Mooi bedrijf met een ruim assortiment

Prima geholpen

Fijne ervaring

Prachtig pand met meerdere verdiepingen vol tuinmeubelen en andere benodigdheden. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

top

Je krijgt wat je besteld en geen problemen

Mijn bestelde tuinbank van zeer goede kwaliteit is heel snel geleverd !!

Ik wilde mijn versleten houten tuinbank 2 dagen voor Pasen nog vervangen, maar levertijd kon 5 dagen zijn, maar de bank kwam al voor Pasen. Dus prima ervaring

Vakkundig en snel. Een pluim voor Kees Smit.

Na 6 jaar mijn oude tuinset gebruikt te hebben en een verhuizing toch weer iets nieuws voor buiten gekocht. En op grond van mijn ervaring de vorige keer bij Kees Smit ben ik uiteraard daar weer op internet gaan kijken. Want het oude tuinstel had nog geen enkel roestvlekje. Dus goede kwaliteit. Had wat vragen over mijn nieuwe aankoop en werd zeer vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan. Nog dezelfde dag een mail van het transportbedrijf wanneer ze de bestelling konden bezorgen. Kon kiezen uit een aantal dagen. De aardige bezorgers kwamen binnen het afgesproken tijdsblok, dus prima. Mijn bestelling zat heel erg goed verpakt en alles was onbeschadigd. Dus ben ik zeer tevreden.

Vriendelijk in de winkel, bezorging niet volgens afspraak

Mooie winkel en vriendelijke medewerkers. Leuk ook een gratis bakkie koffie met koek. Bezorging kwam eerder dan afgesproken waardoor de buren met een doos van 1x2m in de gang zaten omdat wij juet thuis waren. Onhandig ala bezorging niet volgens afspraak gaat.

Zeer ruime assortiment en vriendelijke verkoper

Mooie zaak en heel veel keus voor een schappelijke prijs

Top en veel keuze, Kees Smid is reuzen

Prettige bediening en veel keus

Uitermate positief

Heel vtiendelijk en deskundig personeel. Zeer ruime keuze. Met dat kopje koffie en krentewigge is het een leuk uitje.

Snel en duidelijk over bezorging

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

In één woord super

Vlotte levering, mooie kwaliteit.

Goede kwaliteit, goede communicatie

Wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden van de levering. Mooie tuinset ontvangen

Alles in de formule klopt!

Wij hadden wel van Kees Smit gehoord. Toen wij de zaak in Almelo kwamen keken wij onze ogen uit. Perfecte ontvangst met uitleg. Een flesje water werd verstrekt en vervolgens de zaak door. Uiterst kundige medewerkers die uiterst gemotiveerd zijn. Korte breek met goede koffie en krentewegge. Medewerkster Tess, een echte topper heeft ons een tuinset verkocht! Wij gingen zeer tevreden de deur uit en maken reclame voor jullie bedrijf!

Prettige verkoper en goede uitleg. Snel schakelen.

Een prettige bezorging : op tijd en een keurige aflevering.

Idem, als boven !

Top winkel met ruime keus.

Niet opdringerige verkopers maar lekker ontspannen oriënteren. Veel keus. Hierna met Styn gesproken die de tijd nam en ons goed advies gaf. Blij met de keuze.

Fijne kussens en de levering was prima alles netjes en in goede staat ontvangen

Klant is koning !

100 punten!

Afspraken nakomen.

Zeer vriendelijke verkopers van Kees Smit en een keurige bezorging met zeer klantvriendelijke bezorgers van de Fa. Brinks uit Rijssen. Top, zo zie je maar weer samen sterk.

Uitstekende levering

Snelle levering. Goede kwaliteit

Groot assortiment , vriendelijk personeel

Ontvangst met koffie en krentenbrood GRATIS Vriendelijk en heel behulpzaam personeel Aankoop direct af kunnen halen bij pick-up point Leuk presentje en flesje water meegekregen.

Goede service .

Prettige ontvangst en deskundige hulp. Tevens de koffie en krentenbrood was een verrassing.

Klantvriendelijk en deskundig personeel

Goed advies. Aflevering netjes verzorgd door een allervriendelijkste chauffeur.

Kiyoh Bewertungen