Snelle levering. Product was wat ik er van verwachten

Product was snel geleverd en zag er goed uit.

Kwaliteit in controllers

Perfecte controller samengesteld voor mij!

Tevreden klant

Alles naar wens verlopen

Kwaliteit is een stuk minder in het echt dan op de foto’s

Eww

Een case gekocht voor mijn Xbox series X controller. Zelf de controller uit elkaar gehaald en de case paste perfect. Alles sluit goed aan. Snelle levering. Gewoon top!

Brilliant

Really pleased with my 2 items and communication from cs was on point I'll definitely be using them again

Tevreden

Jammer genoeg heb ik een verouderde versie van de PS4 controllers en passen deze niet maar ik ben wel heel goed geholpen door de klantendienst om dit recht te zetten. Tip : controleer of je de juiste controllers in huis hebt en hoe oud ze zijn en neem indien nodig contact op met consoleskins.

Zeer netjes verpakt en goede kwaliteit stickers

Goed kwaliteit stickers en makkelijk aan te brengen, lees wel even hun gids door hoe je de sticker aanbrengt zonder luchtbubbels. Al met al zeer goed aan te raden en nog goed geprijsd ook!

Binnen de opgegeven termijn ontvangen. Contact via Whatsup ook gelijk beantwoord. Netjes en goed verpakt ontvangen

Mooi

Ziet er prachtig uit alleen laat snel los

Im very happy

Good site

Heel goeie service

Heel rappe leving en echt goeie producten

Gewoon leuk

Fantastische service!

De service is echt perfect! Goede en snelle levering!

Mijn ervaring was uitstekend!

De skins past mooi rond het toestel en lijkt goed te blijven zitten! Heel tevreden van!

Goede ervaring

Duidelijke site snelle levering

Naast dat mijn bestelde controller en oplaadkabel uitstekend werken en er super uit zien is de service geweldig! Makkelijk bereikbaar via de app. Ze hebben me, na dat ik vroeg wanneer ik het artikel zou ontvangen, later nog een extra bericht gestuurd om te laten weten dat hij mijn kant op kwam :) dat vind ik echte service, net een stapje extra. Zeker een aanrader.

Goeie kwaliteit echt waar voor he geld

De controller ziet der super netjes uit en de triger stops werken uitstekend zeker een aanrader! Super blij mee

Bijna perfecr

Bezorging ging zoals het er staat Controller ziet er goed uit Alleen de triggerstop is alleen en torx schroefje Kunnen jullie het niet veranderen naar iets anders dat je het met een knopje kan uitschakelen ? Want als je een race spel gaat spelen moet je ze elke keer weer eruit halen

Mooie controller!

Iets te lange levertijd maar goede service.

Goed product, goede service en goede communicatie

Console skins hebben mij vanaf dag 1 goed geholpen toen ik achteraf toch nog een kabeltje wilde toevoegen. Ik vond het echter wel wat lang duren, als er op de website staat 2-3 werkdagen en het zijn er uiteindelijk 6. Daarnaast vond ik het wat raar dat ik de pro buttons zelf nog op de plaats erin moest drukken.

Super mooie controller

Snelle levering van een custom controller. Alleen jammer dat je thuis nog de pro knoppen er zelf op moet zetten. We waren bang om iets stuk te maken.

Top bedrijf, zou er zo weer bestellen.

Top service!

Snelle en goede service.

Werkt top

Alles werkt prima en t is prima opgestuurd

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl