Levering niet helemaal tijdig, maar dat lag aan post nl. Prima service.

Prettig

Alles zoals afgesproken geleverd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen enigste kritiek is de zwarte mail achtergrond wat het lastig lezen maakt

Overzichtelijke site . Zeer snelle en klantvriendelijke communicatie . Artikel is volledig naar wens !!

Fast shipping, product seems great

Order arrived super fast. Colors aren't as I imagined but it still looks great. Seems to be functioning normally

Makkelijke bestelling, vlotte levering, product zoals beschreven

Makkelijke bestelling, vlotte levering, product zoals beschreven

goeie service

snelle en goeie service

Netjes

Helaas door de verlate bezorging door post-nl is het pakketje er nog niet. Hier kan consoleskins dus niets aan doen. We wachten nog maar even af.

Zeer professioneel en hartelijk.

Zeer professioneel en hartelijk.

Niks binnen gehad.

Kan tot nu toe weinig zeggen. Want het is nog niet bezorgt. Website en de mogelijkheden zijn prima. Tot ik niks binnen heb kan ik niet meer als een halve ster geven....

Onderdelen ps4 cotroller

Hellemaal top

Verrast door de snelle en duidelijke communicatie nadat ik had aangegeven dat de bestelling nog niet geleverd was. Klantvriendelijke benadering, in overleg besloten nog te wachten om te kijken of PTT Post alsnog het pakketje zou leveren. Uiteindelijk met veel geduld van beide kanten toch nog geleverd met tussendoor duidelijke afspraken over contact en wat te doen als levering uit zou blijven (denk aan opnieuw leveren of annuleren bestelling). Mijn complimenten!

Naar verwachting!

Snelle levering! controller werkt goed en is erg mooi.

Verkeerde kleur besteld

Snel binnen maar wil product ruilen voor andere kleur. Goede snelle service bij aanmelden van verkeerde kleur.

Goed service

Telefoontje gekregen of alles in orde was.

Leuk en zit goed in de hand

Het is heel fijn spelen

Is de eerste keer dat ik bij consoleskins besteld heb.en ga het nog doen....vooral veel keuze en vlotte fijne service en snelle levering.

Goede levering, goede klantenservice

De levering was heel snel en netjes. Toen er een misverstand was werd er snel gehandeld om dat te verhelpen. Goede klantenservice dus.

Mooie producten

Zeer tevreden over de producten. Helaas heeft deze vader de verkeerde PlayStation stickers besteld. blijkbaar hebben wij een slim versie en ik heb natuurlijk de normale besteld. Volgens de chat die ik met een medewerker kan ik het gewoon retouren en en de juiste bestellen. Gaan we nu doen.

Sticks voor controller

1 paste niet goed gelijk nieuwe toe gestuurd gekregen zonder gezeur

Fijne winkel

Word netjes behandeld en meegedacht. Levering ook prima.

jammer maar goed hersteld

ik weet niet of het aan de sticker ligt of aan de controle of aan mij maar de skin is al na een dag los aan het laten en door te spelen laat hij steeds verder los. het ziet er super gaaf en mooi uit maar het blijft echt niet zitten, jammer. Update: Ne het posten van mijn probleem werd en direct contact gezocht om het probleem op te lossen. Geen gedoe en direct 2 nieuwe skins opgestuurd. Vandaag zijn ze met de post ontvangen en ik zal ze snel gaan gebruiken. Ik hoop dat deze wel goed blijven zitten. Netjes opgelost!

Mwahh

Ik had had ook nog een soort ogen voor op je PlayStation controller en die heb ik nooit binnen gekregen

Heel tevreden

Als kerstcadeau een ps4 controller gekocht voor mijn vriend, deze nog niet gegeven aan hem vandaag geen 10 ;) erg veel custom opties en veel verschillende skins.

Geweldige service

Ik had een skin besteld die later al uitverkocht bleek te zijn (foutje op de website) Console skins heeft me gemaild en de andere keuze meteen geregeld. Vanwege het "ongemak" ook nog een extraatje gekregen (thumbgrips) plus het teveel betaalde bedrag terug gekregen. Echt helemaal top!

Snelle levering en goede kwaliteit product!

Erg blij met de spullen en hoe snel het geleverd werd. Sommige items wel aan de prijzige kant.

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl