In 1 woord: TOP!!
Laatst een vuurtafel besteld. Werd zeer snel geleverd en is precies wat we verwacht hadden. Gewoon top!
Kees Smit heeft mooie winkels met prima spullen en een goede service
Ik ben zeer tevreden over Kees Smit. Ruime keuze, en snel geleverd.
De medewerkers van Amersfoort deden erg hun best om ons te helpen. Het vinden van het artikel dat we willen hebben ging heel snel. Het bestellen en betalen ook, ondanks de gigantische drukte op 2e pinksterdag. De belofte om binnen vijf dagen te leveren kan Kees Smit helaas (weer) niet waarmaken. De eerste datum van bezorgen die geselecteerd kan worden ligt echt verder dan 5 werkdagen na bestellen. De belofte om binnen 5 dagen te leveren zou anders gecommuniceerd moeten worden.
mooie website en bestelling is vlot geleverd
Alles kan bij Kees Smit, wij waren in Venlo en bij binnenkomst wordt je welkom geheten en wegwijs gemaakt. De verkoper was zeer deskundig en deelde mede dat alle combinaties mogelijk zijn, zonder restricties, gewoon perfect.
Alles in orde. Levering duurde langer dan 5 dagen. Na contact met klantenservice lukte het wel binnen 5 dgn.
Je wordt goed ontvangen en personeel dat er werkt weet wat ze verkopen ,en hebben er ook echt verstand van.Mooi geëtaleerd in de winkel. Wij komen met plezier naar jullie winkel.
Mensen die weten waar ze het over hebben. Veel keuze en kwaliteit
De hele mooie stoelen waren binnen 2 dagen in België geleverd. Leuk wat de kleinkinderen waren met hier . Zij vonden de stoelen heerlijk zitten . Het was mooi weer en konden direct in de tuin; buren die zwaaiden naar ons gezellig zitje . Toen ze weg waren teakolie gekocht en ze een voor een in de olie gezet waardoor ze nog mooier werden en ook nog langer meegaan ; omdat ik 70 ben is het dan ook vast eest fijne erfenis!
Mijn parasol hoes werd snel en onbeschadigd geleverd. Ik had wel een korting verwacht omdat wij 2 jaar geleden een fiks bedrag rond de 3000,- bij jullie hebben gekocht. Een leuke korting had ik op prijs gesteld.
Nette levering, snel, goede producten.
Wij werden opgemerkt toen we aan het zoeken waren tussen alle parasols die er tegenwoordig zijn. Na uitleg over de verschillende manieren van opzetten, voordeel van rond of vierkant en of het doek wel of niet in een wasmachine kan, hebben wij 2 mooie grote parasols kunnen kopen die de gehele breedte van onze tuin overspannen.
Online besteld, nog telefonisch contact gehad over het wijzigen van de verzending. Vriendelijk, goede service en snel geholpen. Top ervaring en bovenal superblij met mijn aankoop!
een zaak die alles heeft op tuin meubilair en zonnendaken.
Een net bedrijf die de producten goed verpakt en snel levert. Ook zijn we goed op de hoogte gehouden van het bestel/verzendproces.
Na door de hele winkel gewandeld en onze aankopen afgerekend te hebben werden we getrakteerd op een koffie met krentenwegge. In de winkel waren voldoende mensen.om onze vragen te beantwoorden.Dat noem ik service. We hebben een gezellige ochtend daar geweest en nog goed geslaagd ook. Helemaal top!
Goede service ruime keuze, snelle levering
Heel correct en erg aardig aan de telefoon.
We hebben 2 mooie rotan lounge stoelen aangekocht in een zeer vriendelijke zaak in Amersfoort. Helaas verliep de bezorging niet geheel naar wens. Na contact te hebben gehad vanuit Kees Smit Tuinmeubelen is de aangelegenheid besproken en is het zeer correct en netjes afgehandeld en dan spreek je over een correcte service. Onze dank daar voor.
Goedemiddag meneer en mevrouw Van Houten, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vandaag hebben wij elkaar telefonisch gesproken om de situatie goed in kaart te krijgen. Vanuit onze gesprek willen wij u nogmaals onze excuses aanbieden omtrent de uitlevering van uw nieuwe tuinstoelen. Samen met onze transporteur zullen wij de situatie intern oppakken. Samen met u hebben wij een passende uitkomst gevonden voor de situatie en deze is inmiddels naar u onderweg! Mocht u in de toekomst verdere hulp of informatie wensen, staan wij voor u klaar. Met zonnige groet, Jens
Recensione originale
We hebben 2 mooie rotan lounge stoelen aangekocht in een zeer vriendelijke zaak in Amersfoort. Helaas verliep de bezorging niet naar wens. Wij moesten zelf de stoelen afhalen in enkele straten verderop omdat de chauffeur zijns inziens niet bij ons huis kon komen. OOk al was de chauffeur vriendelijk, wij hebben met enorme verbazing onze stoelen aan het Laarwoud overgenomen van de chauffeur. Dagelijks rijden er grotere vrachtwagen bij ons in straat , te denken valt aan vuilcontainers, bezorging van bestratingsstenen, keukens, etc. Misschien is het iets om onder de aandacht te brengen. Wij zouden om deze reden niet weer een aankoop doen bij Kees Smit tuinmeubelen.
Het monteren is mij (79)goed afgegaan! De kleur is mooi. Echt een aanwinst!
Levering was zoals afgesproken
Duidelijke website met uitgebreid assortiment!
Parasol besteld voor een betaalbare prijs, ik wordt goed geïnformeerd over de bestelling en voortgang, maar moet mijn mening geven voor deze is bezorgd.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire