Wederom zeer tevreden!

4 jaar geleden kochten wij een tuinset bij Kees Smit en zijn hier nog steeds zeer blij mee. Voor de achtertuin moest de set vervangen en uiteraard kwamen we weer bij Kees terecht. Samen met een kleine uitbreiding van de eerste set en de nieuwe set zijn we wederom zeer blij! Ook weer snel geleverd. Het verschil met de uitbreiding en de oude set is nauwelijks zichtbaar dus de kwaliteit is super!

Tevreden

Goede service, vriendelijk personeel, snelle levering, goede kwaliteit producten, kortom zeer tevreden

Deskundig en uitgebreid advies

Er werd alle tijd voor ons genomen.

Perfecte levering van een prima tuinbank

Mooi op tijd geleverd, erg behulpzame vriendelijke chauffeur

Prima geleverd

Zeer tevreden, produkt voldeed aan verwachting en was uitstekend verpakt

goed en snel gerelgeld

houten tuintafel en 6 stoelen besteld, week erop geleverd.

Mooie zandkleur

Deze kleur is echt super mooi! Onze hele lounge set hebben we met verschillende maten vervangen en staan fantastisch! En een snelle levering

Alles keurig gepakt en afgeleverd

Alles netjes verpakt en verstuurd

Goede levering, goed product

Van tevoren een montage video ontvangen van kees smit tuinmeubelen over de keter 1.7 opbergbox. Ondanks dat de opbergbox op de video iets anders was, dan het product wat we ontvingen ( ouder model???) ging de montage verder probleemloos. Duidelijke handleiding, en overzichtelijk gelabeld.

Goede prijs kwaliteit!

Veel.keuze, goede kwaliteit en snelle levering!

Correct en netjes

Alles volgens afspraak geleverd

Goed voor weinig

Fijne prettige webshop

Alles perfect gelopen

Mooie tafel, goede snelle levering volgens afspraak. Duidelijke handleiding.

Prima klantenservice en productservice

De klantenservice reageert snel op een e-mail met een vraag en handelen dit ook prima af.

Uitstekend geholpen

In de winkel uitstekend geholpen door medewerker kussens prima op bezorgd en op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd

Prima communicatie en snelle levering. Stoelen zien er prima uit, op dit moment door het weer nog niet echt uitgeprobeerd.

Kan niet beter

Leuke medewerkers,super service,mooie akties.

Goed geholpen, netjes afgehandeld

Vriendelijk, keurig geholpen in de winkel en een mooi product netjes thuis bezorgd

Goede communicatie en een aanwinst voor mijn tuin

Handleiding duidelijk maar niet in t Nederlands. Voor mij geen probleem maar daarom geen 10

Blij met tuinset en een klantvriendelijke chauffeur bij levering

Ben erg blij met tafel en stoelen. Staan prachtig op ons dakterras en ze zitten ook nog eens erg lekker.

Zeee goede service

Ik stelde een vraag op de site en er werd zeer snel gebeld. Ik werd erg goed geholpen. Bestelling ging gemakkelijk en levering op de afgesproken dag binnen een tijdsblok van 2.5 uur.

Prachtige stoelen!

Wat een mooie en degelijke stoelen zijn er geleverd. En over de levering niets dan lof, vlot en goed verpakt. Wij zijn er onwijs blij mee, dus “dank Kees Smit “!

geweldige zaak, heel vriendelijk personeel. koffie van Kees gratis!

top tafeltjes. lekker licht en makkelijk te combineren op verschillende plekjes

Zeer klantgericht!

De bestelde parasol bleek niet hanteerbaar voor mij, oude dame! Vol begrip werd ik te woord gestaan en wordt de parasol bij mij thuis weer opgehaald. Klasse!

Hoe we te woord gestaan werden in de winkel en beantwoording van onze vragen en

Zie boven. Nu nog even de bezorging afwachten

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire