Tiptop in orde

Snelle levertermijn, netjes verpakt en goede communicatie.

Vriendelijk en behulpzaam.

Door een probleem bij PostNl zat mijn levering geblokkeerd. Ik werd hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht door de klantenservice van Keessmit. Zij wilden direct mijn bestelling opnieuw opsturen, maar deze was niet meer in voorraad. Er werd mij een uitstekend alternatief aangeboden dat verzonden wordt door een andere vervoersmaatschappij. Ik verwacht dat dit goed komt.

Een aanrader

Snelle levering. Vriendelijke service

Gebruiksvriendelijk

Omruilen van de twee tuinstoelen verliep vlot.

uitmundende service

Prima naverkoopdienst. Vriendelijk personeel.

Super snelle levering!!

Heel juiste communicatie over levering! Heel snelle levering. Goede kwaliteit! Super tevreden.

perfecte en correcte levering en service

uitstekend

Correcte prijs, snelle levering!

ook een pluim voor diegenen die zorgen voor de stevige verpakking!

Heel tevreden, van hun woord en het item is zoals op de foto. Prima, ik ben een tevreden klant

Topservice!

Topservice, zeer stipt en prachtige tuinmeubelen! Wij zijn super tevreden!

Zeer klant vriendelijk en een uitstekende service

De mevrouw aan de telefoon nam zoveel tijd als nodig en was heel vriendelijk en behulpzaam. Ze kende de producten waardoor ze met me kon mee denken en goeie suggesties deed. Niets was teveel. Dit is de tweede keer dat ik hier kocht. Het dienblad zag er mooi uit en de tuin kussens zien er heel kwalitatief uit. De rest moet ik nog uitpakken. De levering was zoals afgesproken en even eens uitstekend!

Vlotte@vriendeljjke service

We wisten dat het 7 werkdagen kon duren. Al snel kregen we een kalender aan met mogelijkheden voor de levering. De avond voor de levering,kregen we zoals afgesproken een termijn van 2u. Het termijn werd mooi nagestreefd. Zeer vriendelijke en behulpzame Nederlandse man bracht de opbergbox mooi tot in de gang,waarvoor dank. Goeie service,veel keuze,goed materiaal.

Goed kwaliteit en Heel goeie service

Snelle en juiste levering

Juiste levering

Top!! wij geven jullie een 10

Mijn ervaring met kees smit is méér dan ok vlugge levering 3 dagen vroeger dan verwacht en een top product (kussens voor deckchair.) Groetjes Anne-mie

Prima geregeld en goed product

Snel geregeld en product precies zoals omschreven

Ik ben heel tevreden over de vlotte levering en de kussens zijn precies goed!

Wat een feest! Kussens van Kees Smit! Al meer dan 50 jaar woon ik in België, maar ik ben geboren in Almelo en heb de eerste 20 jaar van mijn leven gewoond naast de winkel van de ouders van Kees Smit aan de Bornerbroeksestraat 222. Misschien kunnen jullie dan ook begrijpen hoe fijn ik het vond dat de post een mooi pakje van Kees Smit kwam bezorgen. Ik zou het dan ook fijn vinden als jullie mijn hartelijke groeten willen overbrengen aan Kees en hem en zijn zoon heel veel succes wensen? Heel veel groeten van Hetty Strabbing

Prima, mooi en degelijk materiaal.

Zeer tevreden!

Super snelle service!

Prijs kwaliteit en voldoet meer dan alle verwachtingen.

Top kwaliteit

Correcte service

voldoening

vlotte afhandeling, levering verliep zoals afgesproken

Eerste aankoop, maat er zullen er zeker nog volgen, heel tevreden.

Heel gemakkelijk in elkaar te zetten, kwaliteit uitstekend, top !!

Zeer tevreden klant uit België !!!

Online aankoop gedaan van een tuinset van Hartman. Correcte (scherpe) prijs, perfecte opvolging en snelle levering. De set was makkelijk te monteren en staat nu gebruiksklaar op ons terras. Laat de zomer maar komen, want wij gaan deze heel vaak gebruiken. Lekker comfortabele kuipstoeltjes en een zeer mooie, stevige tafel met stelvoetjes onder de poten om kleine oneffenheden in de ondergrond eventueel op te vangen. Tevreden klant erbij !!

Kussens zijn zoals beschreven , mooi verpakt kortom zeer tevreden !

zeer tevreden over product en service !

Vlotte bestelling en levering. Product precies zoals verwacht.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)