Mooi assortiment met ervaren goed adviserende medewerkers.

Super fijne winkel waar echt aandacht voor de klant is. Deze winkel is van alle gemakken voorzien zo kan je als gezin opzoek naar een mooie tuinset en is er ruimte voor kinderen om rustig te spelen. Dit maakt het gemakkelijk om de tijd te nemen voor het uitzoeken van een tuinset. Medewerkers zijn vriendelijk en meedenkend.

Goed ingepakt, snel geleverd en mooi meubel!

We hadden het product snel binnen en konden hierbij zelf aangeven wanneer het geleverd zou worden

Hele goede service

Ik kwam voor nieuwe tuinkussens die in eerste instantie niet besteld zouden kunnen worden volgens een medewerkster. Wij liepen nog wat rond en zagen de kussens die ik graag wilde. Een andere medewerker deed iets meer moeite en kwam na een aantal telefoontjes met goed nieuws voor mij. Nieuwe kussens en ook nog voor een aantrekkelijke prijs. Heel veel dank!!

Heel tevreden

Een groot assortiment tegen eerlijke prijzen. Uitstekende bezorgservice al was kwart over zeven wat vroeg, maar dan heb je nog wat aan je dag.

Heel vriendelijke service

Alles liep goed vanaf bestelling online tot levering in huis. Ik had een vraagje naar de klantenservice over mujn bestelling en die werd snel beantwoord.

Goed geholpen door verkoper en daardoor aankoop snel beslist

We goed geholpen, hebben een gezellig algemeen praatje gehouden en een lekker kopje koffie gehad met een plak krentenwegge.

Goeie website, Fijne en snelle service, Parasol is super

Top dus

Super service

Super blij met de nieuwe tuintafel en stoelen eenvoudig in elkaar te zetten en dag van levering zelf uit te kiezen. Montage video krijg je ook via de mail dus makkelijk te volgen.

Alles klopt

Uitzoeken op internet, bestellen, telefoontje naar service-afdeling, de afspraak maken voor levering en de levering in ontvangst nemen van een alleraardigste chauffeur. Alles klopt!

Fijn bedrijf

Prima prijs kwaliteit verhouding, goede service.

Snelle service tegen scherpe prijs

Makkelijk bestellen en duidelijke uitleg over levering en goede instructievideo of het monteren van de tuintafel.

Vriendelijke medewerkers en goede adviseurs

Tijdens de tuintrend event in Venlo kennis gemaakt met Kees Smit tuinmeubelen. De hele middag rond gekeken op de 3 verdiepingen met vele soorten tuinmeubelen, hebben we onze keuze kunnen maken en zijn we blij met onze nieuwe lounge set. De medewerkers zijn super aardig en hebben ons goede advies gegeven.

Service met een hoofdletter S

Zowel de service in de winkel zelf als de service via de webshop is fantastisch. Geen overbodige (reclame)mails, vriendelijke mensen en correcte informatie. Fijn dat het zo ook nog kan.

Heel goede service

Net twee nieuwe tuinsets ontvangen. Een stoel was niet goed. Gelijk gebeld en zonder problemen werd mij 2 keuzes aangeboden. Korting op de stoel of omruilen. Heb gekozen voor omruilen en dit geeft geen enkel probleem. Binnen de kortste keren bericht via de mail dat alles in gang is gezet. Super geregeld.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Door de goede ervaring van de vorige koop en de garantie natuurlijk weer terug naar Kees Smit Venlo en opnieuw prima geholpen.

Ruime keus, goed geholpen

Wij zijn in de winkel in Venlo geweest. 3 verdiepingen ruim opgezette winkel. Gesorteerd op kleur. Toen we eenmaal onze keuze hadden gemaakt heeft een zeer aardige medewerkster Floor ons verder geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Bezorging moet nog volgen maar ook een afspraak op de datum wat voor ons het beste uitkomt is geen enkel probleem. Al met al tot nu toe een fijne ervaring.

Mooie winkel met zeer ruime keuze.

In de zeer mooie winkel met zeer ruime keuze geholpen door een kundige medewerkster.

super

Prima materiaal en mooie winkel in Venlo.

Netjes geleverd in afgesproken datum. Vriendelijke bezorgers. Tafel is top

Maken hun beloftes waar

Prettige verkoper zonder praatjes met zinvolle informatie en aanvullingen

Fantastisch geholpen

Op Zondag naar Kees Smit Amersfoort gereden omdat we nu is lekker willen zitten in de tuin. De set die we hadden van Buitenhof/Life zat voor geen meter en ging (als aluminium) op de bouten roesten waardoor ook de tegels beschadigd zijn. Zeer goed en snel geholpen in Amersfoort, 2 mooie loungestoelen, hocker en dienblad besteld en afgelopen weekend al lekker zitten chillen. Bedankt Kees Smit en het team, jullie maken het echt waar :-)

Geweldige zaak met groot assortiment

Goed geadviseerd door verkoper en prima ontvangst met koffie en krentemik

Snelle levering ( 4 werk.dgn) bestellen zonder aanbetalen.

Leuk geadviseerd in de winkel

Leuk geadviseerd en lekkere koffie met krentenwegge

Super geregeld

We hadden in de winkel een voetenbank besteld, deze. Werd geleverd met post NL. Echt bij levering bleek de voetenbank scheef. Ik heb gelijk contact opgenomen met Kees Smit klantenservice en er werd meteen een geregeld dat ik deze kon omruilen. Ik heb een mail gestuurd met foto om aan te tonen dat de voetenbank scheef was. Ik kreeg een retourlabel en gelijk een nieuwe voetenbank toegestuurd! Super geregeld en bedankt!!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire