Prima service.

Vlotte levering, product volgens omschrijving

Bellagio Fidenza dining tuintafel 180x100x75cm besteld. Binnen enkele dagen werd hij afgeleverd door een externe transporteur die dat heel netjes deed.

Waar voor je geld

Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van een goedkopere plastic tuinmeubel set toch maar de stap gemaakt om een duurdere houten/metalen set te kopen. Eerste indruk is fenomenaal, super comfortabel en mooi. Laat het mooie weer maar komen, wij hebben er helemaal zin in.

Duidelijk en eerlijk

Goed, Eerlijk advies en duidelijk Nemen de tijd voor je denken met je mee.

Perfecte service, en een mooi bankje in de tuin

Snelle levering en mooi stevig product

Mooie tuinkussens

Levering was een dag later dan afgesproken, maar nu dik tevreden.

Mooie website,veel keuze

Top kwaliteit kussenkist besteld. Keurige bezorging, goede communicatie.

Levering

Direct duidelijkheid over de het afleveren van de goederen

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, die een goede keuze gemakkelijk maakt. Binnen en paar dagen geleverd!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en snelle levering

Uitstekende kwaliteit en keurig bezorgd

Mooi artikel

Gewoon super

Keurig vriendelijke bezorger alles zeer goed ingepakt en 100% tevreden, zal Keessmit zeker aanraden bij vrienden, trouwens het was ook een zeer vriendelijke verkoopster die ons het tuinset heeft verkocht

Mooie tuinset, snelle levering.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Duidelijke communicatie, levering en communicatie

Zeer tevreden over de dienstverlening.

Bezorging

Super bezorging en lekker op tijd!

Helemaal tevreden!

We hebben een kist gekocht voor de tuinkussens. Hij is super stevig en staat heel erg mooi in onze tuin. Wij zijn heel erg tevreden!

Snelle levering, Prima product

Ik had al 4 van deze stoelen, nu nog 2 erbij besteld

mooi product en snelle levering

bij het uitzoeken van het product, goed geholpen door de medewerker. levering binnen 5 dagen. nette bezorger en zeek klantvriendelijk hoe te betalen via overmaking (vooraf) zou duidelijker en beter kunnen, nu contact moeten zoeken met klantenservice om te betalen via overmaking. een standaard mail als je deze optie aanvinkt bij transport zou fijn en gebruiksvriendelijker zijn.

Prima voor elkaar.

Alles prima voor elkaar.

Het klinkt cliché maar het is echt uitstekend.

Op de afgesproken datum opgeleverd plus een mooie prijs voor het product.

Alles verliep vlotjes van af het bestellen tot leveren. Enigste minpuntje transporteur was niet goed op de hoogte van de betaling.

3 bestellingen, beiden prima

3 bestellingen gedaan. Een opbergbox en 2 stoelkussens. Goede prijs-kwaliteitsverhoudeing. Snel en goed geleverd.

Prima advies en afhandeling!

Alles klopte t/m bezorging. In één woord : geweldig!!

We werden door zeer goed geholpen, goed advies, zeer tevreden. En mega blij met onze set .

Erg mooie winkel en erg goed geholpen Komen er zeker terug

Kiyoh Bewertungen