Pluspunten
Leuk cadeau en fijne klantenservice!
VerbeterpuntenVerzendkosten mogen 'wat' lager
19-12 iets besteld.... maar nog steeds niks ontvangen en krijgen ook geen contact.
Bedankt voor je review. Vreemd om te horen dat je nog niets ontvangen hebt. Je bestelling is namelijk wel conform afspraak op tijd door ons verzonden. Onze excuses voor het ongemak. Zendingen binnen Nederland doen er gemiddeld 2 tot 3 werkdagen over. Door de drukte rond de feestdagen lukt het PostNL niet om alle postbezorgingen op tijd te bezorgen. Ik verwacht dat je bestelling deze week bij jou afgeleverd wordt. Mijn excuses voor de vertraging. Omdat je bestelling d.m.v. briefpost verzonden is, zijn wij volledig afhankelijk van de levertijd van PostNL. Je bestelling is door ons verstuurd en is onderweg naar jou. Ik hoop dat je bestelling snel wordt bezorgd. Horen graag je reactie. Met vriendelijke groeten, Tim | Consoleskins
Zending inmiddels al 1.5 week onderweg. Zonder track en tracé code niet te achterhalen waar het pakket is. Schuld wordt gegeven aan post NL. Wegens december drukte
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je nog niets ontvangen hebt. Je bestelling is namelijk wel conform afspraak op tijd door ons verzonden. Mijn excuses voor het ongemak. Zendingen binnen Nederland doen er gemiddeld 2 tot 3 werkdagen over. Door de drukte rond de feestdagen lukt het PostNL niet om alle postbezorgingen op tijd te bezorgen. Ik verwacht dat je bestelling deze week bij jou afgeleverd wordt. Mijn excuses voor de vertraging. Omdat je bestelling d.m.v. briefpost verzonden is, zijn wij volledig afhankelijk van de levertijd van PostNL. Ik hoop dat je bestelling snel wordt bezorgd. Horen graag je reactie. Met vriendelijke groeten, Tim | Consoleskins
Hoi Gert-Jan, Helaas horen wij tijdens de feestdagen wel vaker dat het PostNL niet is gelukt om het op tijd af te leveren. Zodra jij van ons een verzendbevestiging hebt ontvangen dan is het poststuk overgedragen aan PostNL, welke ervoor zorg voor moeten dragen om het af te leveren aan de klant, in dit geval u. Dat het niet gelukt is, vinden wij ook erg vervelend om te horen. Hoor graag uw reactie op dit bericht of het al geleverd is (vandaag 1e mogelijkheid na 22-12). Zo niet, dan kijken we even naar de best mogelijke oplossing! Met vriendelijke groeten, Tim Consoleskins
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenIvm de feestdagen duurde het langer dan verwacht.. (neem ik aan)
Pluspunten
Snelle levering en volgens afspraak
Pluspunten
ik heb 2 december een artikel besteld, deze heb ik tot op heden niet ontvangen. ( het pakket is ontvangen in goede staat)
Hoi Melanie, Bedankt voor je review. Helaas merken wij hieruit op dat het nog steeds niet binnen is. Zou je even op dit bericht kunnen reageren, dan gaan we het zo spoedig mogelijk oplossen :-). Met vriendelijke groeten, Tim Consoleskins
Vrij veel geld voor wat het is. Transportkosten veel te hoog ivm de concurrentie.
Pluspunten
Top product makkelijk aan te brengen snel geleverd en Top kerst kado voor onze puber zoon !!!
Positive
Alles super. Consoleskins ist sehr zu empfehlen Danke
Woensdag 20-12 Console Skin en Thumb Grips besteld voor kerst, dag later mailtje gekregen dat hij verstuurd is. Nu nog steeds niks ontvangen/gehoord. Geen reactie via mail. Hopelijk komt het nog binnen.
Beste Samuel, Bedankt voor je review. Vreemd om te horen dat je nog niets ontvangen hebt. Je bestelling is namelijk wel conform afspraak op tijd door ons verzonden. Onze excuses voor het ongemak. Zendingen binnen Nederland doen er gemiddeld 2 tot 3 werkdagen over. Door de drukte rond de feestdagen lukt het PostNL niet om alle postbezorgingen op tijd te bezorgen. Ik verwacht dat je bestelling deze week bij jou afgeleverd wordt. Mijn excuses voor de vertraging. Omdat je bestelling d.m.v. briefpost verzonden is, zijn wij volledig afhankelijk van de levertijd van PostNL. Horen graag je reactie op deze mail om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Horen graag je reactie. Met vriendelijke groeten, Tim | Consoleskins
Pluspunten
Snelle levering en mooie stevige stickers
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed contact gehad via je de mail! Was bang dat er wat verkeerd was gegaan met de verzending, maar dat is helemaal goed gekomen
VerbeterpuntenOnderaan de site staat een telefoon nummer vermeld, maar daarbij krijg je alleen te horen “al onze werknemers zijn op dit moment niet bereikbaar” dit krijg je altijd te horen, maar niet uit wanneer je belt
Pluspunten
Alles is heel duidelijk.
VerbeterpuntenLevertijd mag wel iets sneller. Maar of dat aan jullie of de bezorgdiensten ligt dat weet ik natuurlijk niet.
Sneller leveren. Bijna een week geduurd. Concurrenten zijn sneller
Hoi Eef, allereerst bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het zolang heeft geduurd voordat de bezorgdienst het heeft afgeleverd aan jouw adres. Zodra je van ons de bevestiging krijgt dat het verstuurd is, dan is het pakket/poststuk daadwerkelijk aangeboden aan PostNL (pakket dienst of brievenbuspost). Helaas tijdens deze drukke feestdagen duurt het afleveren significant langer. Hopelijk kan u deze informatie meenemen in het eindoordeel. Met vriendelijke groeten, Tim Consoleskins
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Denk dat het goed is, ik had het besteld voor kerst van mijn kleinzoon, dus wilde op tijd zijn met bestellen i.v.m bezorgen, maar met deze drukken al de volgende dag binnen, helemaal super
Pluspunten
Alles oké chappo
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Keurig netjes geleverd!
Pluspunten
Perfect geleverd en ziet er zeer goed uit
VerbeterpuntenNiets
Niet bellen want er staat ALTIJD een bandje aan. Emaillen werkt beter maar je moet geen haast hebben. Ze hebben uiteindelijk wel aangegeven dat ze het heel druk hebben maar voor mij geen herhalingsgevaar bij hun.
Beste Roy, allereerst bedankt voor je feedback. Wij zijn enkel werkzaam & voor het merendeel telefonisch bereikbaar tussen maandag t/m vrijdag. Zodoende kunnen wij niet reageren op jouw belletjes & mails die in het weekend zijn binnengekomen. Hoop dat je dit kan begrijpen. Wij hebben nou eenmaal niet de middelen als een Bol.com en dergelijke en bieden zodoende ook geen 24/7 helpdesk aan. Met vriendelijke groeten, Tim Consoleskins
Stoomloggerweg 8
3133 KT Vlaardingen
MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866
Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl