geleverd. Instructie filmpje ontvangen voor in elkaar zetten. Alles netjes afgehandeld. Hier mogen veel bedrijven van leren.Super service!

Uitstekende kwaliteit en service. Top

Ben zowel over de kwaliteit en de service heel tevreden. De spullen worden met zorg en aandacht geleverd.

Een eerste en prima ervaring met Kees Smit.

Bij een grote landelijke keten op ons dorp tuinstoelkussens gekocht. De keuze was erg beperkt en ik was dan ook niet echt tevreden over mijn aankoop. Toch maar eens op de website van Kees Smit gekeken. De volgende dag kreeg ik de passende kussens thuis gestuurd. Door de ruime sortering en de prima service ben ik nu erg blij met mijn aankoop. Tenslotte heb ik de eerstgekochte kussens onmiddellijk teruggebracht. De volgende keer dus direct naar Kees Smit!

Wat een mooie winkel in Venlo. Ruim assortiment en diverse prijsklasse.

Jullie verdienen een tien met een griffel!

Je krijgt wat je besteld hebt, snelle en goede levering aan huis door een degelijke transporteur met nette bezorgers! Mijn complimenten voor beide bedrijven.

Kiyoh Bewertungen