Klantvriendelijk personeel, veel keuze, ruime showroom, goede service en snel leverbaar.

diverse bezoeken en contacten gehad bij Kees Smit. Altijd vriendelijke ontvangst, klantvriendelijk personeel, veel keuzes in de ruime showroom. Na een bezoek altijd nog even een lekker kopje koffie drinken met iets erbij voor de klant na een geslaagd bezoek. Nooit teleurgesteld naar huis. Altijd met een glimlach naar huis en zie uit naar een volgend geslaagd bezoek.

Zeer adequate en snelle service.

Er ontbrak iets aan het produkt, dat ik had ontvangen. Na het aanvragen van een retour-/omruilformulier, werd zonder enig probleem gelijk een nieuwe opgestuurd met daarbij de vermelding dat ik de oude terug mocht sturen nadat ik de nieuwe ontvangen had. Dit getuigt van volledig vertrouwen in de klant. Zeer bewonderingswaardig. Bij deze zaak is de klant nog steeds koning. Dank jullie wel!!!

Snelle reactie via de mail en gelijk met een oplossing komen

Op een vraag via de mail van mij, kreeg ik vrij snel een antwoord met daarin gelijk een oplossing van het probleem.

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Correcte service en voorlichting

Prima omgang en service

Fantastisch! ook als je zelf bij Kees werkt

Ik werk met veel plezier bij Kees Smit Amersfoort En ook ik heb een prachtige set aangeschaft, een bartafel met barstoelen. Van het moment van daadwerkelijke bestelling, de mail van de bestelling/bevestiging, het contact door de transporteur, het leveren, het product degelijk ingepakt, duidelijke beschrijving montage! Echt hét puntje op de i… Leuk om het eens van de andere kant te ervaren…

Uitstekende kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten. Mooi dat het benodigde gereedschap er ook bijzit.

Uitstekende service en kwaliteit.

Prima service, kon product niet vinden op de website en met een telefoontje was de order gereed en binnen 3 dagen ontvangen. Uitstekende kwaliteit.

Zo’n goede ontvangst nog nooit gehad

Bij aankomst bij winkel mooie garage en direct koffie en krentewegge bij binnenkomst. In de winkel is de verkoop niet opdringerig en komt pas als je er om vraagt. Goed deskundig advies gehad van Frank. De koop was heel snel gesloten. Top zaak!

Goed geholpen in de winkel Venlo. Ruim de tijd genomen , oké het was woensdagavond maar toch. Levering binnen de aangegeven tijd.

Nadat wij een opberg box hadden gekocht en op gehaald in Almelo kwamen wij thuis om de puzzel in elkaar te zetten maar wat blijkt er was een uitgebreide film via YouTube naar ons gestuurd ter ondersteuning hoe of wat nu dat vindt ik nog eens service, proficiat. Groetend, Fam Pronk Den Haag

Super service

Na mijn bezoek in de winkel in Amersfoort, besloot ik om een tuintafel en stoelen te bestellen. Ik wist van de verkoper al dat er 1 kleur van de stoelen op dat moment niet op voorraad was. Ik deed mijn bestelling telefonisch bij dezelfde verkoper. (Ik had een kaartje meegekregen) Hij bood aan om de tafel en de stoelen die wel op voorraad waren alvast te bezorgen, zodat ik lekker buiten kon zitten. Supervriendelijk, maar ik vond alles in 1 prima. De bestelling is uiteindelijk netjes geleverd door de bezorger en ik heb een heerlijke tuinset in mijn tuin. complimenten voor de service!

Uitstekend geholpen en prima levering

Goed geholpen en fijne verkoper ( Gert ) die in alle opzichten advies gaf en alles goed heeft begeleid . Mooie meubels gekocht van het Rough assortiment . Heel blij mee .

Zéér vriendelijke medewerkers, ruime keuze en heerlijke koffie met krentewegge.

Aantal rondjes door de zaak gemaakt en telkens kwamen medewerkers vragen of zij konden helpen en of adviseren op een vrijblijvende manier. Fijn dat wij zijn geslaagd voor de juiste loungebank die past bij onze eigen stoelen.

Bestelde tuinmeubelen werden snel geleverd. Kreeg netjes mail en SMS wanneer de levering zou plaatsvinden en ze stonden op beloofde tijd voor de deur. Product was zorgvuldig ingepakt en ziet er top uit.

Prachtige kwaliteit

6 prachtige stoelen besteld. Razend snel geleverd. Prachtige kwaliteit, ben er heel tevreden over. Klantenservice ook zeer klantvriendelijk. Echt een aanrader !

Fantastisch!

Klantvriendelijk en behulpzaam en correct. Top!

Geweldige tuinset

Mooie tuinset gekocht. Vriendelijk personeel, goede service. Mooie winkel (Amersfoort)

Positief

Een erg prettige ervaring in de winkel in Almelo. Heerlijk om rond te wandelen in de experience store en alle mooie tuinmeubelen uit te proberen. Een hele relaxte sfeer en geen druk van het personeel om direct een keuze te maken. Wel zijn ze bereid om een goed advies te geven. Uiteindelijk tafel wel besteld via internet omdat we graag een ronde tafel met aluminium kruispoot wilden hebben. Deze stond niet in Almelo. Kopen en de bezorging ging snel en goed. Fijne winkel. Ga zo door!

Fijn geholpen

Eerst rond kunnen kijken voordat er een verkoper kwam. Deze heeft ons de verschillen tussen de tuinsets uitgelegd waardoor de keuze makkelijker werd. Gezellige koffiecorner waar je de details bespreekt. Allemaal vriendelijke mensen. Ruime keus en verstand van zaken. Ik zou Kees Smit meubelen zeker aanbevelen.

product zoals omschreven en goede berzorging

Het product, opbergbox, had ik al bij buren gezien dus was makkelijk om te bestellen. De bezorging was erg goed kon zelf een keuze maken uit diverse leverings datums, van te voren netjes geïnformeerd wanneer de bezorger zou komen,nook 15 min van te voren nog gebeld door de chauffeur. Kreeg nog een mail met een instructie filmpje over hoe het gemonteerd moest worden.

Goede collectie. Prijs kwaliteit verhouding is prima en de after sale idem

Goed product, goede prijs/kwaliteit, goed verpakt, tijdig geleverd en alles naar wens.

Snel gekregen wat ik had besteld

Netjes van alles op de hoogte gehouden en snel het product ontvangen.

Mooie kwaliteit en prijs verhouding

Een fijne stoelkussen voor een lounge stoel. Mooie kleur en goede kwaliteit. Mijn bestelling werd snel bezorgd.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire