Ik ben blij dat Nolten een verkoop punt voor Van Bommel schoenen is een vestiging in Delft heeft.

Klantvriendelijk, klantgericht en snel

Hele snelle levering!

Gewoon no nonsens

Snelle levering!

Levering was vlot en de sloffen zitten perfect. Wat betreft bestellen/leveren dus dikke prima. Ruilen/retourneren heb ik geen ervaring mee maar ziet er zo te zien ook goed uit. Ik heb er wel vertrouwen in.

Prima, mooie enkelboots

Prima enkelboot, mooie kwaliteit

Super levering

Makkelijk besteld en zeer snel geleverd. Top

Goede prijs en duidelijke communicatie

Goede webshop

Zeer Snelle service

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden mee mijn bestelling

Goed geholpen met alles!

Fantastische schoenen voor een fantastische prijs!

Mooie Floris van Bommel’s gekocht voor een zeer scherpe prijs! Aanrader!

Helemaal prima!

Schoenen gekocht en werden snel geleverd . En dan wil je dan graag toch.

nette klantenservice

Na aanleiding van een vraagje over mijn bestelling, meteen een medewerker aan de lijn en binnen een uur een hele nette en fijne reactie. Een verademing tov van alle chatbots. En uiteraard super blij met de schoenen.

Zoals altijd: prima service, mooie kwaliteit schoenen

Online bestelling verliep vlekkeloos, ophalen in de winkel ook. Altijd een fijne klantbenadering in de winkel.

Snelle levering, mooi product

Makkelijke site, snel geleverd

Overzichtelijke site, snelle service

Duidelijke info op de site, passende afbeeldingen en mooie aanbiedingen. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling

Correct geleverd Top

Correct geleverd , zoals het hoort . Top en bedankt .

Prettig

Hele prettige ervaring. Makkelijk online een keuze maken en bestellen. Vlotte levering. Kortom een prettige ervaring.

Snel

Klant gericht en doen wat ze zeggen

Geweldige mooie winkel

Vriendelijk personeel. Kom er al jaren voor mooie en goede schoenen

Goed verpakt en netjes op tijd verzonden

quality slippers

Bought slippers 4 years ago. They are still in use. Ordered the very same model and size but they dont fit, too small. The sole is no longer as thick (and long) as it used to be but has an in-build bottle opener. Super-fast shipment. Return from Germany is not free, 10,49 Euro with tracking number. Payment is refunded only if the very same model is not in stock. Replacement with the same model only, however, a different size and colour is possible. Otherwise: S**t happens. In my case ok but in general it can be tricky.

Goede en snelle levering

Hele mooie en comfortabele laarsjes besteld. Snel en goed geleverd.

Tegenvaller

Erg jammer de bruine laarsjes waren te klein Er stond bij gebruik je eigen maat Toch terug moeten sturen heb allerlei laarsjes van Di Lauro gehad

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.