Prima geadviseerd, heel mooie overzichtelijke winkel!!

Heel prettige ontvangst met koffie en krentewegge. Geen opdringerige verkopers, fijn kunnen rondkijken in de grote tuinmeubelshowroom. Prima advies gekregen.

Super service!!kundige mensen met veel geduld!

Ontzettend fijn geholpen door Rien in Amersfoort !Ontzettend blij met de driehoek tuintafel !

Echt goed

Heldere uitleg, correcte aflevering

In de winkel een goede uitleg gekregen, bestelling via de web shop ging soepel en de levering ging op tijd en netjes !

Perfect aanbod

Uitstekende collectie en dus ruime keuze. Zeer vriendelijk te woord gestaan en prima advies. Perfect kunnen afsluiten met onze aankopen.

Ik geef Kees Smit een 10!

Ik kocht een tuinbankje. Alles liep voorspoedig. De bezorging door de firma Dusseldorp was geweldig. Hartelijk, correct en stipt. Maar ook de klantenservice van Kees Smit stond me hartelijk en meedenkend te woord. Uiteindelijk retourneerde ik het tuinbankje omdat het niet zo paste in onze tuin zoals ik het me voorstelde. Ook daarin was Smit en de ophaaldienst geweldig. Mensen bedankt! Ik kom zéker terug en beveel jullie aan!

Mijn inklapbare Tuintafel maakt mij erg blij!

We hebben hier beperkte ruimte en ik wil toch buiten kunnen eten als we gasten hebben. Dus op zoek naar een tuintafel die je in kan klappen. Uitgekomen bij Kees Smit en via internet besteld. Tafel werd binnen de 5 dagen geleverd door een paar vriendelijke mannen. Eenmaal uitgepakt en in elkaar gezet verbaasde ik mij over de kwaliteit en de mooie afwerking. Al met al een fijne ervaring, mocht er in de toekomst nog iets komen dan weet ik waar ik moet zijn!

Gewoon goed

Leuke ontvangst in de winkel. Fijne verkoper die ons geholpen heeft. Telefonisch contact gehad en dat was zee4 positief. Set stoelen hadden schade en dat is supersnel en perfect opgelost. Conclusie; Gewoon goed.

Houden zich afspraak en leuke winkel met vriendelijk personeel

We hebben 6 stoelen besteld en deze werden snel geleverd en goed netjes ingepakt. Duidelijke communicatie dus nu kunnen we gaan genieten.

mooie producten en prima dienstverlening

Mooi overzicht on-line van de producten, in de winkel onder genot van bekende kopje koffie toch ander product gekozen waarbij advies van verkoper ons sterk heeft geholpen bij onze uiteindelijke keuze, zijn al jaren trouwe klant zowel prive als zakenlijk!

Goede kwaliteit en mooie tuinstoelen die gemakkelijk te onderhouden zijn.

Van de site tot het bestellen tot het leveren loopt alles soepel. Tuin is nu sfeervol en compleet.

deskundig geholpen en prima prijs-/kwaliteitsverhouding tuinset

Zomaar binnengelopen ter oriëntatie. We kregen snel koffie aangeboden en gingen eens wat rond kijken. De om informatie gevraagde verkoper was zeker niet opdringerig maar goed behulpzaam. Zodanig, dat we in alle rust de tuinset hebben kunnen samenstellen die geheel voldoet aan onze wensen.

Transparent, snel en goed!

Makkelijk te bestellen en goede service! Fijn bedrijf.

Uitstekende aflevering en keurig bina de asngegeven tijdijd

Super in alles!

De site, het bestellen en de levering. En zéker krijg je wat je verwacht. Super fijne relaxe bank/ligbed! Je voelt je bij jullie behandeld als....de klant is koning. :)

Perfecte winkel

Snelle levering, met veel aandacht voor de besteltijd. Montagevideo. Ik heb een mooie paraplu voor een goede prijs gekocht met gratis hoes. Momenteel ben ik op zoek naar een tuin loungebank bij Kees Smit omdat deze winkel mijn vertrouwen heeft verdiend.

Betrouwbare en klantgerichte onderneming

Keurig bedrijf die de afspraken perfect nakomt. Mooie kwaliteit tuinmeubelen en redelijk geprijsd. Netjes afgeleverd en goede informatie tijdens het bezorgproces. Een echte aanrader!

Super service

Makkelijk te bestellen en goed geleverd!

Goed product, snelle levering

Prima stoelen

Keurig en kundig advies in de winkel.

Snelle levering en fijn dat je voor levering gebeld wordt.

Duidelijke instructies dus makkelijk in elkaar gezet

In elkaar zetten is een fluitje van een cent met de bijgeleverde instructies.

Geweldige zaak en betaalbaar

Ik was er nog nooit geweest omdat ik geen tuinset nodig had. Nu nieuwe stoelen gekocht bij Kees Smit en geweldig goed geholpen. In prijsklasse is er voor ieder wat wils. Snelle levering. Ben zeer tevreden.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire