Filter

Super goed geholpen en snel geleverd!

Leuk geholpen in mega store Amersfoort. Zeer behulpzaam en meedenkend medewerkers. En binnen vier dagen keurig afgeleverd en in elkaar gezet vriendelijke mannen die het kwamen brengen.

Uitstekend!

Duidelijke website met veel keuze. De beschreven en getoonde bank en tuintafel werden keurig en snel geleverd en zagen er exact zo uit als op de website. Uitstekende kwaliteit, makkelijk te monteren en echt een aanwinst voor mijn terras.

Mooie parasol en hele aardige mensen in de winkel in Venlo

We waren op zoek naar een parasol voor op het balkon. Veel keuze daar in meerdere maten. Een rechthoekige gekozen wat handig is op ons balkon en niet te groot (vaak zijn er alleen maar hele grote parasols beschikbaar). We zijn gaan kijken in de winkel in Venlo. Maar goed ook want uiteindelijk een andere gekozen dan we dachten. Erg aardig personeel en mooie winkel met veel keus. Parasol keurig op tijd bezorgd met tijdslot van 2 uur

Keurige bezorger

Hij bracht een loodzware kist netjes op de plek waar wij deze wilden hebben. Top!

Prachtige stoelen die heerlijk zitten!

Kleuren van de foto’s op de site kloppen goed met de werkelijke kleuren. Wij gaan genieten deze zomer!

Prima en vlotte levering

Goede website en vlotte afwikkeling

Goede communicatie, snelle levering

Goede communicatie over bestelling en levertijd. Snelle levering. Goed instructiefilmpje over montage. Stoelen simpel in elkaar te zetten. Stoelen voldoen zeker aan verwachtingen!

Heel makkelijk bestellingen doen via de webise

Heel eenvoudig tuintafel besteld via de website en geweldige service toen ik gebeld had omdat ik nog wat te vragen had.

Top tafel en goede service

Gewoon zoals je het wilt hebben.

snelle levering en uitstekende klantenservice

prijs van stoelen beduidend lager dan elders kregen zelfs nog gratis hoofdsteunen erbij klantenservice reageert zeer snel op vragen

Betrouwbaar

Goede prijs/kwaliteit en garantie Goede bezorging

Tuinbank gekocht en betaald

Tuinbank gekocht en betaald. Meteen de reactie wanneer we hem gebracht wilden hebben. Afspraak gemaakt en exact op de afgesproken dag en tijd gebracht. Super en vriendelijk persoon die het bracht. Correct geholpen met het naaar de schuur brengen. TOP.

Goed en snel

Oke

Duidelijk en goed meer is er niet

Goede en prettige service en een snelle levering

Fijne en goede service, denken met je mee. Snelle levering.

Goede kwaliteit en erg tevreden

snelle levering, goede prijs

Tuinmeubels werden snel geleverd. Na KeesSmit te hebben gemaild omdat er iets niet duidelijk was n het monteren dag later al snel netjes antwoord gekregen.

Kan niet beter

Uitstekend product, voldoet aan verwachting. Prima service

Prachtige tuinset

De tuintafel en bijpassende stoelen zijn prachtig vorm gegeven, bovendien veel zitcomfort, TOP!

Goed assortiment en snel geleverd

Door de heldere website had ik snel gevonden wat ik wilde. Verder prima snelle service.

Alles correct

Snelle levering volgens afspraak

Makkelijk bestellen, snel geleverd!

Bestellen via de site is met een paar klikken voor elkaar. Natuurlijk is het leuker om in de showroom rond te lopen, maar soms is het praktischer om te bestellen en te laten bezorgen, zoals voor ons Hospice. De site is overzichtelijk en goed scanbaar. Meerdere mooie foto's van het betreffende artikel, met duidelijke uitleg en goede volledige product specificaties. Bestellen, velden invullen en betalen gaat heel soepel. Handig dat je de avond tevoren bericht krijgt hoe laat de bezorger (binnen een tijdvak) er de volgende dag zal zijn. In ons geval was de bezorger direct bereid het grote pakket naar de tuin te brengen.

Top, tevreden klant

Alles perfect , snel bevestiging . Houden zich aan de afspraken. Levering keurig ,en op tijd ! Wederom goede ervaring .

In één woord super.

Duidelijke afspraken over de dag en tijd wanneer je aankoop wordt bezorgd. Vriendelijke chauffeur en keurig op tijd.

Mooie terrastafel met forse reductie

Afgelopen week een mooie, afgeprijsde Bellagio-tafel gekocht. Zeer snel en netjes verpakt geleverd. Helaas was de montagehandleiding onduidelijk, maar een telefoontje naar Kees Smits technische dienst bracht snel uitkomst, zodat ik de tafel toch snel in elkaar kon zetten.

Kiyoh Recensioner