Top service!!

Na 1 belletje, zonder enige problemen, het probleem opgelost!

Goed georganiseerd

Vlotte communicatie

Super snelle levering, alleen jammer dat al het karton niet meegenomen wordt.

Super service.

Leuke stoeltjes. Erg blij mee.

Vriendelijk personeel, ruim assortiment

De website is duidelijk, heeft een zeer ruim assortiment en is voorzien van goede informatie. In de winkel is het personeel bijzonder hartelijk en gastvrij

Zeer tevreden!!!

4 Hartman tuinstoelen gekocht. Mooie aanbieding en ook nog gratis zitkussentjes er bij. Mooi Hollands product. Tevens gratis verzending! Duidelijke communicatie over de levering. Afspraak werd perfect nagekomen en de koerier was zo vriendelijk om de pakketten 3 hoog te brengen ondanks dat begane grond de afspraak was. Alleen maar complimenten voor het hele proces. Heel erg bedankt. Groetjes van een zeer tevreden klant.

Uitmuntend

We zijn heel/zeer tevreden over de service vanuit de medewerkers. Luisteren goed, denken met je mee en hebben kennis van de producten. Heel gemakkelijk om na je betaling het transport digitaal te organiseren en zeer tevreden over de manier van verpakken (transportwaardig) en uiteindelijk de levering. Kees Smit is super.

SUPER service en kwaliteit!!

Goed, volledig en correct advies. Tuinset met veel plezier in de tuin. Juiste prijs-kwaliteit verhouding! Zeer vriendelijk personeel. Gastvrijheid hog in het vaandel! je voelt je direct thuis!

Tevreden!

Snelle levering. Ik ben buitengewoon tevreden over de 2 loungebanken die ik besteld heb. Een grote aanwinst voor mijn tuin. Zeer vriendelijke bezorger! Ik ben heel tevreden!

Goed advies, gastvrij in de winkel, snel bezorgd

We hebben een leuk dagje uit gehad. En ook nog geslaagd. Resultaat een mooie tuinset

Positieve ervaring qua product en advies

Goed advies in de winkel. Niet opdringerig, en goed luisterend waar wij op zoek naar waren.

Super goede service en advies

Fijn gewinkeld, goed geholpen en genoten van het assortiment.

Voor het eerst in Amersfoort geweest en het was voor herhaling vatbaar, op ons gemak de hele winkel door gegaan en beloond met koffie.

Prima product en deskundige verkoopster

Goed advies en mooi product

Top! Professoneel! Overtuigend! en vooral ook warm en gezellig in de benadering.

Zie hierboven, spreekt voor zich!

gewoon perfect

Precies wat ik nodig had. Kleur perfect. tafel perfecte afmetingen. Niks op aan te merken

Heel tevreden over de ronde tuintafel.

De uitleg was summier maar we zijn eruit gekomen. Het tijdsstip van bezorgen en de communicatie daarover was uitstekend.

Parasol hoes

Ik heb een parasol hoes besteld welke helemaal naar tevredenheid is geleverd. Mooie kwaliteit en goed passend. Snelle levering en duidelijkheid tijdens dit proces. Ook de omschrijving van het product was erg duidelijk zodat de keuze snel gemaakt kon worden.

Precies zoals verwacht (besteld via internet) en keurig afgeleverd en geplaatst op de juiste plek in de tuin.

prima en snelle levering

alles tot volle tevredenheid !!!!!

subliem

Hele mooie Hartman stoelen gekocht op vrijdagochtend. Werden op zaterdagmiddag al thuisbezorgd door PostNL. Keurig en netjes verpakt en dus geen enkele beschadiging! En toen konden we gaan genieten van het zonnetje en de geweldige zit van onze nieuwe stoelen. We waren er nog nooit geweest, maar een bezoek aan een winkel van Kees Smit voor nieuwe tuinmeubelen, kunnen we iedereen van harte aanbevelen. Wat een prachtige winkel in Amersfoort! Volgende keer, als we weer tuinmeubelen nodig hebben, gaan we ZEKER WETEN naar Kees Smit!

Fantastische service!

Het maakt niet uit of je niets koopt, een tuinset van 1000,- koopt of een opbergbox van 200,-, je wordt hetzelfde behandeld. Je krijgt koffie met krentenwegge aangeboden en alle medewerkers zijn vriendelijk. Daarnaast krijg je ook nog goed advies. Top zaak!

Prachtige, ruime zaak, uitgebreide keuze en attente verkoper

Wij waren verrast door de prachtige zaak met ruime keuze mogelijkheden en de attente verkoper, die precies aanvoelde wanneer hij nodig was. Wij hebben een prachtige houten schommelbank gekocht. Een item, die in deze uitvoering bijna nergens te koop is. Ook over het onderhoud werden wij goed geïnformeerd. Na de heerlijke koffie met krentenwegge zijn wij met een goed gevoel vertrokken.

Goede service en snel levering op het moment dat voor mij uitkomt!

Heel persoonlijk geholpen en de sfeer is goed in de winkel waar we eindigden met koffie met een koekje! Bijna een middagje uit :)

Duideliijke communicatie en snelle levering en transporteur

Perfect bedrijf om jouw tuinset te kopen

Kiyoh Bewertungen