Zeer gastvrij!

Kregen een zeer gastvrije ontvangst, kwamen met goede adviezen en gebruikte geen opdringerige verkooptechnieken.

Ruime keuze, keurig thuisbezorgd

Online tafel en voetenbankje besteld. Ruime keuze. Vervolgens bezorgmoment gekozen en alles werd netjes verpakt thuis bezorgd. Zeer tevreden.

Blijvende service en meedenken met de klant

Enige tijd geleden heb ik een lounge set gekocht bij Kees Smit en daar heb ik veel pkezier van 's zomers aan de waterkant. Tijdens een storm waaide de bank in het water en werd meegevoerd met de stroom. Na lang zoeken weer terug gevonden maar een van de rubber doppen was verdwenen. Toch maar even gebeld of ze die nog ergens hadden liggen. Ik had geen idee meer hoe de bank heette maar door terug te zoeken in de administratie was het type terug tevinden en snel onderzocht of de dop er nog was. Ja hoor. De dame aan de telefoon zei dat ze er ook nog wel wat verf in dezelfde kleur bij zou doen omdat er vast wel wat beschadigingetjes op zouden zitten en dat zou niet goed zijb voor de onbehandelde bank. Binnennen 2 dagen was de set geleverd, zonder kosten met de conplimenten van Kees Smit. Wat een service!

Mooie set! Alleen de zitkussens zakken al wel wat in.. dus beetje rouleren om dit een beetje te vermijden. Enige minpuntje verder helemaal prima

Nice terrace furniture

At a good price. Big market plus on customer service and delivery spot on.

Keurig op tijd,goede beschrijving.

N.v. 't.

Mooie showroom.

Goed geadviseerd en even luxe koffie drinken!

Prettig en vakkundig.

Goed advies gegeven en prettige medewerker.

Uitstekende service

Wij waren vandaag 21-03-2024 in de zaak in Amersfoort. Na wat rondkijken, op ons dooie gemak. Hebben wij hulp gevraagd, Frank heeft ons hierbij zeer goed geholpen en ons geïnformeerd over alles. Onderhoudstips en zelfs hoe de vulling uit de kussens moet, om de hoezen te kunnen reinigen. Helemaal top. Er werd alle tijd voor ons genomen. Van ons krijgt Frank een 10+. Ook de heerlijke koffie met krentenbrood, echt gewoon goed.

Makkelijk te bestellen Mooie kussens, ook de kleur. Helaas kwam de bezorger tussen 13.30 en 15.30 terwijl de track aangaf tussen 10-12

Mooi product, nette levering!

Tuinset is heel netjes, we zijn er erg blij mee! Goede kwaliteit. Ook netjes afgeleverd. Zelf in elkaar gezet, maar dat was heel makkelijk.

Makkelijk bestellen via de site en snelle levering en goede prijs

Bestelling, bezorging helemaal top.

Mooie verstelbare stoelen besteld voor op het balkon en dat is een schot in de roos.

goed, snel goede informatie over de tafel en het hout, de klantenservice is goed op de hoogte van de producten en info

Online aankoop gedaan volgende dag al een bericht om een bezorg afspraak te maken. Bezorger belde net voor hij kwam op om te zeggen dat ze er bijna waren. Super service en blij met mijn bestelling

Comfortable set, goede prijs, snel bezorgd

Prima showroom, keuze in meerdere prijsklasses, snelle bezorging

Snelle levering en goed geholpen

Goede service, snelle levering!

Fijne winkel met behulpzame en bekwame verkopers. En die koffie met krentenwigge…..TOP!

Vriendelijk en gastvrij ontvangen en goed geadviseerd

Prettige en klantvriendelijke ontvangst met aansluitend goed en deskundig advies. Na afloop heerlijke koffie met een stukje krentenwegge. Top!

Leuke winkel

Zeer ruime keuze met goede service en goed advies

Mooi product en snelle levering.

Mooi product en snelle levering.

Mooie spullen fijn om te winkelen.

Zeer goed komt de afspraken na.

Super service van Kees Smit

Wij ontvingen de opbergbox in een onbeschadigde doos en toch waren diverse onderdelen kapot. Na een telefoontje met Kees Smit werden alle kapotte onderdelen meteen opnieuw verzonden. De medewerkster was zeer vriendelijk en de snelheid waarmee het probleem werd opgelost was super. Wij zijn zeer tevreden en raden Kees Smit zeker aan, want de service is ook echt een 10 waard.

Vertrouwd, kwaliteit gegarandeerd

Altijd kwaliteit en vertrouwde zekerheid.

Een prachtige tuinset, die lekker zit,

Veel keus in de zaak, prettig geholpen en een gratis kopje koffie met krentenbrood.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire