Pluspunten
Ze leveren heel snel de kwaliteit is helemaal perfect geen problemen niks aan de hand is allemaal perfect
VerbeterpuntenHelemaal niks
Pluspunten
Mooie designs
VerbeterpuntenDuur voor een controller
Pluspunten
Levering was sneller dan vermeld, producten netjes verpakt en eindproduct mag er zeker zijn!
Pluspunten
Super gave skins snelle lever tijd en goede communicatie
VerbeterpuntenJullie zeide als je een foto doorstuurd komt hij op instagram dat was bij mijn eerste skin niet het gevalwel jammer maar kan gebeuren
Pluspunten
snelle levering veel verschillende items
VerbeterpuntenNa het mailen over de skin, hebben wij een oplossing gevonden waar we heb beiden mee eens zijn. communicatie is prima verlopen
Beste Stan, Dank voor je review. Wat vervelend om te horen. Het lijkt wel alsof er een defect in de skin zit. Zou je even op dit bericht kunnen reageren, graag met foto en ordernummer, zodat we het zo spoedig mogelijk kunnen oplossen. Wij horen graag van je! Met vriendelijke groeten, Tim Consoleskins
Pluspunten
Beste Jelle, Dank voor je review. Wat vervelend om te horen. Het lijkt wel alsof er een defect in de skin zit. Zou je even op dit bericht kunnen reageren, graag met foto en ordernummer, zodat we het zo spoedig mogelijk kunnen oplossen. Wij horen graag van je! Met vriendelijke groeten, Tim Consoleskins
Pluspunten
Ze leveren wat wat ze voor staan
Hallo Hayar, Dank voor je beoordeling. Aan je beoordeling te zien, ben je ontevreden over onze producten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik ben bang dat je een productiefout ontvangen hebt. Mijn excuses voor het ongemak. Zou je op dit bericht kunnen reageren zodat wij het probleem voor jou kunnen oplossen. Wij willen jou graag een nieuw exemplaar opsturen. Nogmaals mijn excuses. Ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Maurits | Consoleskins
Pluspunten
Snel, kwaliteit, eenvoudig
Pluspunten
Ik heb geen klachten, ze hebben me zelfs benaderd toen ik vergeten was iets in te vullen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Voor het eerst besteld en het kwam heel snel binne met nog een coupon code voor de volgende aankoop en dat is altijd en pluspunt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ontzettend mooie skins en allemaal hoogwaardig kwaliteit. Heb zelf de luipaard voor de ps4 pro besteld en ben helemaal verliefd. Heb de site aangeraden bij meerdere vrienden en die willen ook skins halen nu.
Pluspunten
Jammer dat het snel loslaat ik
VerbeterpuntenBetere plaklijm op de skins
Beste Leslie, dank voor je review. Helaas merken wij hieruit op dat je niet geheel tevreden bent. Graag horen wij jouw reactie op dit bericht, zodat we het z.s.m. kunnen oplossen! Met vriendelijke groeten, Tim Consoleskins
Pluspunten
Goed verpakt. Snel geleverd. Kwaliteit stickers die niet lossen als je ze goed kleeft natuurlijk.
VerbeterpuntenHandleiding met instructies over hoe je de aparte controller stickers plakt zou wel handig zijn als het je eerste aankoop is.
Pluspunten
Wel ik vinda dat de prijzen eerlijk was. Ik heb ook twee extra skins gekregen dat was prima. De leveringstijd was ook veel snel. Dat is ook een plus punt en jullie zijn vanuit Belgie dus ik heb al deze in rekening gehouden. Kwaliteit van product was goed.
VerbeterpuntenIk had geen idee wie jullie zijn, dus betrouwbaarheid en verantwoordelijke heb ik getwijfeld maar de rest was prima.
Hoi Maikil, Dank voor je review. Wij zijn in Nederland gevestigd, verder hoop ik naar aanleiding van je verhaal waarin je aangeeft dat alle punten goed tot zeer goed waren dit ook te vertalen in de review. Alvast dank voor het aanpassen. Met vriendelijke groeten, Tim Consoleskins
Pluspunten
Goede kwaliteit en ook nog een goede service
Pluspunten
Snelle levering mooie sticker
VerbeterpuntenBetere stickers
Beste Samantha, Allereerst dank voor je review. Vervelend om te horen dat de kwaliteit niet is bevallen. Wellicht is er sprake van een defect in het item. We zouden je graag willen vragen om even dit bericht te beantwoorden, zodat we het zo spoedig mogelijk kunnen oplossen :-). Graag even je ordernummer en eventueel een foto meesturen. Horen het graag van je! Met vriendelijke groeten, Tim Consoleskins
Stoomloggerweg 8
3133 KT Vlaardingen
MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866
Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl