Het Product voldoet goed en kwalitatief sterkte stickers

Het product wordt keurig verpakt geleverd. Het enigste wat ontbrak was een kleine uitleg waar de stickers te plaatsen. Maar na een korte puzzel bleek het vrij eenvoudig. Het stappenplan voor het aanbrengen staat wel keurig vermeld. Vooral de laatste stap, het föhnen is echt een must. De sticker sluit daarna nog beter aan. Mooi resultaat op zowel de controllers als de console

Mooie controller Ik was de kortingscode kwijt en deze kreeg ik via de app toegestuurd Ook via de app makkelijk bereikbaar en reageerde snel Goede en snelle service

Perfecte ervaring

Bezorgtijd was snel, Knoppen pasten perfect op de controller. Plus goedkoop!!!

Super controller

Hij is mooi in elkaar gezet en een hele vette look.

Very smooth process and friendly contact!

Ordered some Xbox thumbsticks and had some issues providing my shipping address. With one mail everything was sorted out and the sticks arrived 2 days later. Nothing to complain!

Goede service Kwaliteit spul Snelle levering Aan te bevelen

skin zit er mooi op, goede beschrijving/ werkwijze

Mooie producten

Het is een mooie site met mooie producten

Goed bedrijf

Makkelijk besteld en snel geleverd. Product zeer mooi

Top product

De ps4 skin voor de controller is prachtig en voelt "smooth"

Uitstekende service

Mooie service, snelle levering. Geen problemen met de controller. Vooraf al men vragen beantwoord op whatsapp. Heb geen klachten!

Super service! Snel en netjes afgeleverd binnen de kortste tijd!!

Super snel en netjes!

Ziet er super uit.. snel binnen en een geweldig resultaat

Voor mij helemaal goed

Goed alles snel en in goede orde ontvangen

Te vrede

Ze hebben goede service.

Hele goede kwaliteit en snel geleverd.

Zeer slechte klantenservice cq reageert niet.

2 setjes consoleskins besteld, pasvorm gewoon niet goed en laten stickers laten los. Wij hebben 2 controllers en 1 word niet gebruikt, laten gewoon los. Firma komt met geen oplossingen en reageren gewoon niet meer.

Super blij mee!

Goede service en snelle levering

Super gedaan en netjes verzonden.

Hat alles gut geklappt.

Es hat alles gut geklappt, wäre nur schön gewesen wenn deutlicher beschrieben worden wäre das es sich um einen Aufkleber und nicht um eine Hülle handelt. Das find ich persönlich aber nicht schlimm.

Goede service, mooie skins

Door een verkeerd meegestuurd artikel heb ik iets langer moeten wachten met het veranderen van de skin van mijn switch. Het correcte product werd kosteloos toegestuurd waarna ik het verkeerde product heel makkelijk retour kon sturen. Goede klantenservice, vriendelijk geholpen.

Snelle service en kwalitatief materiaal

Custom ps5 controller besteld en kan alleen maar positieve review geven. Snelle levering en kwalitatief werk. Zeer betrouwbaar en transparant!!!

Altijd een top service

Ik ben een zeer tevreden klant al een aantal orders gedaan en altijd goed geholpen

Harstikke leuk en mooi

Ik heb een roze skin gekocht met bladeren en een flamingo er op voor mijn vriendin en ze is er helemaal weg van. Ik mag er zelfs niet meer aan komen want het is nu haar lievelings controller

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl