Snelle levering, goed verpakt en mooie producten

Je hoopt dast er aan de verwachting wordt voldaan,, nou meer dan dat!

Prima levering, geheel zoals afgesproken.

Keurig.

De koopervaring was uiterst positief!

Snel gekocht, snel afgerekend, snel gebracht, super service voor prachtige stoelen.

Prachtige tuinstoelen

Goed en snel geleverd en volledig naar wens.

It was easy to order, I received my order very fast, product is perfec

I bought twice beautiful garden furnitures at the shop. Beautiful product, perfect kind service! After service is super efficient as well. Every word is true, and the shop deserves the highest score. Go there, really a pleasure service and shop in the Netherlands Thank you for all those who helped

Mooie grote winkel met zeer vriendelijk en bereidwillig personeel!!

Komen afspraken na!

Bank zou op een bepaalde tijd geleverd worden en was keurig op tijd! Daarnaast ook goed ingepakt en er werd geholpen om het binnen te zetten.

Met Kees zit je goed.

Gekregen wat ik had verwacht.

Zeer snel geleverd

Ziet er prima uit mooi geleverd in cassette

Zeer deskundig advies

Toevallig bij Kees Smit langs gekomen en de winkel bezocht. Ruime keuze. Zeer vriendelijke en kundige verkoopster. Na 2 weken teruggegaan na op de website een keuze gemaakt te hebben. Al onze mogelijkheden samen met haar bekeken en besteld.

Super, vlotte service en aflevering

Heel prettig, tussen bestellen en afleveren in word je goed op de hoogte gehouden over je bestelling , in mijn geval was de chauffeur later dan afgesproken tijd, dat werd keurig gemeld en een telefoontje toen hij er bijna was . Prima dus

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit

Kwaliteitsproduct droombank stoer , juiste maatvoering in diepte en zithoogte!

Hele goede service ,goede voorlichting bij de aankoop , en een heel lekker bakje koffie met krentewegge van Kees Wij zijn er blij mee Staat nu nog ingepakt wegens het slechte weer

prima service!

Ik had problemen met de montage van het gekochte product dus de klantenservice gebeld. Na een kort keuzemenu kreeg ik al snel iemand aan de lijn die ook nog eens kennis van zaken had!

Vriendelijke service altijd in de winkel, leuk ook om rond te lopen. Bestelling snel geleverd en duidelijke communicatie. Netjes afgeleverd!

Heel erg goed

Uitmuntend

Service en kwaliteit gaan hand in hand.

Prima communicatie mbt afleveren tafel. Kwam keurig volgens aanspraak met vriendelijke chauffeur. Tafel voldoet prima aan onze wensen. Dank Kees Smit

Plezierige bediening en snelle levering

Goede service!

Alles goed geregeld en prettig ontvangst en afwerking

Mooi bedrijf

Hele fijne winkel.

Vlot, vriendelijk en met kennis van zaken zo wil ik overal wel geholpen worden. Je weet precies wat je koopt en wanneer het geleverd gaat worden. Top. Ieniemini minpuntje, een tas voor de kussens erbij zou handig zijn.

Stoelen oké tafel lastig te schroeven

De voorgeboorde gaten van de tafel zijn niet goed in te schroeven. Stoelen prima. Moet voor tafel extra hulp gaan inschakelen. Daarnaast woon ik op etage twee. Tafel was loodzwaar en werd beneden in centrale hal gezet. Het is toch geen moeite om zoiets even met een steekkarretje naar etage 2 te brengen.

Zeer gastvrij en behulpzaam personeel

Het personeel is behulpzaam zonder opdringerig te zijn. In het restaurant kun je heerlijk even bijkomen en je opties bespreken onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, met iets lekkers erbij.

Snelle afhandeling, ook als er vragen zijn per mail.

Fijn bedrijf. Zal er zeker weer een X bestellen.

Duidelijk advies

Goed geholpen, duidelijk advies voor onderhoud. Snelle service bij het afhaalcentrum

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en hebben een uitstekende prijs t.o.v. andere aanbieders. Levering was snel en in overleg met mij als klant qua tijdstip.

Kiyoh Bewertungen