Filter

Mooie kist

Prachtige kist. Goed te doen om te monteren, maar wel met geduld. Veel kleine schroefjes, ringetjes en moertjes die geregeld uit je handen vallen, maar die worden dan wel weer ruim bemeten geleverd, dus als je er een paar verliest is dat geen ramp.

Fijne zaak

Goed geholpen in Amersfoort. Mooie zaak. Vooraf al op de goede website gekeken maar toch in de winkel iets anders gekocht dan we uitgezocht hadden omdat de stoelen beter zaten. De verkoper dacht goed mee en gaf alle ruimte om pas na een uur iets te besluiten. Toen bleek dat hij het setje wel vast ons had gereserveerd. Zodat er genoeg stoelen waren. Lekkere koffie met krentenweger.

Bijzonder vriendelijk en duidelijk

Aan de telefoon ben ik bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Goede service en oplossingsgericht.

Prima product

Ik vind het gek om een tweede kans product te krijgen zonder dat dat vooraf was aangegeven. Een deel van de benodigde schroeven zat niet in het doosje. Maar gelukkig waren ze wel in het bankje gedraaid en dus niet kwijt. Het retour formulier zat er ook nog in dat vond ik erg slordig.

Kees Smit, duidelijk, goed, snel!

Efficiënt, vriendelijk

Perfect...

Overzichtelijke website, De Biohortbox ( 130) was €50,= goedkoper dan elders!!!. Na bestelling snel in huis, goed verpakt, vriendelijke bezorger. Fijn dat je avond van te voren per e-mail een tijdsperiode krijgt. Als je vooraf het instructie filmpje bekijkt en instructie boekje erbij houd is dat in elkaar zetten echt niet moeilijk. Wij waren in 1,5u klaar. Wel met 2 personen gewerkt.

Aangenaam verrast

Wij waren aangenaam verrast door de zeer uitgebreide showroom van Kees Smit. Het personeel is vakbekwaam en zelfs de jongedame in de coffee corner wist ons uitvoerig en correct te informeren. De keuze is reuze. En de prijzen zijn redelijk, zeker voor de kwaliteit. Dus wij zijn tot hier zeer tevreden. Het bedrijf wat de spullen komt bezorgen zijn we minder blij mee. Ze kondigen (de avond tevoren) aan tussen 06.06 en 09.00 uur te komen bezorgen. Gelukkig kwamen ze 'pas' om 07.25 uur. Maar dat vonden wij toch niet écht normaal. Klantenservice ook niet, maar 'er valt niets aan te doen mevrouw'. Het montage setje was verkeerd geleverd (kan gebeuren) maar daar moesten we dan wel weer 10 dagen op wachten vóórdat het met de post werd bezorgd. Klantenservice vonden we niet erg service minded. 'Het gaat met de post en we doen ons best', nou die indruk hadden we niet. Maar goed uiteindelijk is het allemaal goedgekomen.

Prima.

Mooie winkel, goede kwaliteit en vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Zoals je het als klant wilt.

Gewoon goed.

Helemaal top!

Makkelijk bereikbaar, enorm sortiment, goede kwaliteit, vakkundige uitleg en erg vriendelijke service.

Gewoon goed! Tuintafel gekocht

In de winkel goed geholpen + aflevering thuis was ook goed

Mooi en elegante bank

Stevige bank, met voldoende hoge rugleuning.

Prettig contact

Super tevreden!!!

Snelle levering! Zeer tevreden!

Alles werd afgeleverd volgens de afspraak. Goed verpakt en de tafel was eenvoudig te monteren.

Door de tv reclame op sbs6 werden we enthousiast. Tijdens ons weekendje Arcen, zijn we naar Venlo gereden, en daar de showroom van Kees Smit bezocht. Al snel vonden we een lekker zittende stoel, op de begane grond. Daarna een tafel op etage 2. De verkoper nam “onze “ stoel gewoon mee naar etage 2, om te kijken of het te combineren was met de tafel. Ja dat is gewoon prettig. Dan kun je een juiste beslissing nemen en heb je na een paar dagen een prachtige tuinset van Kees Smit op je terras staan.

Perfect geregeld alles

Zeer goed geholpen meer gekocht dan nodig was

Deskundig advies

Verkoper dacht hoed mee met keuze tuinset en bezorging

Zeer gastvrij

Zeer bekwaam personeel en heel fijn winkelen goede service en lekkere koffie

Het enige juiste adres voor tuinmeubelen!

Zowel in 2018, als in 2024 hebben wij goede ervaringen met jullie. Zowel bij de aankoop, als bij de aflevering van de producten. Volhouden!

Gewoon TOP

Service klantvriendelijk behulpzaam snel goed bereibaar!

snelle leverig

Zeer mooi en degelijk

Ze komen hun afspraak na

Kwaliteit !

Deskundige begeleiding bij de juiste keuze uit een uitgebreid assortiment

Wij waren verrast door het uitgebreide assortiment in de winkel in Amersfoort. Aangenaam was dat de verkoper niet opdringerig was, maar goed luisterde naar onze wensen en vervolgens met een daarop afgestemd advies kwam. De verdere afhandeling verliep gesmeerd en snel (al de volgende dag werd het door ons gekochte meubel bij ons thuis afgeleverd.

goede ontvangst, advies en sale

prettig

Kiyoh Recensioner