Goed product, uitstekende service!

Overzichtelijke website, veel keuze, duidelijke omschrijving en snelle levering.

Tot nu toe geen klachten.

Snel geleverd. Onze tweede bestelling staat nog in de doos. Die pakken we zaterdag uit.

Volgens afspraken geleverd

Zowel levering als product zijn zonder problemen verlopen : geen problemen met afwerking product en tijdschema van levering mooi gevolgd.

Vlotte en efficiente service!

Prompt en behulpzaam contact bij de bestelling! Levering op maat (volgens de behoefte van de klant, ik dus ;-))

Snel ontvangen met duidelijke mails

Door mijn fout het verkeerde artikel gekregen. Met duidelijke mails het juiste herbesteld en de verkeerde gratis terug gestuurd.

Mooie terrasstoelen

Was opzoek naar nieuwe terrasstoelen en per toeval op jullie site. Ben heel tevreden, mooi afgeleverd.

Degelijke afwerking van levering met kleine schade

Ik heb vanmorgen mijn bestelling ontvangen, degelijk ingepakt, maar toch was er kleine schade aan één van de 2 barstoelen. Ik heb onmiddellijk een mail met foto's gestuurd en werd vanmiddag al gebeld met de vraag om te ruilen of om een compensatie af te spreken. Ik heb voor dat laatste gekozen omdat de schade beperkt is en zelf bij te schuren is . Ik vind het een snelle en degelijke afhandeling. Over de kwaliteit van de bestelde goederen kan ik nog niet oordelen, maar het ziet er allemaal mooi en stevig uit.

Professional service!

Top ToP TOP shop!

Alles oké

Levering was in time. Medewerker (Levering) was vriendelijk.

Hele goede service!

Alles werd geleverd tot boven!

Good Service

Good value, excellent delivery, (exactly on time); good update information regarding order. This company is top class and comes highly recommended.

Top shop

Alles op en top geregeld

Snelle service met duidelijke communicatie

Zelfs een ongelukje tijdens transport werd zowel door de transportfirma als KeesSmit direct aangepakt en opgelost. OK, dat maakte dat we met een weekje vertraging pas echt konden genieten van onze tuinset. Maar het is wel een bijzonder prettig gevoel dat het allemaal zonder al te veel gedoe opgelost is geraakt! Ook over de geleverde tuinset zijn we trouwens zeer tevreden!

Supervlotte Customer journey

Gebruiksvriendelijke website en nadien correct mailverkeer en stopte levering

PRIMA

TOUT A ETE LIVRE COMME PREVU; IL MANQUE JUSTE UN ADAPTATEUR 35MM

Gewoonweg TOP!!!

Uitermate positief! Het personeel: zeer vriendelijk en professioneel! Onze tuintafel en banken: topkwaliteit! De levering aan huis: probleemloos! De motage: vlot en feilloos! Daarom, jammer dat we slechts 10 sterren konden uitdelen! Vriendelijk bedankt en tot de volgende keer!

Correct en goed geleverd

Hobbybox 160 besteld Goede info op de site Correcte en snelle levering

Goede kwaliteit

Zijn zeer tevreden over ze tuin set

Ben heel tevreden met de bezorging en oplossing van het probleem doordat de voet was beschadigd, prima opgelost

Altijd correct en kwaliteitsproducten

Ruime keuze, vlotte levering

Ruime keuze aan tuinmeubelen, heel vlot geleverd op de afgesproken datum. Eerste indruk van de parasols is zeer goed; kwaliteit / afwerking van de parasolvoeten viel wel tegen, daarom 4 sterren in plaats van 5.

Voldoet volledig aan onze verwachting ,snelle levering hebben tweede bestelling onmiddellijk geplaatst

Na contact hebben ze de ontbrekende "pluggen" voor de wieltjes dezelfde dag nog verzonden. TOP

Vlotte en perfecte levering

Zeer vriendelijk personeel

Alweer tevreden.

Snelle levering met juiste communicatie.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)