Goed geholpen

Geen opdringerige verkopers in Venlo. Laten je eerst rustig kijken totdat je ze zelf roept.

Goede communicatie en exact op tijd geleverd.

Fijn bezorgd op de afgesproken tijd.

Alles cf. afspraak, mooi meubel!

Fijne website, snelle levering

Een tuinset besteld met kussens en tas. Snelle levering en goede kwaliteit. Aardig personeel die je goed helpen. Een aanrader om hier te bestellen en/of te kopen in de winkel.

goede winkel, goede producten, perfecte service

Opbergbox gekocht bij Kees Smit. Snelle levering op afspraak en ook keurig op tijd. Paar dagen later bleek de opbergbox in de aanbieding. Na contact met de klantenservice, kreeg ik zonder gedoe ook netjes de korting. Keurig, correct en snel behandeld.

Fantastische ervaring

De ontvangst was heel prettig. Fijne, deskundige en eerlijke medewerkers . Service was geweldig . De twee stoelen van ons die iets afwijkend waren werden zonder problemen binnen 3 dagen omgeruild . Hele duidelijke communicatie . Ook met de afdeling service erg vriendelijke medewerkers . Kortom een feestje om hier te winkelen .

Prachtige tafel, snel geleverd

Makkelijk besteld op internet en snel geleverd. Ik had wel graag vooraf willen weten dat ik hem zelf moest monteren. Dat was nog een behoorlijke klus.

geweldig

hele mooie tuintafel en supersnel geleverd ook!

We zijn vriendelijk en vakkundig geholpen

Ondanks de drukte waren er voldoende verkoopadviseurs beschikbaar om ons van de gevraagde informatie te voorzien.

Perfecte winkel en personeel

Dit is zoals een winkel moet zijn. Persoonlijke aandacht als je binnenkomt, ook voor de honden. Gratis lekkere koffie, met een snee krentenbrood erbij. In alle rust alles kunnen bekijken, geen opdringerige verkopers. Die zijn er wel als je ze nodig hebt en wijzen je dan op dingen die je zelf nog niet gezien had of niet wist. Leuke deal gesloten. Flesje water meegekregen voor onderweg. Tafel en stoelen werden snel en exact op de afgesproken tijd geleverd door vriendelijke en voorzichtige bezorgers. Mankeert niets aan. Werkte het bij alle winkels altijd maar zo.

Vlotte bezorging

Vua webwinkel besteld. Handig de vezorgtijd kiezen en nette bezorging

Butengeweun!

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Prachtig zonnige tuinkussens

Okergele tuinstoelkussens bij Kees Smit besteld. Werden keurig op tijd geleverd en maken mijn tuin direct zonnig!

Alles TOP

Sehr freundliche Begrüßung, gute Beratung und problemlose Lieferung. Alles bestens Das Café lädt zum verweilen ein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service en mooie meubelen

Fijne, ruime showroom waar heel veel te zien is. We werden vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd. Uiteindelijk via de overzichtelijke webshop besteld en een week later hadden we onze lounge meubelen. Keurig geleverd en netjes op afspraak. Niks op aan te merken, goede ervaring!

Nette service en goede kwaliteit

Na goed geholpen te zijn in de winkel in Almelo vorig jaar nu online de stoelen gekocht voor bij onze buiten tafel. Stoelen zijn netjes op tijd geleverd.

Prima kwaliteit voor de juiste prijs

Snelle keurige levering. Prima kwaliteit

Fijne en goed advies met snelle levering uit voorraad.

Door de ruime keuze in de showroom kun je goed vergelijken. Veel verkoopadviseurs aanwezig die goed advies kunnen geven. De snelle levering uit eigen voorraad is heel fijn. Je wil immers graag zo snel mogelijk je uitgekozen spullen hebben. Kortom, netjes en snel. Een aanrader.

Alleen maar complimenten kwalitatief is alles goed!

Heb al veel tuinmeubelen van Kees Smit en ben zeer tevreden!

Kon beter

Wij hebben stoeltjes gekocht van Hartman echter de prijs was te hoog deze waren elders goedkoper ik kreeg ze bij kees smit voor dezelfde prijs maar ze hebben toch een Laagste Prijsgarantie :) Dus ik zei dat is dan nu een gelijke prijs en geen laagste prijs. De verkoper moest overleggen met de manager ,hij kwam terug en wist eigenlijk niet hoe hij het moest zeggen maar hij mocht 1 euro minder geven per stoel (totaal 6 euro ) op een bedrag van iets meer dan 2000 euro Nu had ik hier begrip voor op kunnen brengen als zijn manager dit zelf was komen vertellen maar de beste man liet het mooi over aan zijn verkoper, deze verkoper man was super aardig en heeft ons fijn geholpen daardoor zijn we akkoord gegaan. Niet voor de Manager die moet zich dood schamen om een euro eraf te doen en zelf dit niet komen zeggen. Jullie hebben deze verkoop te danken aan de verkoper Will Nienhuis omdat hij ons goed en vriendelijk heeft geholpen.

super geholpen in de winkel en daarna snelle levering volgens afspraak

Zit heerlijk

Wij kochten online een bankje wat niet te zwaar is waardoor we het makkelijk kunnen verplaatsen Het in elkaar zetten was goed te doen door de duidelijke uitleg Op naar mooi weer dan kunnen we gaan genieten

Super Goeie uitleg alletijd voor je En een ontzettend groot assortiment

Goede levering

Mooie tafel van hartman besteld, snel binnen en goed update mbt de bezorging en de bezorgtijd.

Mooi loungeset met een fijne zit

Past precies zoals ik in gedachte had, goed advies gekregen, men had alle tijd. Hebben verschillende set bekeken maar tevens werd ik attent gemaakt op een set met een goede prijs.

Kiyoh Bewertungen