Super geregeld en zeer netjes

Fijne winkel en zeer nette levering....

De levering was optijd en de producten waren van goede kwalititeit

Super snel

Snel geleverd, ik had verder geen speciale opties dus daar kan ik niks over zeggen.

Makkelijk en snel

Leuk assortiment aan skins voor ps5. Besteld voor de verjaardag van mijn zoon. Ziet er echt mooi uit. Snel en makkelijk te bestellen.

Geweldige service, snelle levering. Het is zijn geld waard. Doe zo voort!!!

helemaal super

ik heb mijn controller om laten bouwen en alles was naar wens op een puntje na maar daar heb ik een mail over gestuurd. verder was alles super de service de snelheid alles prima.

Mooie shell

Hele mooie shell! Voelt stevig, kleur is mooi en alles past goed. Ben er super blij mee! Enige nadelen die ik heb ondervonden tijdens het proces; helaas wordt het binnenwerkje van de joycons waar de batterij in ligt niet mee geleverd, daarom heb ik mijn oude binnenwerk moeten gebruiken waardoor ik alsnog een blauwe rand heb tussen de L/ZL en R/ZR knoppen.. Dit heb ik zelf opgelost d.m.v. stickers in ongeveer dezelfde kleur als de shell er op te plakken. Ook heb ik de Y-schroevendraaier erbij gekocht, heel handig! Misschien is het als extraatje handig als jullie ook de juiste mini kruiskop schroevendraaier erbij verkopen, aangezien ik die niet had en daar naar opzoek moest. Maargoed, het is allemaal goed gekomen en ik ben heel blij met het eindresultaat!

Goede en snelle service!

Geweldige service!

Snelle service, betrouwbaar en kon nog gemakkelijk een wijziging toepassen aan de bestelling zonder probleem. Credits naar Tim!

GEWELDIG!

Super content van de nieuwe console voor mijn vriend! Heel mooi afgewerkt en werkt perfect! De allermooiste kleuren ooit!

ik heb een aantal dagen geleden een shel besteld ik ben er blij mee dankje wel goede service

TOP!

Goede service en goede skins.

gewoon top

super gemakkelijk besteld dag en half na bestelling al in huis super content van aan rader voor iedereen

Beautiful skins, great customer support

Diverse selection, and the client service is extremely helpful both before and after sale. Would recommend.

Onderdeel bleek na bestelling toch niet op voorraad, maar dit werd snel opgelost.

Helemaal top

Helemaal top

Goede skins. Veel grip.

Spaart je joystick, goede grip, makkelijk te bevestigen. Goedkoop.

Bestelde artikelen snel geleverd

Stickers snel geleverd, mijn PS4 ziet er weer top uit. Zeer tevreden.

Prima service. Namen contact op met me omdat er een onduidelijkheid was i.v.m. De bestelling. Zeer vriendelijk aan de telefoon en echt topservice!!!!

Mooie skin! Makkelijk aan te brengen.

Het is een mooie skin. Hij is makkelijk aan te brengen na eventjes uitvogelen waar alles geplaatst moet worden. Hier en daar even rustig opplakken maar als het eenmaal zit is ie prachtig. Geen zwart blok meer op m’n bureau. Net een schilderij :)

Awesome!

Super skin op mijn bestelde ps4 controller. Ga hier zeker meer bestellen.

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de klantenservice en netjes verpakt.

Mooie skin, past goed

Mooie skin, plakt goed, alleen de sticker op de controller mag wat krachtiger

Customized PS4 controller chrome na 1,5maand defect

Wil een update geven voor mijn vorige beoordeling met betrekking tot customized controller die het niet meer deed na 1,5 maand aanschaf. Werd heel vriendelijk geholpen met tips met hoe ik het zelf nog kon testen. Controller mocht terug en krijg ik een nieuwe toegestuurd. Heel de process liep netjes en werd keurig op de hoogte gehouden. Prima service team Consoleskins.

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl