Je zegt wat je gaat doen en doet wat je hebt gezegd!

Je zegt wat je gaat doen en doet wat je hebt gezegd!

Prima ligbedden!

De bedden worden plug and play geleverd. Met andere woorden: doos openen, bed eruit halen en liggen maar. Fijne bedden met in hoogte verstelbaar nek kussen.

Efficiënt, duidelijk en kwaliteit

Goede communicatie omtrent bestelling en levering, betrouwbaar adres.

Mooi product en goeie service

Klant vriendelijke chauffeur

Prima. Eerder ervaring ook

Prima Hartman stoelen. Goed ingepakt. Netjes geleverd. Blij mee.

Vriendelijk, denken met je mee

Zeer prettig en ruime keus!

Zeer tevreden!

We zijn prima geholpen in Amersfoort. De verkoper was vriendelijk en wist waar hij het over had. Ook de bezorgservice is heel prima gegaan. Netjes binnen het afgesproken tijdsbestek. Nu genieten we van een super fijn lounge dinner set!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goed geholpen via de telefoon

Goed geholpen via de telefoon. Ik heb precies kunnen kopen wat ik nodig had.

Geweldig,snel geleverd,makkelijk besteld

Nadat ik de bestelling geplaatst had kreeg ik mijn tete a tete tuinbanken na 2 dagen al geleverd,zo blij mee

Mooie winkel vriendelijk personeel

Prachtig ruime winkel.Parkeerplaats onder het pand is aan de kleine kant. Vriendelijke personeel alles was snel voor elkaar , en snel en netjes thuis bezorgd

Service en de vriendelijkheid is wij hebben ondervonden in de winkel in Amersfoort is meer dan goed, BEDANKT !!

Geweldig familie bedrijf

Snel geleverd en de keuze is reuze!!

Fijne ervaring

Alles volgens afspraak keurig afgeleverd.

Heel tevreden!

Veel keus, prettig geholpen, goed advies, lekkere koffie, prima bezorging

Mooi assortiment, snelle levering

In winkel geweest in Almelo. Wat een mooie winkel. Loungeset besteld via internet. Mooie set en snelle levering. Aardige bezorger. Erg blij met de set.

Keurig geholpen. De stoelen die we wilden waren nog niet te zien in de winkel. Deze zijn voor ons gelijk uit de vracht gehaald zodat we konden zien. Ook de bijzet stoelen van de zelfde kleur en met een goed advies hierbij gekocht. In een woord TOP geholpen.

Prettige en meedenkende klantenservice

Meerdere keren telefonisch contact gehad met de klantenservice. Telkens netjes geholpen en ze kwamen met een passende (financiële) compensatie/oplossing voor het probleem (montage en manco tafelpoot)

Super service

De oplossing en het meedenken van de medewerkers zijn super!

Correcte communicatie en levering.

Website is gemakkelijk, met duidelijke beschrijving. Tuinset was prima verpakt. Elk onderdeel goed beschermd. Levering goed gecommuniceerd en professioneel geleverd.

REUZE KEUZE AAN TUINMEUBELEN

Na 30 jaar was onze tuin-set (destijds gekocht bij Kees Smit in Wijhe) echt aan vervanging toe. Op de website konden we al snel vinden wat we zochten. Deze werd netjes afgeleverd door de vervoerder. De stoelen zitten heerlijk zowel met als zonder de kussens en de (gratis) bijpassende nekkussens maken het helemaal af.

Xxxx

Xxxx

Prachtige tuinmeubelen

Heel mooie hangstoel besteld en werd vlot geleverd. Eenvoudig te monteren, mooi afgewerkt, stevige stoel en heerlijk om in te relaxen! Prijs is aan de hoge kant, maar afwerking en kwaliteit zijn dan ook goed.

Fijn geholpen in de winkel in Venlo. En de kussens die we bestel hadden waren snel binnen. Bij thuiskomst bleek dat we een kussen te weinig hadden besteld. Deze nabesteld online en was binnen 2 dagen binnen. Fijn bedrijf.

heel goed

De tafel is nog niet klaar voor montage, maar dat gaat vast goed komen want alle tuinstoelen en loungeset in onze tuin zijn van Kees Smith, wij zijn al 20 jaar klant.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire