super goede ervaring

alles super verlopen en cover was supermooi en paste perfect

Helemaal blij!

Ik wilde graag een nieuwe controller en vond deze custom Magma edition. Ik zag 'm al eerder, maar hij was uitverkocht. Teleurstelling alom, tot hij daar zo ineens weer was! Snel bestellen, met hair triggers. Hij speelt heerlijk! Ik ben wat langzaam in het reageren tijdens COD, en nu schiet ik net wat sneller. Hij bezorgt me meer kills en hij is gewoon ècht heel mooi! Hij was eigenlijk voor onder de boom, maar als je dan even een testpotje gedaan hebt is het wel heel lastig om de controller weer terug in de doos te doen... Hij staat dus gewoon iedere avond op de oplader. Verder was de controller sneller thuis dan is had verwacht. Het is een custom, dus hij moest nog aangepast worden, en met de huidige stand van zaken bij de pakketbezorgers vreesde ik het ergste. Gelukkig was CS snel met verzenden, waarvoor dank.

Vlotte service en duidelijke communicatie

Zeer goed service, vlot bereikbaar (zelfs via whatsapp) en correcte afspraken.

Uitstekend producten en zeer snel geleverd

Ik zag de controller eerst op bol.com maar uiteindelijk toch eens op de site zelf gekeken waar ze vandaan kwamen en ze waren goedkoper bij consoleskins dan op bol.com en ik moet zeggen zeker geen spijt van. Je hebt altijd de beste garantie en ze zijn zeer snel in verzenden. Top producten bij hun en ik ga zeker nog bij hun bestellen. Top service doe zeker zo verder !!!

Snel en professioneel gehandeld

Fijn en vakkundig controller laten ombouwen met back buttons. Werkt perfect

Kwalitatief mooi afgewerkt product

Heel tevreden over deze nieuwe controller. Het is een officieel product met een mooie wrap omheen. Heel blij!

Helemaal hoe het moet

Correct zoals het hoort!

Super verbaasd!!

Top controller echt goed in mekaar gezet top kwaliteit!!!

top

top controller. super snelle levering. zeer tevreden zal zeker nog bestellen nop jullie site. top doe zo verder

Controller zelf heel fijn

Echter ben ik niet zo tevreden over de grip achter op de controller maakt het eerder gladder had achteraf wat anders gekozen

Goede service en snelle levering

Mijn zoontje wilde graag eSport flippers boor zijn PS5 controller. Zelf had hij dit product opgezocht en leek volgens de foto een complete set te zijn. Uiteindelijk bleken het alleen 2 knopjes die als zodanig onbruikbaar. Contact gehad met Consoleskins en die hebben een prima voorstel gedaan. Controller vrijdags opgestuurd en was woensdag al weer terug. Paddles ook mee teruggestuurd en direct het geld teruggestort gekregen. Prima service en snelle afhandeling.

Prima service en goede kwaliteit

Product werd keurig en snel geleverd. Voldoet aan verwachtingen.

Alles waar je op hoopt!

Duidelijke instructies bij de doos, goede site, en ook duidelijk de garantiemogelijkheden. In 1 woord top!

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede levevering!

Goeie service, goed product.!

E sports controller besteld, was binnen 2 dagen al binnen. Installeren en instellen super makkelijk en werkt naar behoren. Ben er erg blij mee.

Heel goede en snelle levering

Skins passen perfect rond de PS4 controllers. Kids zijn er gigantisch blij mee. Zeker ook het stickertje dat over het lichtje gekleefd kan worden vonden ze onwijs stoer. Enige nadeel is dat de “dual charger” waar de bakjes in opgeladen werden nu niet meer functioneert. Door de skin is er blijkbaar nét geen contact. Jammer natuurlijk… Misschien is dit niet bij alle modellen zo maar hier dus spijtig genoeg wel.

Prima webshop een aanrader

Extremerate controller besteld ziet er geweldig uit en ligt fijn in de hand top!

Zze vluge servies

Goeie snelle service

Volgens verwachting

Online besteld. Paar dagen later pas verstuurd. Maar gezien het custom werk is neem ik ze dat ook niet kwalijk. Dus verder gewoon prima verlopen.

Dit bedrijf raad ik echt aan wat een top spul ik ga vandaag en de rest van me game genieten van deze mooie controller ( esport controller ) top spul

Je word niet teleurgesteld

Veel keuze, goede service, top...

In het begin was het even wennen om de backbuttons te gebruiken maar nu ik er gewend aan bent speelt het super goed!

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl