Zeer mooi kussens

Vlug en corect.. geleverd.

Alle volgens afspraak. Aankoop juist zoals vermeld op webside Betrouwbaar.

Alles is geleverd zoals afgesproken

Vlotte levering, mooie kwaliteit

Perfecte kussens met een perfecte levering

Na wat zoeken de juiste formaat gevonden van kussens voor onze tuinstoelen . De perfecte dikte om zacht te landen in onze tuinstoelen .

Goed behandeld en meedenkend.

Wij zijn netjes behandeld en er werd voldoende uitleg gegeven over de kwaliteit van de meubels, ook werd er meegedacht wat mooi bij elkaar past. Alles keurig netjes bezorgd. Het enige min puntje is, als je voor zo'n bedrag aan meubels koopt verwacht je min of meer ook wel dat het voor je gemonteerd wordt. En daarom geen 5 sterren.

Beste ervaring ooit.

Zowel de bestelling, als nabestelling en organisatievan transport verliep vlekkeloos. Heel vlot, vriendelijk mer de nodige kennis. Prijs, kwaliteit perfect. Wachttijd na bestelling heel kort.

Super vlotte levering

zowel het contact, als de vooropgestelde leertijd werd stipt opgevolgd. zeer tevreden over de kwaliteit en service !

Prachtige tafel

Net geleverd binnen de opgegeven 2u Goed verpakt Mooie afwerking

Grandioos!

Toch zo fijn. De prijs zat prima, je kan kiezen wanneer je de bestelling geleverd wil zien en het loopt dan ook volgens plan. Ook een pluim voor de transporteur. Die belt nog even een half uurtje voor aankomst ... Een zeer mooie ervaring dit alles.

Goede service. Top

Bestelling telefonisch geannuleerd zonder probleem en andere bestelling gedaan. Alles loopt vlot en vriendelijk ( heel belangrijk)

Perfecte klantendienst, korte leveringstermijn en correcte levering!

Zeer mooie kwaliteit!

Zeer mooi Zit heel aangenaam

1ste bestelling

Zeer aangename site, zeer ruime keuze, grote beschikbaarheid in voorraad en zeer goede prijzen. Gevarieerde betaalmethoden en snelle levering. Perfect

Picobello

Alles in orde, vlug geleverd

goede prijs kwaliteit

goede prijs kwaliteit

goede service met snelle beloofde probleem oplossing!!!

Bij onze parasolvoet ontbrak een setje van schroeven in de ongeopende verpakking. Deze zijn ons na 1x mailen correct nagestuurd!!

Top.

Eerst op jullie site gekeken en de mooie cataloog per post ontvangen. De bestelling telefonisch doorgegeven. De Mevrouw aan de lijn was heel vriendelijk en behulpzaam. Ook de levering was correct en de chauffeur stipt op tijd. Bedankt!!!

Voldoet aan de verwachten.

Vlotte levering. Kwaliteit zeer goed.

Wij hebben een granieten tuintafel gekocht. Snelle levering binnen 14 dagen en de tafel in perfecte staat. Heel mooi meubel voor een erg correcte prijs. Slotsom : wij zijn zeer tevreden.

Prima kwaliteit, vlotte levering

Zo blij met de tuinkussens zodat ik er nog bij bestelde. Hele vlotte levering en prima kwaliteit!!! Heel zeker een aanrader!

Met Keessmit heb je een zeer goed artikel in je bezit!

Ik had de montage omslachtiger verwacht. Ben zeer tevreden over mijn keuze van artikel en van verkoper!

SERVICE KWALITEIT EERLIJKHEID

Ik raad iedereen Keessmit aan om tuinbenodigdheden aan te kopen

Ben heel tevreden bedankt

Ben heel tevreden bedankt

De halve parasol is ideaal tegen het venster aan mijn terras. Super tevreden.

Niks aan te merken!

Correct antwoord op bestelling en correcte thuisbestelling. Alles mooi en degelijk verpakt.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)