Mooi assortiment

Prima ervaring met Kees Smit. Ze hebben een ruime keuze aan tuinmeubelen. Heerlijke relaxstoel bij ze gekocht.

Zeer professionele behandeling

Snelle en nette afhandeling

Super tevreden!

We moeten de ligstoelen nog in gebruik nemen maar het is vast dik in orde. Hebben voor kantoor ook al veel bij jullie gekocht vorig jaar en dat was ook to.

goede service

artikel was niet mee geleverd.Is binnen 48 uur als nog nageleverd .

Heel erg mooi en zit geweldig!

Heel blij mee en goed en snel bezorgd

Ligbed. Kan niet veel mee misgaan

Ligbed besteld, was makkelijk. Werd geleverd door aardige vrachtwagenmeneer. Het weer is nog niet echt zonnig en/of warm genoeg geweest, dus nog niet op gelegen. Maar daar verwacht ik ook geen problemen mee. Staat nu nat buiten op de veranda met een strikje eromheen. Vindt de vrouw leuk. Was cadeautje voor haar verhaardag. Hebben de katten ook wat anders om naar te kijken.

Zeer goede aankoop

Mijn ervaring met product en levering is uitstekend.

Snel en betrouwbaar

Goede prijs kwaliteit verhouding en Goede informatievoorziening tijdens het proces

Op afgesproken datum keurig geleverd.

Keurig op tijd geleverd. De tuintafel is prachtig.

Zeer vlotte levering

Overzichtelijke site en een leuk cadeau erbij.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, je kon bezorgdatum zelf kiezen en vriendelijke bezorger.

Goede klantenservice en positief verrast door de kwaliteit

Onze tuintafel bleek verstelbare rolletjes onder de poten te hebben zodat de tafel altijd stabiel staat. Goede kwaliteit en niet duur. Eén schroefje was massief ipv hol en we kregen snel een nieuw montagesetje toegestuurd. Echt top!

Bestelling top, klantenservice super!

Had een aantal vragen voorafgaande mijn bestelling, super enthousiaste en professionele klantenservice. Heb geen ervaring met klachten of iets dergelijks maar ik heb er alle vertrouwen in dat als er iets zou zijn het opgelost gaat worden!

Mooie stoelen en goede klantenservice

Klantenservice is erg klantvriendelijk, denken mee en reageren snel op mails. Via de mail voor de levering al duidelijk montagevoorschrift ontvangen. Tuinstoelen zien er mooi uit en zitten goed. Stoelen waren heel netjes en zorgvuldig verpakt. Aflevering door Brinks was eveneens goed. Vriendelijke chauffeur en het pakket werd op afgesproken tijdstip geleverd. Enige kleine minpuntje is dat er geen rugkussen bij de stoel geleverd wordt. Bij andere soortgelijke stoelen is dit wel het geval. De stoel zit dan nog comfortabeler.

helemaal OK

Goede website perfecte information gedurende hele aankoopproces geeft meteen hartstikke vertrouwd gevoel!!

Nog nooit zo een goede klantenservice meegemaakt!

Ik heb werkelijk nog nooit zo een goede en dan met name begripvolle en meedenkende klantenservice meegemaakt! Tara verdient een dikke 10! Je wordt ook gelijk door ze gebeld ipv die onpersoonlijke e-mails! Ik kom zeker terug!

Top.

Alles volgens afspraak, keurig verpakt en afgeleverd. Super!

Zie onderstaand veld.

Ik heb de bestelde opbergbox goed geleverd geleverd gekregen. Alles was perfect in orde.

Erg mooi tuinmeubel ontvangen! Goede kwaliteit hout. Uitstekende service, snelle bezorging!

Snelle en nette levering van een robuuste tafel

Een robuuste zware houten tafel die razendsnel werd geleverd, even naar de garage gebracht en korte uitleg. Keurig.

mooi tuinset prima levering goed bedrijf

prachtig tuinset gekocht en goede levering was keurig verpakt zeer tevreden hoe het er in het echt uitziet

Stipt op tijd

Aardige chauffeur !

Ligbed besteld, snel geleverd en zeer goed verpakt, ik ga hier zeker nog meer bestellen.

Mooi

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire