Goede service en geholpen door meneer die er echt verstand van heeft

Wilden graag nieuwe tuinkussen moest speciale vorm zijn. Meneer had er echt verstand van en ging gelijk kijken of zo soort tuinstoel in de showroom stond.

Geweldig!

Zowel in winkel als afhaalcentrum snel en klantvriendelijk geholpen.

Zelfde

Zorg dragen dat de verpakkingen ook weer retour gaan

Keurige levering

In de winkel gezien, even nagedacht. Online besteld. Datum en tijdstip voor levering ontvangen. Keurig op tijd en vriendelijke chauffeurs. Zelfs nog een montage video ontvangen.

Top geholpen in Amersfoort door Sandra. Goede adviezen. Qualities ook perfect en degelijk. Kost een beetje maar dan heb je ook top spul in de tuin staan.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Een erg mooi afgewerkte tafel en zeer praktisch door dat hij inklapbaar is.

Zeer mooie tuinset, snel en netjes geleverd.

Wij hebben de tuintafel en schommelbank van Kees Smit al na een paar dagen ontvangen en het ziet er super uit.

Goede uitleg snelle levering

Vragen worden kundig beantwoord. Gastvrij bedrijf.

Verkoopster snapte er niet veel van , rest prima

Verkoopster snapte niet helemaal waar ze mee bezig was , ging veel fout en 4x mijn naam adres en email gegevens moeten geven vervolgens klopte de rekening niet en kreeg via de mail. rekeningen die ik maar moest vergeten . Levering was overigens prima !

Helemaal TOP

Uitstekende site, goede service en snelle levering.

Mooie uitgebreide winkel met veel inspiratie en goed advies

Zeer positief

Mooie winkel, goede producten

Hele fijne sfeer in de winkel.

Nette klantenservice

Prima levering en de ligstoelen zijn top.

TSJA nu nog wachten op de zon.

Goede levering, goed bereikbaar voor service

Levering was gemakkelijk in te plannen. Klantenservice was goed bereikbaar en schakelde naar een videoverbinding zodat ze mee konden kijken naar het probleem. Advies dat ik daarna kreeg klopte helaas niet. Ik miste voorgeboorde schroefgaten in mijn tafelblad. Medewerker gaf aan dat ik met een schroefmachine de schroeven er gewoon in kon draaien zonder voorboren. Echter, dat ging echt niet. Dus alsnog zelf voorgeboord. Dat verwacht ik niet van een dure tafel waar wel op andere plekken voorgeboorde gaten zaten behalve op de plekken voor de poot die wij hebben...

Fijne verkopers en snel geleverd

Ondanks de drukte fijn geholpen niet te opdringerig. Snelle levering en transport was ook super!!

Snel bezorgd, goede informatie verstrekking

Ik kon het dienblad dat bij mijn tuinset hoort snel vinden, makkelijk bestellen en het werd relatief snel thuisbezorgd. Top!

Zeldzaam klantvriendelijk bedrijf . Ze nemen alle tijd voor je . Erg vriendelijk personeel, ze begroeten allemaal . Je krijgt ook een heerlijke kop koffie met lekkere krentewegge , komen ze ook aan tafel brengen . Netjes van te voren op de hoogte gehouden over de bezorging .

Top geholpen geworden

Adequaat handelend

In Amersfoort stoelen gekocht. Maandag netjes bezorgd. Bij openen van doos bleek van 1 stoel de spijl van de rugleuning gebroken. Door de klachtenlijn empatisch geholpen. Klacht ingediend met foto. Nu afwachten. Ondanks alles, toch heel erg tevreden. Dat waren we al. 5 jaar geleden hele serre inrichting gekocht en alles ziet er nog prachtig uit.

Alles klopte.

De bank was zeer goed in elkaar te zetten en hij zit ook goed.

Zeer leuke ontvangst. Veel personeel en klantvriendelijk. Zoveel keuzes!

Buiten tafel gekocht helaas paste die niet in de auto nu word die bezorgd super toch

Goede uitleg en prima bezorging

Bij het uitzoeken van onze set kregen we een duidelijke uitleg. Snelle bestelling en levering. De bezorging was prima. Nette lui en keurig op de plek neergezet waar wij hem wilden hebben.

Uitstekend, levering was wat minder

De mannen die de tafel brachten waren duidelijk vermoeid en waarschijnlijk de hele dag al onderweg. Het betalen via digitale overboeking lukte aanvankelijk niet en pas na vele pogingen was de betaling mogelijk. Het bezoek aan de vestiging was een feestje, de aflevering van de goederen iets minder.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire