We hadden iets te kort ontvangen van onze bestelling. Contact opgenomen en direct antwoord gehad! Top service. Word direct nagezonden!

Not at all what we expected.

Bad Quality, it doesn’t fit, real fake, overall to expensive for what you get.

• Would you recommend us? No

Snelle service en een topproduct

Veel keuze, goede service en vlotte levering.

Goed zo als het hoort

Goede ervaring , snelle reactie , goeie service enzo.

Goed!

Goede webshop, krijgt netjes de factuur en bevestiging als je aankoop wordt verzonden.

Fantastische service + levering

Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed product, redelijk snel geleverd en duidelijke communicatie

Ondanks drukte bij PostNL, toch nog redelijk snel geleverd (4 dagen) Product is goed. Ziet er mooi uit en goed aan te brengen

Mooie skins, snelle service en duidelijke beschrijving aanwezig bij verpakking

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snel en goed verpakt

Snel en mooi verpakt geleverd niks op aan te merken

Netjes en op tijd

Prima levering. Veel keus, keus wat andere winkels niet hadden. Verzenden vond ik wel wat prijzig aangezien de cosolesticker gewoon door de brievenbus kon

Uitstekend materiaal

Voor mijn zoontje een skin gekocht voor de ps4 controller, duidelijke omschrijving hoe je de skin kan plakken. Materiaal is stevig.

Ik geef het 4 sterren omdat de service en mijn vragen goed werden beantwoord. Snelle service alles binnen helaas liet de sticker al op sommige plekjes snel los maar dat is geen probleem dat is zo vastgelijmd hopelijk

top

het is voor mijn kleinzoon zelf uitgekozen dus zal best tevreden zijn denk ik.

Goede levering, mooi product en hoeee hulp via de servicelijn. Aanrader!

het was allemaal top

Vriendelijke klantendienst en snel levering

Super leuk hoor!

Uitstekend!

Zelf perongeluk verkeerd besteld, bestelling is voor verzending alsnog aangepast en het verschil netjes gecrediteerd!

Fast delivery and product as described

Service had been great so far was really easy to order and came very quickly, We’ve not fitted it yet as it’s part of a Christmas present but hoping it’s easy to apply

Niet eens lang wachten is zeker de moeite

Goetgoet

Dikke prima

Dikke prima

Snelle levering; ziet er goed uit!

Werd snel geleverd en sticker ziet er cool uit! Zit netjes en mooi op de console.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Top controller !

Ligt zalig in de hand , de trigger stops zijn geweldig perfect voor shooters ! Daarnaast zijn de optionele knopjes ook een must ! Ik heb eentje voor O en X deze zijn ook makkelijk te programmeren en zelfs aan te passen . 1 woord : klasse !

Super goed

Super goed geholpen via whatssapp. Waardoor ik beter mijn keuze uit de controllers kon maken. Super snel in huis. En super tevreden.

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl