Prima snel en goed

Keurig netjes op de afgesproken dag en tijd geleverd

Goed advies, prima service en aflevering op tijd.

In de winkel prima advies gegeven en daar ruim de tijd voor genomen. Dit heeft geholpen bij het maken van de uiteindelijke keuze. De aflevering werd op de afgesproken tijd en onbeschadigd uitgevoerd.

geweldig

zeer mooi

Top levering

Snelle levering Keurig verpakt

Dik tevreden over verzending en produkt

Mijn tuinstoelen/kussens zijn degelijk verpakt/ingepakt en snel bezorgd door een transporteur, die persoonlijke contacten met mij onderhield. De stoelen waren al in elkaar gebouwd en dat bespaarde veel moeite. Een aanrader dus!

De parasolhoes past perfect en is van goede kwaliteit

ik heb er geen woorden voor !

Mijn eerste ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen is zo goed bevallen dat ik met de volgende aankoop Kees Smit Tuinmeubelen weet te vinden. Een heel gezellige dame van Kees Smit Tuinmeubelen in Almelo aan de telefoon die me uitnodigde voor koffie met krentenwegge.

vanaf bestellen tot en met het monteren door neef: geweldig

het bestellen ging gemakkelijk (nadat ik mijn keus had gemaakt), de communicatie via de mail was duidelijk, de bezorger was binnen de gestelde tijd bij mijn huis en was vriendelijk, vrolijk en behulpzaam. Een heel klein puntje ( dat lag aan de planning van de bezorging), er zou bezorgd kunnen worden tussen 6:41 en 9:10, maar om 6:40 stapte de chauffeur net in de vrachtwagen en moest van Lichtevoorde naar Ermelo rijden. Ik had dus niet mijn wekker op 6:00 uur hoeven zetten, een uur later was ook goed geweest............

Vlotte levering

Mooie tuinstoelen besteld en vlot geleverd

Goede service en snelle levering!

Je wordt correct en heel klantvriendelijke behandeld.

Bij binnenkomst staat erg gelijk iemand die vraagt. Kan ik jullie helpen, zijn jullie naar iets specifieks op zoek. Dan zou je daar of daar even kunnen gaan kijken. Op de verschillende afdelingen staan ook weer mensen die komen vragen of ze eventueel kunnen helpen. Zeer vakkundig en klantvriendelijk personeel.

Leuke ervaring

Zéér enthousiaste medewerker.

2 Forza Barolo loungestoelen besteld en binnen 4 werkdagen geleverd , de chauffeur belde 10 minuten vantevoren voor de levering , de stoelen zitten heerlijk, goede kwaliteit en stevig , top loungestoelen !!!

Wat een enthousiaste personeelsleden

Geweldig geholpen in Amersfoort door een enthousiast medewerker (D. Hollander) niets was hem teveel Ook het afleveren ging perfect door Brinks waren er op tijd en keurig afgeleverd Alles volgens afspraak!!!!!

Helaas bleek dat tijdens het transport een stoelpoot was verbogen. Gebeld en na invullen klachtenformulier kon ik een nieuwe stoel ophalen. Kostte me alleen een uurtje tijd en een rit naar Almelo

Beter kan niet

Goed advies, goede service

prima service

goeie omschrijving van de verkoop producten en prima afleverings service.

We werden prettig geholpen , kregen zelfs een beetje korting. Koffie/thee met krentewegge was een leuke verassing. Tuinstoelen werden netjes en op tijd bezorgd. Kortom een prima eerste kennismaking met Kees Smit.

Snel en netjes geleverd.

Na bezoek in Venlo, waar je netjes wordt ontvangen en geholpen, via de email een dag kunnen aangeven voor de levering. Dag voor levering een mail ontvangen voor de levertijden. Tijdsbestek van 2 uur. Alles netjes en binnen deze tijd geleverd. Top geregeld.

Top geholpen top geregeld

Wederom goed geholpen, goede service en goed geregeld transport

Hele mooie artikelen, klant vriendelijk, super showroom, en snelle levering in een woord top!

Producten voldoen aan omschrijving website, goede service en communicatie

Online een nieuwe tuinset en eettafel besteld. Levering was binnen een week. Ik kon zelfs voorafgaand aangeven dat ik op de leverdag wel thuis was maar tot een bepaalde tijd, is rekening mee gehouden. Daar moet je wel even voor bellen, maar ook dat is geen probleem. Mooie producten

Goede prijs en gratis thuisbezorgd

Netjes op afgesproken tijd bezorgd.

Mooi en snel

Het bankje is mooi en het werd keurig en snel geleverd

Prima opbergbox

Vooraf een montagevideo per mail ontvangen. Heel handig. De box was redelijk eenvoudig in elkaar te zetten. Jammer dat de schroefgaten aan de achterzijde niet voorgeboord zijn.

Kiyoh Bewertungen