Correcte correspondentie.

Bestelling opgegeven ,wordt straks geleverd op de afgesproken datum.

Geheel correct

Correcte communicatie en ook de levering van goederen

Helemaal top

Zaterdag 6 april melding gemaakt van een beschadiging aan een leuning van een tuinstoel na levering. Tijdens het telefonische contact ontving ik gelijk een SMS zodat er meegekeken kon worden met een videoverbinding via mijn mobiel. Dinsdagochtend 9 april al een nieuwe leuning geleverd. Snel-sneller-snelst. Goed-beter-Kees Smit

Zin in de zomer-tactisch geholpen

Prettig advies, niet opdringerig maar wel duidelijk aanwezig. Er werd voldoende tijd genomen om ons te helpen bij onze keuze. Vrijblijvend, maar goed advies. Bij twijfel werd een collega geraadpleegd. Heel tevreden gingen wij naar huis. 5 dagen later werd onze bank met kussen en parasol bezorgd. Het eerste mooie weekend konden we daar direct van genieten

Alles goed,levering en product. Het in elkaar zetten een hele klus

precies op de aangegeven tijd

Slechte service

Komen beloftes niet na. Na je bestelling en levering met schade ben je vergeten.

snelle service

makkelijke site, snelle service en in de winkel in venlo was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook een hele mooie ruime winkel.

vlotte en vakkundig geholpen

Prima !

Netjes volgens planning geleverd, goed verpakt en zonder schade thuis gebracht. TOP

Van binnenkomst tot levering perfect verlopen!!

Goede service directe levering

Prima contact makkelijk bestellen

Mooie meubels en showroom met goede service

We gingen kijken voor een leuke nieuwe tuinset, er was zoveel te zien. Wat een divers aanbod uit eindelijk met iets totaal anders weggegaan dan we voor gingen kijken.

Goede kwaliteit goede prijs uitstekende bezorging

Goede Service

Prachtige Rough Batang lounge tafel gekocht online en zeer tevreden over dit product.

Duidelijke en snelle levering van een prachtproduct

Nieuwe teak bank bestelt Netjes geleverd Was een bouwpakket, heel simpel en alle materialen waren geleverd inclusief schroevendraaier. Prachtig product

Mooie tuinmeubelen en perfect geregeld qua aflevering!

De tuinmeubelen van Kees Smit zijn van een mooie kwaliteit! Fijn dat je online aan kunt geven wanneer voor jou de levering het beste uitkomt! Verder wordt je op de dag van levering keurig op de hoogte gehouden mocht het iets later worden!

Prachtige winkel met goede service en mooie producten

Prachtige winkel, alles ruim opgezet , lift aanwezig en gratis consumptie. Goede service, levering op gewenste dag en de producten waren goed verpakt. Super blij met mijn nieuwe tuinset!

Snelle service en goede kwaliteit

Onze palletkussens hebben we online makkelijk besteld. Er staat online veel informatie over het product, waardoor we het vertrouwen hebben in de kwaliteit ervan. De kleur komt overeen. De kussens worden in een grote doos geleverd, in plastic verpakt, heel netjes. Echt tevreden!

Top levering.

Mooie en vlotte levering.

Alles was perfect. Van bestellen tot afleveren wordt jij op de hoogte gehouden.

Heel erg goed

Goede spullen in no time in huis

Tevreden

Alleen achter kussen te kort, had ook 60cm hoog moeten zijn . Jammer !!!

Snelle levering.

Online besteld en zelf opgehaald in Almelo. Goede service.

Kiyoh Bewertungen