Mooie showroom met vriendelijk personeel

Superservice

Alles was makkelijk. Bestellen via de website, betalen en de aflevering van het bestelde was perfect in orde.

Hallo.als we naar zeeland reden zag ik altijd jullie winkel.Dus wilde ik graag iets bestellen.tuin kussen zijn prima .kleur is prima. Bedankt voor service. Groetjes. Mevr.k.scholtz landgraaf

Goed advies

Wat een mooie zaak. Klantvriendelijk geholpen bij een gratis kopje koffie. Na het bestellen bleek dat wij een verkeerde keuze qua kleur hadden gemaakt. Geen probleem kon bij terugkomst direct worden aangepast. Levering precies volgens afspraak.

Goede voorlichting, snelle levering, faire prijs.

Deskundig personeel geeft goede informatie. Niet dwingend, wel overtuigend. Beloofde levertijden worden nagekomen. Tijdige informatie wanneer een en ander geleverd wordt. In vergelijking zeer faire pricing.

Levering van bestelling in 3 fases/dagen was wat minder. Dat ik zelf spul naar boven moest brengen idem. Kwaliteit van bestelde is prima.

Fantastische meubelen en service

Klein tuintafeltje gezocht en gevonden bij Kees Smit. Goede voorlichting en daarna koffie met krentenwegge. Het tafeltje keurig op tijd gebracht. We zijn zeer content.

Duidelijke website, snelle en correcte levering, vriendelijke medewerkers, mooie artikelen.

Ze doen wat ze beloven.

Levering datum wordt correct doorgegeven en is betrouwbaar. Geen tientallen berichtjes die later toch niet kloppen. Ik heb nu de eerste keer een kapot product gekregen, ben benieuwd hoe dat afgehandeld wordt.

Top bedrijf met uitmuntende service van verkoop tot aflevering!

Prachtig mooie tuinmeubelen laten bezorgen bij onze mooie Sallandse vakantie woning. Goede service van verkoop tot levering. Ga zo door!

Mooie winkel met veel keus. .

We zijn prima geholpen. Voelden ons oke om weer weg gegaan zonder iets te kopen Dat hebben we alsnog de volgende dag wel telefonisch gedaan. Levering was netjes tot in de hal.

Goede afspraken te maken over de datum en tijd van levering. Netjes en stevig verpakt. Betaalbaar.

Uitstekend geholpen

Het is altijd prettig winkelen bij Kees Smit. Vriendelijk, klantgericht, breed assortiment, uitstekende kwaliteit.

Helemaal prima

Levering volgens afspraak. Mooie en degelijke producten. Een aanrader.

Leverantie volgens afspraak.

Levering volgens afspraak conform de informatie bij het bestellen via de webshop.

Fijne winkel en prima producten

Hulpvaardige telefoniste!

Nadat er maar 1 van de 2 producten was geleverd gebeld Kees Smit. Heel kordaat en vriendelijk geholpen. Fijn! De volgende dag is het andere product geleverd.

mooie winkel, vriendelijk behulpzame medewerkers

Winkel is mooi ingedeeld Prima uitleg van medewerkers Snelle levering

Prachtig bankje

Het bankje is prachtig, snel bezorgd en prima in elkaar te zetten. Al met al: een zeer goede ervaring!

Ruime keus, perfecte levering!

Ik heb voor mijn nichtje een inklapbare buitentafel besteld. We konden kiezen uit vier, vijf tafels. Nadat we de mooiste hadden gekozen en besteld kregen we nog een keuze: wanneer we de tafel wilden laten komen. Op het door ons aangegeven tijdstip werd de tafel perfect, zoals gevraagd binnen gebracht, afgeleverd.

Snelle levering, scherpe prijzen!

Voor een fijne tuinbeleving moet je bij Kees Smit zijn! Scherpe prijzen, gedegen advies, en klantenservice heel attent. Mooi assortiment met exclusieve merken. Aanrader!

Onze tweede Bellagio tuintafel super en mooi en zeer tevreden

Onze eerste tuintafel van Bellagio was van 2009 met een polystone blad. Deze was 180x100cm nu wilden we een grotere tafel en hebben weer voor Bellagio gekozen. De tafel met het licht grijsblad ziet er weer super mooi uit. Ook hebben wij de stoelen van Bellagio van 2009 en zien er nog steeds goed uit.

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Levering volgens afspraak en voldoet aan mijn verwachtingen.

Zeer tevreden over de snelle levering.

Het product is van prima kwaliteit.

Topservice verleend door iedereen!

Zowel de mensen in de winkel als de bezorgers verlenen een topservice. Hiermee maakt Kees Smit zeker het verschil! Complimenten.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire