Alles perfect in orde...

vanaf het bestellen tot de levering ... en het genieten :)

Correcte aflevering en service !

Heel correct

Correcte en vlotte levering

Vlotte levering en precies wat ik bestelde. Zeer vriendelijke chouffeur

top

vlot verloop en levering

Levering op tijd en stond

Echt tevreden kan eindelijk van mijn balkon genieten. Top kwaliteit

Prachtige showroom en prima ontvangst!

Duidelijke uitleg en stipte levering. Lekkere koffie met brood. Bedankt.

Fantastisch betrouwbaar bedrijf.

Het materiaal wordt zorgvuldig verpakt en bezorgd. De levering verloopt vlotjes. Als je een vraag hebt wordt deze correct beantwoord. Het is genieten om op de website rond te scrollen. Het materiaal is top! Al veel positieve reacties gekregen op mijn tuintafel.

Heel correcte service

correct prodict, correcte service, snelle klantenservice, super!

Snelle levering, correcte prijzen.

Supervlotte transactie. Alles volgens afspraak. Topkwaliteit.

Alles is perfect, de site is heel duidelijk, de bezorgservice perfect.

PERFECTE SERVICE

alles op tijd geleverd en perfect op de hoogte gebracht waar hoe en wanneer......................letterlijk met de glimlach........hartelijk bedankt

Vlotte snelle levering

Prijs kwaliteit top

heel tevreden

hadden kussens besteld, maar waren niet het gewenste kleur. Gebeld om een omruiling te starten en zeer vlug opgelost en nieuwe kussens besteld. Enkel jammer dat ik nog eens moest terugbellen voor een scancode voor PostNL, die blijkbaar in Nederland niet nodig is, maar wel nodig voor verzending in België.

zeer tevreden met de bestelling en levering

tevreden, levering mooi op tijd zoals afgesproken!!

Fantastisch zonnebed

Werd in uitstekende staat geleverd op de voorziene datum, was helemaal gemonteerd dus ik kon er direct gaan op liggen in de tuin, 2de aankoop bij Kees Smit en weer heel tevreden

Snelle levering perfect kussen

Super snelle afhandeling en levering Prima product

Super kwaliteit!

De ligstoelkussens die ik heb besteld zijn van zeer goede kwaliteit. Levering was snel en zeer omzichtig verpakt.

zeer positief

Ken geen organisatie in Belgie die zo een opvolging uitvoeren als jullie. Zowel telefonisch als ter plaatse. Nu hopen dat onze levering morgen ook zo vlot gaat zijn. Proficiat doe zo verder ....

zeer goed

kussens besteld, maar was niet de gewenste kleur. Gebeld voor omruiling, perfect afgehandeld, zonder veel moeite. Vrijdag werden de nieuwe kussens al geleverd. Enkel jammer dat ik nog eens moest terugbellen voor een scancode voor postnl voor de retour.(omdat het voor België was)Dit moest eigenlijk bij het eerste telefoontje gebeurt zijn.

Super parasol , super bedrijf

Zeer duidelijke internetsite. Makkelijk te bestellen .Goed getimede en stipte levering door zeer vriendelijke chauffeur. Super kwaliteitsvolle Shadowline-parasol, het is reeds onze tweede gelijkaardige parasol. Kees , doe gewoon zo voort en wij blijven komen

Uitstekende service

Snelle levering!

Terrastafel, mooi hoor !

Na lang zoeken eindelijk gevonden wat wij zochten, bij kees smit natuurlijk

vriendelijk

net wat ik had verwacht alles prima verlopen en goede kwaliteit!!!

de kwaliteit van de produkten en de levering prima in orde volgens de afspraak.

Goede kwaliteit van de kussens, levering verzorgd.

Verzorgde levering. Goede kwaliteit

Ambachtstraat 5