Meer uitstraling dan gedacht gewoon perfect.

In de showroom is alles mooi, maar eenmaal op zijn plaats is alle goed. Advies van de verkoper komt overeen met onze gedachte. Aflevering volgens afspraak. Het in elkaar zetten was een fluitje van……….

Snelle en correcte service

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en snelle reactie op mail

3de bestelling en weer ok

Ben tevreden met mijn aankopen en leveringen.

Heel tevreden

Ons tafeltje was wat we ervan verwachten

Alles perfect in orde.

Zeer tevreden over Uw service.

Heel mooi !

De tafel en 4 stoelen zijn heel mooi en van goeie kwaliteit . Heel snelle levering .

Supervriendelijke servicedesk

Wat is er nu belangrijk bij online aankopen, dat je snel en goed geholpen wordt een is je een vraag hebt. Heb 1 keer moeten bellen omdat het trackingmethodes iets gek aangaf, binnen paar minuutjes perfect te woord gestaan en vriendelijk verder geholpen.

Ik ben zeer tevreden, heel vlug behulpzaam correct naar de klant toe en bovendien klantvriendelijk aanbevelen naar vrienden en kennissen

Klantvriendelijk

Ze zijn optimaal bereikbaar , komen hun afspraken na, hebben een betrouwbaar vervoersbedrijf waar ze mee werken.

Altijd top!

Met Kees Smit nooit verrassingen. Steeds snel en correct geleverd! Kwaliteit is top!

Super product

Heel snelle levering en een geweldig product voor deze prijs.

Niks op aan te merken

Goed product, duidelijke datum, goede communicatie over de tijdige levering

Duidelijke site

Duidelijke site, snel een overzicht van je selectie.

Stipt, correct zoals afgesproken.

Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. (Wel in 3 verschillende pakketten op 3 verschillende dagen, maar alles was in orde!)

Zeer goed materiaal, aan te bevelen!

De parasol is degelijk, mooi en gemakkelijk open te doen. De kleur is neutraal en past op elk terras. Jammer dat de bezorging met Postnl. gebeurt. Deze pakketdienst is voor ons niet goed, meer dan één ervaringen. Ook bij deze levering problemen ondervonden.

Goede samenwerking met transport firma!

De kwaliteitsvolle tuinmeubelen van Kees Smit, geleverd door een perfect werkend transportbedrijf. Het kan echt niet beter! Proficiat!

Voor herhaling vatbaar

Heel stipte levering en vriendelijke chauffeur

top

alles was top zowel de hulp in de vestiging in Amersfoort als het maken van de afspraak van bezorging en het leveren en plaatsen van de meubelen door de firma Brinks. ik kan hier echt niks meer over zeggen.behalve dan dat ik jullie bij vrienden familie en kennissen zal aanbevelen.was een ritje van 230 km enkel naar de zaak maar meer dan waard en nu maar genieten van de meubelen buiten in de tuin

Zeer goede en fijne klantenservice

Hele fijne klantenservice. Vriendelijk en behulpzaam.

Gemakkelijk te bestellen en een uitstekende bezorging!

Het bestellen op de website ging heel vlot. Duidelijke info rond het product. Duidelijk communicatie en opvolging rond de bezorging naar België. Vriendelijke chauffeur en correcte bezorging op het afgesproken uur. Het was mijn eerste ervaring, maar ik kan het iedereen aanraden.

Snel, correct en zeer goede kwaliteit

Zeer tevreden over alles wat ik al - ook eerder - besteld heb bij Kees Smit; houten stoelen, tafels, bank, en nu kussens

Snelle en vlotte service van Kwalitatieve Zitkussens

Wij zijn zeer tevreden over de zitkussens voor Onze tuinset. Ideaal dat er verschillende formaten en kleuren te kiezen zijn. Wij zijn alvast fan van de kleur ‘woven natural’, ze zien er in het echt zelfs beter uit dan op foto. De bestelling werd ook telkens via mail geüpdatet ivm de locatie en tijdstip van levering. Zeer snelle service!

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)