Duidelijk en goed meer is er niet

Goede en prettige service en een snelle levering

Fijne en goede service, denken met je mee. Snelle levering.

Goede kwaliteit en erg tevreden

snelle levering, goede prijs

Tuinmeubels werden snel geleverd. Na KeesSmit te hebben gemaild omdat er iets niet duidelijk was n het monteren dag later al snel netjes antwoord gekregen.

Kan niet beter

Uitstekend product, voldoet aan verwachting. Prima service

Prachtige tuinset

De tuintafel en bijpassende stoelen zijn prachtig vorm gegeven, bovendien veel zitcomfort, TOP!

Goed assortiment en snel geleverd

Door de heldere website had ik snel gevonden wat ik wilde. Verder prima snelle service.

Alles correct

Snelle levering volgens afspraak

Makkelijk bestellen, snel geleverd!

Bestellen via de site is met een paar klikken voor elkaar. Natuurlijk is het leuker om in de showroom rond te lopen, maar soms is het praktischer om te bestellen en te laten bezorgen, zoals voor ons Hospice. De site is overzichtelijk en goed scanbaar. Meerdere mooie foto's van het betreffende artikel, met duidelijke uitleg en goede volledige product specificaties. Bestellen, velden invullen en betalen gaat heel soepel. Handig dat je de avond tevoren bericht krijgt hoe laat de bezorger (binnen een tijdvak) er de volgende dag zal zijn. In ons geval was de bezorger direct bereid het grote pakket naar de tuin te brengen.

Top, tevreden klant

Alles perfect , snel bevestiging . Houden zich aan de afspraken. Levering keurig ,en op tijd ! Wederom goede ervaring .

In één woord super.

Duidelijke afspraken over de dag en tijd wanneer je aankoop wordt bezorgd. Vriendelijke chauffeur en keurig op tijd.

Mooie terrastafel met forse reductie

Afgelopen week een mooie, afgeprijsde Bellagio-tafel gekocht. Zeer snel en netjes verpakt geleverd. Helaas was de montagehandleiding onduidelijk, maar een telefoontje naar Kees Smits technische dienst bracht snel uitkomst, zodat ik de tafel toch snel in elkaar kon zetten.

Mooie tuinmeubelen

We hebben nu 2 hele mooie tuinsets . We zijn heel blij met deze mooie stoelen en tafels!

Tuinbank besteld, op de afgesproken dag geleverd door een hele vriendelijke en behulpzame bezorger. Super service!

Prima zaak

Artikel lekker vlot geleverd door een zeer attente en vriendelijke bezorger. Artikel is zoals we verwacht hadden. Nadeel is dat het artikel niet te zien was in vestiging Amersfoort. We konden het Artikel wel ophalen in Almelo !!!

Erg fijn geholpen

Donderdag 20 maart geholpen door Darko, was erg prettig.

snel, betaalbaar en vriendelijk

Ik haalde mijn online bestelde parasol af bij het magazijn in Almelo. Het pakket stond klaar en een zeer vriendelijke jonge man bood aan om het pakket in de auto te leggen. Dat was niet nodig, maar het toont de spirit in dit bedrijf wel aan. En natuurlijk niet onbelangrijk, goed product en betaalbaar.

Duidelijke webshop eenvoudig bestellen en snel in huis

Zonder enig probleem had ik dezelfde week mijn spullen in huis.

Goed en mooi product en stipte levering

Zoals boven omschreven. Zeer tevreden.

Mooi tuintafel, netjes verpakt, op tijd geleverd, een aanrader.

Alles is snel en keurig verlopen en het bestelde is van goeie kwaliteit.

Mooie en duidelijke website, bestellen ging vlot en de bezorgdatum kiezen is was ook heel prettig. De bezorging is ook prima verlopen.

Super blij

Keurig en netjes op tijd geleverd.

De juiste artikelen voor de juiste prijs op tijd en netjes geleverd.

Vlotte levering volgens afspraak

Supersnelle levering van mooie tuinkussens

Goede beschrijving van de kussens op de site, snel besteld en nog sneller geleverd, top!

Over Kees Smit Tuinmeubelen