Uitstekende service

Kopen /ruilen geen punt

Service was goed

Besteld en vrij snel in huis.

Snelle bezorging

Mijn tuinstoelen werden binnen 24 uur bezorgd !

super snelle levering, product prima.

zeer goede distributeur! mag ook wel eens gezegd worden. netjes zonder beschadigingen bezorgd.

Prachige winkel en top(bezorg)service

Goede uitleg bij onze vragen

Helemaal goed.

Binnen de aangekondigde tijd, nette bezorger, beleefd en hulp vaardig, zeer tevreden.

Helemaal conform afspraak!

Snel en correct geleverd!

Snel geleverd, mooi product voor goeie prijs. Helemaal tevreden!

Mooie stoelen

Vlotte en nette levering. Dikke duim!

Goede spullen Vlotte levering

Snelle levering mooie spullen

Goede prijs/kwaliteit

Super service!

Mooie ruime winkel, groot assortiment. Personeel vriendelijk, niet opdringerig. De dag van bestelling al een e-mail ontvangen om een afspraak te maken voor de levering aan huis een aantal dagen later. Prima service!!

Degelijke stevige tuinset

Na wat aarzeling zonder de tuinset uit te proberen of te zien in de showroom, deze direct via de webshop besteld. De kwaliteit is echt goed. Stevige stoelen en erg soepel verstelbaar. Bezorging ging ook gemakkelijk en bezorgmoment eenvoudig gekozen. Vriendelijke chauffeur. Wij gaan volop genieten van onze nieuwe tuinset!

Kees Smit altijd goed

Wij hebben een zeer goede ervaring ondervonden . Bestellen eigenlijk nooit zomaar iets online, maar vanwege de afstand nu toch gedaan en prima geregeld.

Mooie tuinset maakt tuin compleet

Prima en tevreden!

Ongeveer 5 jaar geleden hebben wij tuinset Hartman Berkely gekocht waar we heel tevreden over zijn. Er waren alleen kussentjes bij om op te zitten, nu ca. 2 weken geleden hebben we kussens gekocht waar je lekker met je rug tegen aan kan zitten. Helemaal blij mee en het staat heel leuk.

Mooie producten en snelle levering

Mooie tuintafel besteld, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

Goede levering

Levering wordt uitstekend van te voren telefonisch gemeld door de chauffeur

Heb wat vragen

Verzending ging keurig volgens afspraak

Product prima, tijdspanne levering niet comform geleverde informatie

Uren na bestelling de melding dat het product de volgende dag zou komen. Dat werd dagen later. Dit ligt vooraal aan PostNL, maar zou via Kees Smit beter opgevolgd kunnen worden.

Veel keus binnen mijn wensen pakket

Keuze stress tijdens de uitverkoop. Zoveel mooie tuinmeubels. Voor elk wat wils

Bohemian chique!

Heerlijk zittende lounge bank. We hebben er gelijk 2 stoelen van Intenso stila bijbesteld! Staat mooi. Is onderhoudsvriendelijk en de kussens worden niet heet. Complimenten gehad van visite. Ze waren er niet weg te slaan!

Op tyd geleverd

Geweldig !

Ik zag een leuke tuinset. Het bestellen ging heel makkelijk en ik werd door Kees Smit en ook de vervoerder keurig op de hoogte gehouden van de leverdatum en tijdstip. Klasse ! Ben heel blij met de tuinset en Kees Smit !

great company

recommend to everyone!