snelle levering en een uitstekende klantenservice

top

top

Snelle verzending

Heel snel verzonden, een aanrader

Slecht

Had een custommade playstation skin besteld, deze was niet leverbaar. Ondertussen wel een rekening gehad voor een plakkertje op een playstation console. Had deze express bij besteld om de verzendkost te mijden. Vervolgens word er ook nog €3 nogwat verzendkost gerekend, en is de andere sticker nog geeneens binnen. Wat een prulservice zeg! Wel rekeningen sturen maar de stickers zelf ho maar !

Goede kwaliteit. Vlotte bezorging. Tevreden met mijn product.

Goede service!!!

Goede service en snelle levering!! Product is ook fijn

Snel en betrouwbaar

Makkelijke site, leuke prijzen snelle levering

sticker gekocht voor switch. Ik dacht wordt een grote klus... MAAR NEEEEEE WAS ZO GEBEURD!!!! Sticker is dik en plakt perfect. Nu kunnen we de switch niet verwisselen meer. En wij hadden het de volgende dag in huis. Dank je wel.

Goede kwaliteit en service.

Ondanks de lange levertermijn die we op voorhand wisten, is dat het wachten waard. Goede service en communicatie. Product van goede kwaliteit. Kortom ik ben een zeer tevreden klant! Bedankt!

Slechte service

Slecht product, binnen 1 maand stuk en zonder zicht op het product kregen wij het verwijt via de mail dat wij deze kapot hadden gemaakt. Wij zijn nu 140eu kwijt aan een controller. Nooit meer bestellen bij dit bedrijf!

Snel en goed bezorgt

Er ontbrak niks van wat ik besteld had en alles doet het perfect!

Prima levering, goede kwaliteit van het product.

Zeer goede en betrouwbare service

Dit was mijn eerste bestelling via Consoleskins en het is heel goed bevallen. Mijn eerste keus was helaas niet meer op voorraad, maar de communicatie was goed, snel en meedenkend. Ik heb een andere, vergelijkbare keuze kunnen maken, waarna mijn bestelling snel en zonder problemen is verzonden en aangekomen. Zeer tevreden!

Super mooie controller. En een hele goede communicatie met Consoleskins.

Echt een aanrader

Goede site goede kwaliteit en snelle levering

Hiermee maak jij het verschil voor je console...echt top!!

Ik heb een controller voor mijn broer zijn verjaardag gekocht....en wist niet wat ik er nou van kon verwachten. Eindstand: controller kwam binnen, werd uitgepakt en het is echt hoge kwaliteit en heel speciaal

It's ok

Ok. Very nice skina.

Good

Good

Beter dan scuf

Beter dan scuf

Top kwaliteit

Top service, snelle levering.

Perfect product and great service!

Ordered the wrong product, but with a simple email they fixed it for me very quickly. And I'm really happy with the product, so overall a great experience

Looks amazing.

The wooden PS4 controller I got looks amazing I’m well happy with it..,though unfortunately the parcel was sent to my billing address not the different shipping address that I entered as due to the pandemic I’m not staying in my own home.

Prima website

Prima service... snel verzonden

Super mooie controllers!

Super mooie controllers! Zeer tevreden over Consoleskins!

Vriendelijke medewerker en dacht goed mee

goede oplossing uiteindelijk gevonden voor het probleem, het duurde alleen wat lang vandaar 4 sterren ipv 5 Maar verder top service!

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl