Ik ben er erg blij mee

Ik ervaar dat jullie een hele goede service geven . en een snelle levering ik ben er erg blij mee is gewoon top niks op aan te merken

Wat een super kwaliteit!!’n

Super makkelijk te plakken en als je ff verkeerd doet kan je makkelijk weer corrigeren

Erg tevreden

Erg goed

Controller is snel bezorgd. Ziet en is hetzelfde als de afbeelding. Voelt prettig aan. En werkt zeer goed.

Niet tevreden

Speciaal op deze website knopjes gekocht zodat ze goed zouden connecten met mijn generatie controllers… de roze knopjes kunnen de share en options knop niet worden veranderd (wrm zitten deze er dan bij?) + L2 en R2 knopjes doen het allebei ook niet in de controller. De paarse knopjes de ik heb gekocht past het touchpad niet waardoor ik hem niet kan indrukken, daarnaast doet soms ‘driekhoekje’ het random niet. Heb dus express extra uitgegeven via deze site en niet via alie maar had de knopjes beter voor goedkoper bij alie kunnen kopen want geen een van de 2 sets knopjes werkt volledig…

Goed maar ook weer heel slecht

Okay dit is er dus het goede is het kwam snel binnen en het plakt het mieters goed maar het laat nog steeds de randjes van de ps4 zien ik heb me best gedaan om het goed te plakken maar dat hielp niet en daar gaat het uiteindelijk over dus daar ben ik niet blij over ik denk echt dat ik gescamed ben..

Top kwaliteit en goede betrouwbaarheid.

Het duurt wellicht iets langer dan met andere leveranciers voordat je het product ontvangt. Maar in mijn ogen is het de wacht waard, vanwege de goede prijs.

Past perfect

Kocht een volledige customkit voor de ps5 controller. Alles pas perfect.

Zeer fijne backbuttons en veel opties om te customizen

Ik ben erg tevreden met mijn product. Ik heb een zwarte Ps5 controller met wit/zwart 3D grip. Ik heb deze controller gekocht om de backbutttons en ben er heel blij mee. Ze reageren snel en zijn makkelijk te bedienen en te re-mappen. Helaas moest ik wat langer wachten omdat ik net voor het weekend bestelde dat was wel jammer. Maar verder erg blij met de service.

Uitstekend!

Ik had nog een paar vraagtekens bij het een en anders toen had ik ze opgebeld en werd echt uitslepend geholpen, elke vraag die ik had werd uitgelegd en beantwoord. Het zijn ook originele controllers dus daar weet je al van dat deugd. Ik heb hem snel binnengekregen in genoeg verpakking. Vind het een goeie services meer dan tevreden!

Onderdeeltje kapot, dus snel een nieuwe besteld. De bestelling was snel binnen dus al met al een groot succes!

Tevrede

Snelle levering, veel keuzes. Goede kwaliteit.

Goed snel levering

Goed snel levering

Snelle levering van een mooi verpakt product dat werkt.

Alleen maar positief ook klantenservice snelle reacties

Goeie spullen en goeie service

Snel levering

PS4 controller stuk onderdelen bestellen bij Controleskins en hij is weer gemaakt En door de snelle levering Is een stuk goedkoper dan een nieuwe controller aan te schaffen

Kapotte controller maar prima en netjes opgelost!

Snel geholpen en snel verzonden

Om hulp gevraagd via WhatsApp en had binnen 20min. antwoord, kort daarna besteld en had het de volgende dag binnen. Top.

Prima skin

Ziet er goed uit en voelt ook beter aan

Top skins

Snelle levering klantvriendelijke

Top en degelijk

Het is eventjes wennen maar dan heb je een top controller en voordeel ten opzichte van een normale controller! Hij ligt lekker in de hand en werkt goed.

Kan prijzig maar is het opzich waard

Via Bol.com vond ik hun werkshop eerste instantie was de prijs even schrikken omdat je voor diezelfde prijs bijna 2setjes Joycon kan kopen maar de enkele skins die ze hebben + de combinatie die je ermee kan maken is wel leuk ook geweldig dat je de juiste schroevendraaier erbij kan selecteren als optioneel of zelf assemblage. en telefonisch word je naar mijn weten fantastisch geholpen

Geweldig!

Helemaal top! Snel geleverd, goede kwaliteit en heel erg mooi! Past goed en je krijg alle benodigdheden om de shell change te doen, met instructies op de website. Zeker aan te bevelen, en ik zal in de toekomst nog wat bestellingen doen :)

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl