Nette persoonlijke afhandeling

Helaas was de bestelling iets vertraagd maar we kregen een nette en persoonlijke mail van excuses en dat het er aan kwam Joy Con bevallen goed

Good skin

Good fast delivery

Ik ben van Belgie, de controller kwam op dinsdag aan bij consoleskins om te modificeren. Vrijdagmorgen was hij al terug bij mij! Zeer snelle service, ook fijn dat je via whatsapp snel een update kan krijgen!

Precies wat ik had verwacht

De behandeling en levering is snel gebeurd

De behandeling en levering is snel gebeurd alleen spijtig dat ze zo duur verkocht worden terwijl ik ze ook voor mijn eigen voor 100€ had kun hebben als ik dat eerder had geweten dus prijskwalitatief is gewoon zeer slecht

De site vóór custom controllers!

Ik wilde eigen controller laten maken met bepaalde kleuren. Werd snel en professioneel geholpen via de app. Werd netjes op de hoogte gehouden en 2 dagen later werd mijn controller al thuis bezorgd. Resultaat echt top! Helemaal hoe ik hem wilde. Aanrader!!!

Mooi service goede uitpeg.

De producten zijn van goede kwaliteit en de service is heel vriendelijk en netjes !

Ik had een tijd terug een controller gekocht die me zeker bevalt ! Nou laadde hij niet meer op en werd mij door de klantenservice aangeraden een snellader te kopen. Dat werkte super. De klantenservice reageert vrij snel via whatsapp en is zeer vriendelijk !

Goed en snelle levering

Tip ben erg blij

Door een administratieve fout kon ik niet de controller krijgen die ik graag wilde. Echter dankzij de medewerkers alsnog een prachtige en goedwerkende controller gehaald. Top service.

Goede producten, service en snelheid!

De E-sport controllers liggen fijn in de hand en werken goed

Zeer blij

Ik ben heel blij met mijn controller, heb in het begin een probleem gehad met een knopje maar ze hebben mij goed verdergeholpen en het is nu ook hellemaal terug in orde.

Uitstekende skins die goed passen op je PS4

Goede ervaring, makkelijk te bevestigen op de PS4 en het ziet er netjes op maat uit.

Gewoon goed

Goede service werd gelijk goed geholpen via de mail top service

Goed , ze hebben geleverd wat er aangeboden werd

Als ik weer voor een controller ga kijken, kijk ik zeker als eerste bij hun

Mooi product, prachtige kleuren

Ze zijn meteen opgestuurd maar heeft even geduurd voordat wij het aan de uiteindelijke ontvanger kado hebben gegeven. Die is er fantastisch blij mee. Mooie kleuren, fijn materiaal en het past goed. Communicatie met consoleskins gaat snel.

Controller ps4 werkt perfect

De controller ligt goed in de handen, de ingebouwde knoppen zitten op de juiste plek. Het (her)programmeren is makkelijk. Fijne controller! Goed alternatief voor de SCUF

Hele fijne webshop

Mijn ervaring met Consoleskins was erg goed. De website was duidelijk en soepel. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. De producten die ik heb ontvangen waren kwalitatief goed en precies wat ik verwachtte. Over het algemeen, erg tevreden.

Goede service,altijd op de exacte datum geleverd! Goed werk!!

10/10 uitstekend

Have a nice day

Top product

Mooie controller, werkt zoals het hoort. Snelle afhandeling

Snel!

Heel snel geleverd en goed verpakt

Niet blij er mee

Niet blij mee knop werk niet

Vlotte nette afhandeling

Custom controller besteld, helaas was er een niet functionerende knop bij ontvangst. Dit heb ik ontzettend vlot kunnen regelen met consoleskins en een aantal dagen later had ik de controller weer thuis werkende naar behoren! Betreft klantenservice zit het dus helemaal top, over het product kan ik logischerwijs nog niet veel zeggen.

Awesome customer service through emails

Wanted a specific controller and they make it and was awesome customer service through emails and got my controller from ordering it to picking it up in a week!

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl