Bravo !!!!!!

Stipte, vlotte, vriendelijke en gratis levering van onze prima aangekochte balkontafel bij Kees Smit.

Levering in 5 dagen werden er meer dan het dubbele

Levering meer dan dubbel zolang Tot op heden niets ontvangen dus over de kwaliteit kan ik niets zeggen.

Goede klantenservice

Tafel is goed afgeleverd en onbeschadigd Wel heb ik een mail moeten sturen ivm de levering en met de betaling. Maar ze hebben dat op de klantendienst professionel en correct opgelost

Goed geholpen en snel geleverd

Als ik weer wat nodig hebt ga ik naar Kees Smits Amersfoort

Perfecte service

Stipt geleverd en kwalitatieve producten

Uitstekend materiaal

Zeer goede communicatie en top producten!

Kussenbox

Duidelijk plan en makkelijk te monteren. Grote praktische kussenbox.

Turboschnelle Lieferung, Top Lieferservice, gerne wieder

Verwarmend familie bedrijf !

Hebben door ongewilde omstandigheid van onze latere leveringsdatum één mooi decoratief tuin artikel toegestuurd gekregen...chapeau hoor KEES SMIT!

Mooie zetel waar ik al deel van heb

tevreden over de zetel maar ontevreden over de levering die gebeurde door Brinks. Er werd aan de telefoon overeengekomen dat ze de zetel achteraan zouden leveren. Toen ik 's avonds thuis kwam, stond de zetel er halvelings gegooid voor mijn voordeur. Ik had geluk dat hij er nog stond mijn betaalde zetel. ontevreden over levering dus

kwaliteit en correcte levering

mooi ligbed en correcte levering

Très belle exposition dans le magasin.

9 ans après notre premier achat nous sommes retournés dans votre magasin et j’ai retrouvé le salon que nous avions acheté il y a 9 ans. Le fameux salon « love seat » Pour deux personnes. Réf : Intenso Venetië loveseat tuinset 2-delig

Al een paar jaar super tevreden van de service

Vlugge service

Geweldigggggg

Superrrr vriendelijk onthaal aan telefoon ook geruststellend. Ik was heel in paniek had foutieve uitvoering parasol besteld. Mevrouw aan telefoon heeft order veranderd en bestelling aangepast. Wat was dat lief en mijn dag werd goedgemaakt!!!!!

Tevreden

Hartelijk

De betaling van mijn bestelling lukte niet via de website en ik belde vanuit België op naar de kantoren. Ik kreeg iemand aan de lijn die heel vriendelijk en hartelijk was. Ik werd direct geholpen en alles was in orde waardoor mijn bestelling heel vlot kon afgehandeld worden. Waarvoor heel veel dank. TOP

heel vlot

heel goede communicatie in verband met de levering, alles verloopt vlot

Top in service en levering je krijgt je produkt zoals beschreven op de website en levering verzorgd en tijdstip zoals afgesproken

Zéér tevreden van de service

De levering gebeurde zoals afgesproken, en de opberg box is perfect! Hij was zeer eenvoudig om zelf in elkaar te zetten.

Mooi materiaal, snelle en correcte levering!

Wij zijn heel blij met onze aankoop.

Schitterend

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Perfecte afhandeling van bestelling tot levering.

Geen opmerkingen. Noch over de afhandeling van de bestelling als over de levering.

Mooie loungeset en correcte communicatie

Fijne duidelijke website, mooie keuze. Klantvriendelijke en duidelijke praktische afspraken. Jammer dat er een kleine fout is aan de afwerking met rope.

vlotte levering, duidelijke site

Ambachtstraat 5