Goeie custom controllers

De controller werd snel geleverd en is erg goed voor fps games, verbetert je prestaties tijdens het spelen van shooter games en andere genre games behalve racegames.

Stevige controller

Ik heb de PS5 esports controller aangeschaft. De backbuttons en achterzijde van de controller zijn stevig en werken zeer goed. Deze controller raad ik zeker aan dan andere controllers met plastic backbuttons.

Heel gaaf dingetjes en geweldig service.

Top producten en gaaf keuzes.

top bedrijf

voor 2de maal een controller besteld en na 2 dagen al in huis en alles in orde. 1ste maal was er een probleem met de controller en ze hebben me direct bijgestaan om de problemen op te lossen. volgende controller bestel ik zeker weer hier!

Snelle levering, maar matig product

Hoewel de levering gewoon prima was wel ontevreden over het product. Setje joystick voor de Xbox One controller. Deze zijn echter van behoorlijk goedkope kwaliteit. Op Aliexpress te koop voor een paar cent, maar hier incl verzendkosten ruim €10,-. Zeker geen aanrader. Toevoeging: Van 2 naar 4 sterren door de afhandeling hiervan. Na mijn recensie kwam Consoleskins direct op de lijn met een oplossing en ondertussen nieuwe joysticks ontvangen. Deze zijn wel naar behoren en van goede kwaliteit. Goede service dus.

Netjes verpakt alleen geen gebruiksaanwijzing verder top

Perfect en snel bezorgt

Eenvoud en degelijk

Makkelijk te installeren en voelt degelijk aan Ook klantenservice is top!

Erg mooie en goede controller!

Controller besteld en binnen 2 dagen was hij binnen! Tot nu toe heel erg tevreden over mijn aankoop!

Snel en goed verpakt in huis

Helemaal naar wens.

Ik heb een esport inbouwservice gekocht hier en is binnen 2 dagen gemaakt verzending is ook snel en er was iets niet op voorraad en hebben ze mij netjes gebeld de klantenservice was heel goed en snel Dit is niet de laatste keer dat ik hier iets koop

Matig

Stickers waren al gevouwen geweest, en zijn erg lastig te plakken

Snelle en goede service

Netjes verpakt en snel geleverd

Had een controller besteld voor mijn vriend, hij was erg tevreden.

Snelle levering en goede service.

snelle levering betrouwbaar en zeer vriendelijke mensen,TOP

eSPORTS CONTROLLER

Had een Esports controller besteld, deze kwam binnen tussen de aangegeven dagen dat het zou duren. Controller voelt heel goed aan, heb de 3d grip achteraan en fast triggers. Deze werken uitstekend, en de grip voelt goed aan. Snel en makkelijk in te stellen. Top product !!

Woow!

Heb verschillende controllers van scuf gaming gehad en die waren prima maar deze van jullie is is een andere level! De paddels die jullie gebruiken voelen als een muisklik, en dat vind ik geweldig!! Echt een aanrader 100%!

Geweldig en beter dan de normale console

Ps5 esport controllers zijn top en veel beter dan de normale controllers,

TOP

Super goede service controller werd na 2/3 dagen geleverd netjes in gepakt Zeker een aanrader voor je controller te bestellen bij ConsoleSkins

Perfect voor warzone

Heel mooi en heel praktisch

Uitstekende service ,tot het uiterste gegaan om mij de juiste kabel te leveren . Wat fijn dat er ook nog goede bedrijven zijn op het net .

Super netjes!

Mooie controllers en snel en goed geleverd!

Goed goed

Ideaal controller voor de ps5.

Stoomloggerweg 8

3133 KT Vlaardingen

31(0)853037866

Over ProFPS

MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl. ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen. Aangesloten webshops: www.profps.nl www.consoleskins.nl Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866

Over Consoleskins VOF

Consoleskins is een onderdeel van het MT-Commerce e-commerce bedrijf. Bij Consoleskins VOF kies je uit diverse producten, van controllers tot modificaties. Je krijgt altijd persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kun je 7 dagen per week bij onze klantenservice terecht. Via WhatsApp, maar ook makkelijk via e-mail en telefoon. Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Kies voor gemak met ‘Achteraf betalen’. Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7 3133 KT Vlaardingen T: 085-3037866 www.consoleskins.nl