Tevreden klant

Snel & Correct!

Snel geleverd.

Snel geleverd en duidelijk antwoord op een vraag over het product.

Alles goed geregeld

Echte service

Snel geleverd goede kwaliteit

Goed bedrijf mooie meubelen en levering tot waar ik het wou hebben

Gewoon goed.

Naar aanleiding van eerdere aangename ervaringen hebben we online een zweefparasol besteld. Het was niet helemaal duidelijk of we hem in Amersfoort konden bekijken, dus de gok maar genomen om hem online te bestellen. Het is gewoon precies wat het moet zijn. En de vergeten bijpassende hoes is later keurig nageleverd.

De bestelde parasolvoet is snel en netjes geleverd. Het transportbedrijf communiceerde duidelijk en kwam afspraken na.

Vlot, en zonder schade, zoals verwacht

Makkelijk, prima te plannen, is zoals verwacht

Snelle en goede levering

Bijzonder mooie kussen kist mooi afgewerkt goede prijs en snelle levering. Zou alleen netje bij zitten dat zat er niet bij.

Super! Goede kwaliteit en service

Mooie kwaliteit Snel geleverd

Hoera, snel geleverd, precies wat ik wil !

Blij met mijn tweede opbergbox voor in de tuin.

Mooie stoelen, goede service

Op een prettige wijze kunnen bekijken en proberen van verschillende stoelen in de winkel. Online besteld. Gemakkelijk en snel kunnen regelen wanneer deze bezorgd werden. Goede prijs-/kwaliteit verhouding

In de showroom naar Lounge sets gekeken; daarna via de webshop besteld en 3 dagen later bezorgd!

Mooie showroom; vriendelijk personeel; deskundig; bestelling ging eenvoudig; levering binnen 3 dagen! Ik ben zeer tevreden.

Top-service!

Producten voldoen aan alle verwachtingen Snelle levering en goed contact met de vervoerder! Heel blij met onze tuinmeubelen

Davinci ligbed is geweldig ,ligt heerlijk en kan in heel veel standen geregeld worden zodat je ligt zoals je dat graag wilt. Met een boek om te lezen of achterover met je ogen dichten langzaam in slaap te vallen.. Ik ben er zo blij mee.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Prima prijs voor een mooie en degelijke bank

Via de website de bank uitgezocht. Direct kreeg ik de uitnodiging van de vervoerder voor de levering en de volgende week had ik de bank in huis. Verliep soepel en snel.

Goede service,goede producten

Mooie lichte tuinstoelen die makkelijk te stapelen! Netjes geleverd volgens afspraak

Zowel bestellen ging soepel, als de levering perfect uit gevoerd door vervoeder Dusseldorp. de tafel was onbeschadigd en prima verpakt. Het in mekaar zetten was kinderspel.

Vlotte communicatie en keurige aflevering

Het bestelde artikel is een cadeau voor vrienden, dus ik heb het nog niet uitgepakt. Hopelijk zijn zij net zo tevreden over het artikel als dat ik ben over de bezorging en de communicatie daarover.

Geweldig goede levering,prachtige tuinstoelen.

Zitten goed,zoeken nu passende kussens.

De tafel voldoet geheel aan onze verwachting en werd keurig op de afgesproken tijd thuis afgeleverd. Goede communicatie ook met zowel Kees Smit als ook de bezorgdienst

Een hele fijne winkel, mooie meubelen, perfecte bezorging! We zijn heel blij

Duidelijk en op tijd bezorgd

Duidelijk en op tijd bezorgd. Webwinkel werkt goed.

Goede aankoop

Mooie parasol. Zeer lichte bediening. Dat de voet kan draaien is erg handig. Alleen de parasolhoes ontbrak. Maar deze gaat Kees vast naleveren.

Prima geregeld

Besteld en verwachte levering goed gecommuniceerd. Eigen tijd kunnen kiezen en een prettige ervaring aan overgehouden.

Over Kees Smit Tuinmeubelen