Goed service en vriendelijk personeel

We hadden ons Kooikerhondje mee. Die kreeg van al het personeel aandacht. Zo vriendelijk en attent. Zo ook wij, met gratis koffie en krentewegge. Een ruim assortiment in Amersfoort. De stoel die we gevonden hebben, besteld en netjes thuisgebracht.

Online besteld, ging perfect

Ombouw voor kliko's besteld. Uit prijsvergelijking bleek dat Kees Smit de voordeligste leverancier was. Het online bestellen ging heel soepel, en ook de communicatie met de transporteur verliep vlekkeloos. Kortom: zeer tevreden! :-)

VEiLIG, VLUG, VOORDELIG!

Perfecte logistiek tot aan de deur!

Super service.

Super service, snel

Van begin tot eind: geweldig

We zijn eerst in Venlo wezen kijken. Wát een keuze hebben ze daar én we hebben ook daar onze keuze kunnen maken. Bij de bestelling meteen via mail op de hoogte gesteld én meteen een keuze kunnen maken wanneer de bezorging zou zijn. Deze kwam ook mooi op de gewenste tijd en de stoelen zaten perfect verpakt. We zijn dus zeer tevreden over hoe alles verlopen is en zéker tevreden over onze stoelen.

In alle opzichten goed te spreken over uw bedrijf.

Zowel het telefonisch contact als de levering van het artikel zijn prima geregeld. Telefonisch contact was er omdat er via de website iets niet goed was verlopen met de betaling. Is prima opgelost. Ook complimenten voor vervoersbedrijf Brinks. Vriendelijke chauffeur. Bracht de spullen waar wij ze hebben wilden.

Zeer goed levering volgens afspraak.

Professionele service

Na eerder een aankoop gedaan te hebben in de winkel in Amersfoort, onze Tuinset nu uitgebreid door online een bestelling te plaatsen. De bestelling is netjes afgeleverd door een allervriendelijkste en zeer voorkomende medewerker.

Toptafel

Mooie tafel voor een prima prijs!

Service alom

Advies was goed en vakkundig. Daarna snel geleverd.

Alles is zeer voorspoedig verlopen! De bestelling, het op de hoogte houden van de bestelling/ bezorging! En het supermooie bankje! Ik ben blij!

Deskundig advies, goede kwaliteit en prima service

In de winkel in Amersfoort was een zeer gevarieerde keuze die ruimschoots in onze wensen paste. In al deze keuze werden wij zeer prettig en kundig geadviseerd met zeer praktische tips. Kees Snit is een aanrader om eens je licht op te steken.

Prachtig product

Besteld, direct reactie. Snel contact met de vervoerder. Mooi product en alles naar behoren afgehandeld.

Super snel en mooie kwaliteit

Snel geleverd ! Mooie dikke kwaliteit tuinkussens .

Leuke spullen, super bedrijf

Fantastisch bedrijf

prachtig tafeltje !

prima product, snel en keurig bezorgd, TOP

Super weer geregeld

Zeer tevreden over het totaalplaatje

Wij hebben een uitgebreide tuinset gekocht en zijn zeer tevreden over het product en de service. De duidelijke informatie van de medewerker over de producten heeft ons doen besluiten om tot de aankoop over te gaan. De bezorging van de set verliep ook snel en soepel dus wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met Kees Smit.

Deskundig en klantvriendelijk personeel maakt iets aanschaffen erg prettig.

Prettig, geduldig en deskundig geholpen bij uitzoeken van een loungeset. Klantvriendelijke medewerkers, die meedenken in het belang van de klant. De medewerker die ons hulp bood bij het uitzoeken van de aangeschafte loungeset heeft voldoende informatie gegeven, zodat we een gerichte en bewuste keus hebben kunnen maken.

We zijn ontzettend goed geholpen

Geweldig en super behulpzaam

Wij kochten in Almelo 8 tuinstoelen en kussens. Super geholpen door een vriendelijke dame.Bij thuiskomst keken we een dag later op de site van Kees Smit en zagen dat ze toen 10 euro goedkoper waren dan twee dagen tevoren.Gebeld met Kees Smit en het was geen probleem …..geld werd teruggestort.Een dag later was het al geregeld.Nou dat noem ik nou service.Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker weer naar Kees Smit niet alleen vanwege het aanbod maar zeker vanwege de super service.

Klopt als een zwerende vinger

Alles loopt exact zoals gezegd: de juiste kwalitatief goede meubels, een correcte aflevering in een goede stevige onbeschadigde verpakking, die netjes wordt uitgeladen en op zijn plaats gezet. Alle formulieren, mailtjes en de gehele afwikkeling het is allemaal foutloos! Onze complimenten!

Kwaliteit!

Mooie kussens , goede kwaliteit , snelle levering!

Veel gezocht, maar bij Kees Smit gekocht.

Nadat we hadden besteld en betaald werd ons verhaal gemaakt. Even in elkaar zetten, bij het schroeven opletten. De tafel staat nu te praal, want hij is helemaal klaar.

Prima winkel

Prima info en prima geholpen

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire