1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hallo, Ik werd gevraagd om een waardering dus zal ik hem geven kan wel wat beter! Ik vind de prijzen zijn aan de hoge kant, kan wel wat af. Bestellings was helaas wat te laat, vrijdag besteld woensdag in huis 5 dagen wachten volgens jullie de schuld van postnl maar ik had de postnl gebeld waar hij bleef en hun zeiden dat mijn pakje te laat was ingeleverd en dat hij niet mee kon met de chauffeur maandag, dus wie heeft nu gelijk. Knopjes waren goed alleen was er bij 1 van de trigger knopjes het plastic gebroken maar hij werkte gelukkig dus kan hem gebruiken gelukkig, zak in een plastic zakje maar niet in bubbelfolie ofzo miss kunnen jullie dat beter doen dat ze heel blijven. Verder niks bijzonders goed of slecht van wat ik gewent ben maar ergste vond ik toen ik een email kreeg waarin ik gevraagd werd om een waardering te geven omdat ik al niet zit te wachten of spamemail maar zodat ik kans kan maken op een waardebon van 15 euro, niet zo netjes om zo waarderingen te krijge. Heb je een link waar je deze waardebonnen voor waarderingen weggeeft, of kan je zeggen hoeveel waardebonnen jullie weggeven en wanneer in die spamemail die ik krijg dan had ik beter gevonden dan zo. Beetje jammer maar controller heeft wel goude knopjes en en werken wel.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Levert super snel en is goede kwaliteit

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, goed en degelijk verpakt. Spullen onbeschadigd

Niet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Tot zover heb ik eigenlijk alleen maar positive punten over dit bedrijf echt waar! Ik ga hier zeker nog veel dingen bestellen alles is gewoon top en heeel klantvriendelijk super blij mee!

Dat weet ik op dit moment nog niet maar als ik er 1 heb laat ik het jullie weten:)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle bezorging

geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Origineel

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Je krijgt precies wat je verwacht.

Snellere levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles prima

Vrij priizig

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles was zeer duidelijk, heb geen 10en gegeven want geen enkel bedrijf is PERFECT, voor de rest super gegaan, lekker relaxed. Niet gehaast, betrouwbare site!

Verbeterpunten en tips heb ik niet, dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie textuur van de Skins! Ziet er super goed uit, aanbrengen was makkelijk

Vervelend dat de Skins vaag worden na een paar dagen al. Zeer vervelend. Ook zie ik al stukjes loslaten die je steeds opnieuw beetje moet aandrukken. Ook de overgang van stickers vind ik beetje vervelend aanvoelen. Ik voel hier een duidelijke rand.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goeie kwaliteit producten die ze afleveren

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

het advies van welke gen controller was heel handig ik wist niet dat er een verschil in knopjes was.

misschien het nakijken van de knopjes, ik had een R1 knopje waar een van de haakjes niet goed was, maar het knopje werkt nog goed.

• Betrouwbaarheid

bestelling was niet eens compleet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super mooi skins, heb het ook aangeraden bij vrienden van me. Ook goed reclame gemaakt via insta.

Een ideetje om wat YouTubers te sponsoren zodat de vooral gamers die kijken enthousiast worden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle respons op mails en super... maar dan ook super snelle levering...

Geen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles netjes

Meer duidelijk instructies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl