Ik heb pas 2 ligbedden gekocht ben zeer tevreden met de service

Goede ervaring met kees Smith goed en bekwaam personeel vloten leverin super ben zeer tevreden

Super ervaring

Op zondag gebeld worden door de klantenservice omdat een onderdeel niet geleverd is. Daar onderscheid jou bedrijf tov de concurrent. Peter de vries

Leuke verkoopster

Fijn geholpen met de stoelen

Kwaliteit en heel goede service

Gekochte tuinset van Kees Smit is aanwinst voor de tuin. Bij Kees Smit betaal pas bij aflevering, geen verzendkosten en 30 dagen op zicht. Leveren van tuinset door Jos Dusseldorp is soepel verlopen. Geen problemen. Kopen bij Kees Smit is een aanrader. Klasse.

mijn ervaring was zoals het hoort, gewoon goed.

mooie zaak en mooie tuinmeubels , snelle levering. met vriendelijke groet, w.Snijders

Fantastische zitkussen

2 zitkussens besteld voor rieten stoelen, echter ze waren toch net iets te breed. Maar de kussens pasten wel perfect op de eetstoelen voor buiten. Kleur en materiaal super netjes, dus vervolgens er nog 5 besteld!!

Uitstekend.

Hartelijke, persoonlijke ontvangst met een kopje koffie met wat lekkers. Hele ruime keuze aan tuinmeubelen etc en het personeel neemt alle tijd om je advies te geven en te helpen met je keuze. Kunnen een hoop winkels nog wat van leren.

zeer tevreden

Goede voorlichting. Snelle levering

Prima geregeld

Heel goede ervaring Goed geholpen op tijd bezorgd

Persoonlijk en klantgericht

Verkopers die goed luisteren naar de wens van de klant en hierdoor maatgericht advies geven. Heel tevreden over het meedenken en het perfecte advies.

Meedenkend personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk bereikbaar, ruime showroom opzet.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Bestellen ging makkelijk en er was genoeg keuze uit verschillende lever data.

snelle en correcte levering

Heb al vaker iets gekocht en tot heden is altijd alles goed geleverd.

Uitstekend advies en meubelen en accessoires zeer goede kwaliteit!

Hier stap ik graag binnen! Een degelijk en eerlijk advies, gastvrijheid, goede kwaliteit, dat zijn de redenen waarom we (ondanks dat we in het buitenland wonen) hier onze tuinsets hebben gekocht.

Het bestelde product goed en snel geleverd.

Zeer positieve ervaring

Voor het eerst besteld bij Kees Smit. Zeer correcte communicatie m.b.t levering en goede kwaliteit geleverde artikel

mooi product, goede kwaliteit snelle levering

getwijfeld waar een parasol te kopen. online lastig de prijs kwaliteit in te kunnen schatten. Uiteindelijk voor Kees Smit gekozen. Zeer tevreden, snelle levering en zeer solide parasol, kost wat maar heel tevreden met wat er nu staat

goede en snelle service levering

Goede en snelle levering, jammer dat de 2 pakketten (1 bestelling stoel met kussen) geleverd werden en op 2 dagen achterelkaar.

Mooi wark

Tot aan de schuur geleverd. Netjes te woord gestaan (in het Twents :-), altijd een plus). Helemaal blij met de aankoop, degelijk materiaal, zit goed in elkaar, eenvoudig te monteren.

Top ervaring

Alles naar wens verlopen. Top

Naar volle tevredenheid

Snelle levertijd en keurig bezorgd

Snelle levering van een goed product tegen een scherpe prijs

De bestelde tuinkussens waren snel in huis en boven verwachting mooi en fijn wat zit betreft. En dat alles tegen een prijs die niemand anders kon bieden. Kortom erg tevreden en zeker aan te bevelen!

Goede service, mooie kwaliteit

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.