Mooie handige tuinmeubelen!

Het bankje en tafeltje zijn van een mooie en stevige kwaliteit. Het in elkaar zetten was makkelijk en snel gedaan. Nu lekker genieten. Bedankt!

We hebben 2 stoelen besteld via de webshop. Ze werden erg snel geleverd (sneller zelfs dan verwacht). Ook de kwaliteit van de stoelen is goed. Ze zijn exact zoals omschreven.

Kleurrijk,comfort en een mooi prijs

In alle toonaarden voldoen de tuinkussens aan voorwaar de klant kiest. Top.

Correct geregeld.

vriendelijke chauffeur

Goede service en communicatie

Heel bijzonder dat we zo snel na onze bestelling van tuinstoelen we ze al binnen 2 dagen mochten ontvangen. Complimenten voor Kees Smit

Goede kwaliteit, snelle levering en ruim assortiment

Mooi product, snelle levering.

Mooie Cosi brander online besteld, stond na 1 werkdag al te stralen op de tuintafel. De aanbieding was online de beste! Zal zeker Kees Smit aanbevelen .

Ik ben zeer tevreden met de levering van mijn bestelde producten. Zowel de behandeling in de winkel als de levering van de producten en de diensten van de courier.

Prachtig bankje!

Na bestelling vrijwel direct een mail van de bezorgdienst. Daarin de data dat de bestelling geleverd zou kunnen worden. Artikel was zorgvuldig verpakt en werd keurig op tijd geleverd. Mooi bankje.

Blij

Blij met stoelen. Snel geleverd, redelijk bedrag, zeker in de aanbieding, prima kwaliteit.

Snelle levering super communicatie

Handige container box erg blij mee

Snelle levering, mooie kleine tuintafel.

Prima service, snel geleverd.

Prima service, snel geleverd.

Heel tevreden !

Mooie zaak. Prettige bediening, heerlijke koffie, maar het belangrijkste, Mooie , goede tuinmeubels en correctie bezorging en verdere afhandelingen, zoals eventueel retourneren.

Erg klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk. Bestelling was niet compleet maar dit hebben ze heel goed opgelost.

Zeer tevreden!

Keurig afgeleverd, en prima kwaliteit van het geleverd product!

Fijne zaak, goede service

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Kees Smit.

Eerste ervaring was uitstekend!

Groot assortiment aan producten, diverse merken, voor elke portemonnee, duidelijke site en snel geleverd!

Mooie showroom, gastvrije ontvangst.

Kwaliteit en stijlvol incl goede prijs

Snelle bezorgservice en keuzemogelijkheid van bezorgen in een kort tijdvak

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Scherpe aanbieding en vlot leverbaar.

Wat een heerlijke klantgerichtheid

prima kwaliteit, en volgens afspraak snel geleverd.

SUPER GOED Duidelijke Website snelle levering door snelle en zeer correcte transporteur

Kees Smit heeft een prima service!

Alles is naar wens verlopen.

Bestelling en levering zeer snel en makkelijk!

Na bestelling van mijn grote parasol werd deze volgens afspraak vlot geleverd.

Kiyoh Bewertungen